Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

zakelijke coaching

GORTcoaching helpt organisaties en hun medewerkers bij loopbaan- en functioneringsvraagstukken. Naast coaching hebben we een team van bedrijfspsychologen voor vraagstukken die hun oorsprong vinden in het verleden of terug zijn te brengen op de persoonlijkheid van uw medewerker.

Help uw medewerker op het gebied van:

Zakelijke coaching bij loopbaanvraagstukken

Uw medewerker wil aan de slag met zijn loopbaan, of u vindt dat hij in beweging moet komen. Het kan zijn dat uw medewerker met de volgende vragen bij u komt:

 • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 • Welke functie past het beste bij mij?
 • Hoe (her)vind ik passie in mijn werk?
 • Ik wil eigenlijk wat anders, maar vraag me af wat en hoe?
 • Hoe kan ik me verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 • Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe in mijn carrière?

Of u ziet het volgende bij uw medewerker gebeuren:

 • Uw medewerker zit niet op zijn plek, hoe krijgt u hem in beweging?

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

aan de slag met coaching?

Hi, ik ben Thomas. Coaching consultant en mede-eigenaar van GORTcoaching. Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een coachtraject opstarten voor uw medewerker of sparren over een specifieke case? Bel ons op 088 – 170 1540 of plan een belafspraak in mijn agenda.

Zakelijke coaching bij stress & burnout

U bent bang dat uw medewerker dreigt uit te vallen of uw medewerker zit al met overspannenheidsklachten thuis door een teveel aan stress. Stress en burnout coaching biedt uitkomst!

Welke signalen kunt u zelf herkennen bij uw medewerker:

 • Overmatig perfectionisme
 • Zaken erg persoonlijk nemen
 • Medewerker komt niet door het werk heen en neemt dit mee naar huis
 • Thuissituatie of combinatie werk/privé zorgt voor veel stress.
 • Emotioneel reageren

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Mooi en persoonlijk bedrijf, groot aanbod aan verschillende coaching en coaches.

Ik heb bijzonder positieve ervaringen met coaches van Gort. Bij GORTcoaching werken deskundige coaches met elk hun specialisme.

Coaches met verschillende achtergrond. Coachingstraject werd snel in gang gezet. Zeer tevreden klant

lifestyle coaching

Zakelijke coaching om functioneren te verbeteren

 • Uw medewerker functioneert niet conform verwachting in de huidige rol, wat kunt u doen?
 • Uw medewerker heeft hulp nodig bij het bewust maken van keuzes en werken aan persoonlijk leiderschap
 • Uw medewerker heeft hulp nodig bij werken aan zelfvertrouwen en assertiviteit
 • Communicatie met collega, leidinggevende of klanten verloopt stroef
 • Een leidinggevende kan hulp gebruiken met het effectief aansturen van zijn team

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Deze bedrijven gingen u voor

Zakelijke coaching voor persoonlijke groei

 1. Uw medewerker is ambitieus en u wilt hem daarin optimaal ondersteunen. U ziet daarbij het groeipotentieel van uw medewerker en u wilt hem hulp bieden om te groeien als professional.
 2. Uw medewerker is leidinggevende, functioneert goed en wil zich verder ontwikkelen als manager. U herkent zijn ambitie en potentieel en wil hem daarbij faciliteren.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Zo start u een coachtraject op voor uw medewerker

01. coach kiezen

De eerste stap is het uitkiezen van een passende coach. De medewerker heeft bij ons volledig vrije coachkeuze. Wij helpen bij het vinden van de juiste coach middels een belafspraak van 30 minuten. Daarnaast kan de medewerker zelf al oriënteren op onze website.

02. Intake

Het intakegesprek vindt plaats met de coach. Dit is tevens het klikgesprek. Medewerker en coach bepalen samen of er een goede match is. Is er een match, dan maakt de coach een plan van aanpak.

03. plan van aanpak

De coach schrijft het plan van aanpak. Na akkoord hierop kan het traject starten.

04. TRAJECT

Het traject kan van start gaan. Medewerker en coach maken afspraken wanneer ze elkaar zien. De medewerker start met het invullen van eventuele vragenlijsten en de resultaten worden toegepast in het coachtraject.

05. doelen behaald

Wij werken toe naar de doelen die zijn opgesteld bij de start van het traject. Uiteindelijk gaat het er om dat medewerker en leidinggevende beiden ervaren dat er een goede vooruitgang is bereikt.

Zakelijke coaching bij impactvolle gebeurtenissen

 

Onze coaches begeleiden uw medewerkers bij het verwerken van impactvolle gebeurtenissen in hun leven. Heel simpel kan gesteld worden dat een gebeurtenis impactvol is wanneer het effect heeft op dagelijks handelen.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

wellicht ook interessant voor uw organisatie

coachend leidinggeven

STAP-budget Coachend Leidinggeven

voor teams

teamcoaching

intervisie

intervisie

testen

Test inzetten tijdens een individueel coachtraject

Tijdens een coachtraject zorgt een test voor meer inzicht in functioneren, vaardigheden en talenten. Ben je op zoek naar specifieke test? Klik dan op het logo van de test om een bijpassende coach te vinden. Wil je advies? Bel 088 – 170 1500 of chat met ons.

Test inzetten voor een team

Testen voor teams worden vaak ingezet om meer inzicht te krijgen in talenten of functioneren van een team. Ben je aan het overwegen om een test in te zetten voor het hele team? Dan is het waarschijnlijk fijn om advies te krijgen. Neem gerust contact met ons op via 088 – 170 1500 voor meer informatie.

Test inzetten voor de gehele organisatie

Testen kunnen ook organisatiebreed ingezet worden. HR-doelen zijn dan bijv. competenties in kaart brengen of werken aan motivatie/functioneren. Wil je organisatiebreed een test inzetten? Neem dan contact met ons op via 088 – 170 1500.

Tests worden vaak ingezet omdat de meetnauwkeurigheid en voorspellende waarde van een betrouwbare test meer oplevert dan alleen gesprekstechniek. Wanneer een test wordt ingezet zijn de resultaten betrouwbaarder, meer valide en objectiever dan wanneer wordt afgegaan op indruk. Dit zorgt voor een goede basis bij een effectief coachingstraject.

De werkwijze verschilt per test en per coach. In het algemeen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden waaruit duidelijk wordt wat u graag zou willen onderzoeken en hoe het proces zal verlopen. Hierna vindt de testafname plaats, deze vult u online of op papier in. De resultaten van de test bespreekt u met de coach en gezamenlijk wordt er een plan voor de toekomst gemaakt. Dit kan ofwel een actieplan zijn voor uzelf ofwel u maakt de beslissing om een traject met meerdere gesprekken te doen. Dit hangt af van uw vooropgestelde doel.

Het afnemen van een test kan de uitkomst bieden als u op zoek bent naar uw sterke kanten en/of ontwikkelpunten. Door de inzichten die u opdoet mee te nemen vergroot u uw zelfkennis en kunt u zich beter profileren. Ook als u een medewerker wilt analyseren op zijn/haar functioneren kan een test uitkomst bieden. Als team is er ook veel voordeel te behalen bij het doen van een test. Zo kan de analyse van teamrollen leiden tot een betere en soepelere samenwerking als team.