Senior Coach Vincent

Het is niet meer mogelijk een oriëntatiegesprek met Vincent in te plannen

Dit is Vincent: praktisch, enthousiast, oprecht en betrokken
Doelgroep: (young)professionals (MBO t/m WO), perfectionisten en piekeraars
Specialisaties: versterken van je talenten (zowel werk als privé), leren omgaan met stress, groeien van je zelfvertrouwen en ontwikkeling in je loopbaan

Je kunt bij mij terecht voor vragen over: ”hoe je jezelf sterker kunt maken en je vanuit je eigen kracht kunt ontwikkelen. Het traject richt zich op jou en wat daarin voor jou belangrijk is. Wanneer je stress en gepieker wilt inruilen voor ontspanning en een zeker gevoel, dan ondersteun ik je hierbij om daar te komen. Als je twijfelt over je capaciteiten of jezelf minder acht dan een ander, ontwikkel dan in mijn traject het lef dat nodig is om je doel te bereiken.

Natuurlijk maakt werk een belangrijk deel uit van ons leven en wanneer je merkt dat je steeds vaker twijfelt of je wel op de juiste plek zit of omdat je twijfelt om een nieuwe uitdaging aan te gaan, dan zal ik je hierbij coachen.”

Zo werk ik: “Mijn aanpak is zeer praktijkgericht. Je kent vast de uitspraak wel van “ja, dat is mooi gezegd, maar hoe doe ik dat nou?” Ik vind het vooral belangrijk dat je weet hoe je jouw nieuw verworven inzichten uit de coaching gaat leren toepassen in de praktijk. Ik zorg voor  een veilige en respectvolle omgeving zodat jij jezelf open kan stellen en je uiteindelijke doel kunt bereieken. Tijdens het eerste gratis gesprek zal al duidelijk worden welke richting we op gaan. Daarvoor is het belangrijk om passende doelen te stellen. Alleen al het stellen van deze doelen geeft tijdens de eerste gesprekken al heel veel duidelijkheid en inzicht. We gaan er dan niet alleen over praten, maar er ook vooral mee aan de slag door middel van oefeningen en opdrachten.

Tijdens de coaching maak ik gebruik van invalshoeken uit mindfulness, NLP, cognitieve gedragstherapie en exposure. Maar eigenlijk is het niet zo belangrijk hoe het heet, meer wat je er mee kunt. Kennis opdoen is mooi en het kunnen toepassen is nog veel mooier.”

Mijn opleidingen & certificeringen

 • Toegepaste psychologie (4 jarige Bachelor opleiding)
 • NLP (instituut voor eclectische psychologie)
 • Mindfulness Based Cognitieve Therapie
 • Mindfulness Based Stress Reduction
 • Cursus herstel gericht werken
 • Erkend registertherapeut RBCZ
 • Lid ABvC
 • Lid NBTP

Afspraak plannen: Kijk in de agenda wanneer Vincent beschikbaar is en plan uw gratis oriëntatiegesprek.

Vincent biedt coaching aan op de volgende manieren:

Naast het persoonlijke één-op-één coachgesprek biedt Vincent bovendien coaching aan op de volgende manieren:

 • Email – coaching
 • Groeps-coaching
 • Workshops
 • Buiten – coaching
 • Workshop omgaan met stress

Als je wilt ervaren hoe je het beste in jezelf naar boven kunt halen en met lef en zelfvertrouwen de toekomst tegemoet kan treden, dan sta ik geheel voor je klaar.

Testimonials over Vincent

Vincent draait er niet om heen en weet vaak doeltreffend tot de kern te komen.

Vincent durft zich kwetsbaar op te stellen waardoor ik al snel vertrouwen kreeg.

 

Ik ken mijn kwaliteiten beter dan ooit en laat niet over me heen lopen zonder daarbij nog te lopen snauwen. Ik heb goede gesprekken gehad met mijn leidinggevende op aanraden van Vincent.

Gelukkig wist ik met behulp van Vincent mijn zelfvertrouwen terug te krijgen en kreeg ik inzicht in mezelf.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden >  Coaches  >  Coach Vincent