Real Life Escape met Teamcoaching - GORTcoaching - Vind uw coach!
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Escape Room Teamcoaching

GORTcoaching werkt samen met Real Life Escape in Maarssen. Samen introduceren wij een geheel nieuw concept: Escape Room Teamcoaching!

Eén team, één taak
Bij Escape Room Teamcoaching word je samen met je team opgesloten in The Postoffice. Ontsnap binnen één uur, door aanwijzingen te volgen, puzzels op te lossen en de juiste sleutels te vinden. Maar alleen door goed teamwork gaat jullie dat lukken!

Ga de uitdaging aan
Onze coaches volgen het teamproces door middel van live videobeelden en naderhand wordt het proces uitgebreid met elkaar nabesproken. Het bijzondere van deze Escape Room is dat dit een van de moeilijkste kamers van Nederland is; slechts 10% van de groepen komt binnen het uur de kamer uit. Een goede samenwerking is dus van essentieel belang!

Is het een training of een bedrijfsuitje?
Het is het allebei! En met de belastingvoordelen van een training. Lees meer over de belastingvoordelen van Real Life Escape Teamcoaching.

escape room

Waarom een Escape Room?

Teambuilding
De Escape Room is een nieuw fenomeen en het spel wordt steeds populairder. De Escape Room leent zich uitstekend voor teambuilding omdat samenwerking en communicatie onmisbaar zijn om de kamer uit te kunnen komen.

Origineel uitje
Deze vorm van teambuilding onderscheidt zich van andere doordat het vooral een mentaal spel is. De medewerkers van uw bedrijf maken kennis met elkaar op een andere wijze dan op de werkvloer en verkrijgen inzicht in hun eigen manier van handelen en omgaan met een stressvolle situatie. Op deze manier kunt u er op een speelse manier achter komen hoe uw team functioneert en waar nog eventuele verbeterpunten zitten.

Link met de werkvloer
Alle eigenschappen die je als team in een Escape Room nodig hebt om op tijd de kamer uit te kunnen komen, zie je ook terug op de werkvloer van een succesvol bedrijf. Vereisten zijn bijvoorbeeld vertrouwen, open communicatie, stressbestendigheid, teamgevoel en een goede rolverdeling.

Escaperoom

Real Life Escape Maarssen

Het aanbod
Naast het educatieve element van de Escape Room is het natuurlijk ook van groot belang dat het een gezellig bedrijfsuitje is. Dit alles wordt tot in de puntjes verzorgd door Bison Bowling Maarssen. Zij beschikt over diverse ruimtes en zalen voor zowel feestelijke als zakelijke gelegenheden. Naast het spel van de Escape Room kunt u hier bijvoorbeeld ook bowlen of dineren. Neem een kijkje bij de arrangementen!

Bereikbaarheid
Real Life Escape is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Het heeft voldoende gratis parkeergelegenheden en ligt tegenover station Maarssen. Door de enorme accommodatie faciliteren zij bedrijfsuitjes voor zowel grote als kleine groepen. Plan hier uw route via Google Maps.

Escape Room Teamcoaching

Max. 16 personen in totaal

Verdeelt over teams van 4-8 deelnemers

&

Persoonlijke ontwikkeling

Werken aan het teamgevoel

Behalen van resultaat

Hoe werkt het?

De aanpak
De coach kijkt mee in het proces en gaat met het team de diepte in door middel van een professionele voor- en nabespreking van de activiteit. Vooraf stelt het team in overleg met de coach de gewenste aandachtspunten op en tijdens het spel wordt de samenwerking uitgebreid geanalyseerd door onze coaches via live videobeelden vanuit de kamer. Na afloop zal er uitgebreid worden nabesproken met het team met behulp van de videobeelden.

Waarom coaching?
Coaching is hét middel om de groepsprocessen binnen bedrijven grondig te evalueren, zodat bottlenecks in de samenwerking binnen de organisatie opgelost kunnen worden. De mensen in een bedrijf maken namelijk het verschil; als collega’s elkaar goed aanvoelen en zij succesvol met elkaar kunnen samenwerken, zal dit zich uiten in goede bedrijfsresultaten.

De evaluatie

Persoonlijk advies
De evaluatie met het team is er opgericht om zowel de positieve ervaringen als de ervaren knelpunten binnen de samenwerking aan het licht te brengen. Afhankelijk van de gewenste aandachtspunten van het team zal de coach het team voorzien van advies op maat en concrete verbeterpunten. Het uitgangspunt van de evaluatie is altijd positief.

Mogelijke vraagstukken die aan bod kunnen komen:
  • Hoe was de ervaring?
  • Hoe verloopt de samenwerking?
  • Zijn de leden van het team goed op elkaar ingespeeld?
  • Wat zijn de knelpunten en problemen waar het team tegenaan loopt?
  • Welke sterke punten heeft elk teamlid?
  • Hoe liggen de verhoudingen binnen de groep, wie neemt er bijvoorbeeld de leiding en wie is de probleemoplosser?
  • Hoe wordt er gecommuniceerd?
  • Hoe kan het team zodanig functioneren dat ieders kwaliteiten optimaal kunnen worden benut?
  • Op welke manieren kunnen teamgenoten elkaar aanvullen?
  • Hoe kunnen we met de uitkomsten aan de slag op de werkvloer?

De teamcoaches

Lucinda

“Samen slimmer”.
Op een positief-kritische, sensitieve maar ook zakelijke manier, coach ik teams, zodat ze zelfstandig hun doelstellingen kunnen bereiken. Ik richt me daarbij onder andere op bewustwording van de effecten van het eigen gedrag op elkaar. Daarnaast stimuleer ik het team zich te ontwikkelen, gebruikmakend van de eigen kracht, creativiteit en energie. Durven jullie de uitdaging aan te gaan? Dan help ik jullie graag om de teamdoelen te bereiken en samen slimmer te worden.

Dorris

”Naar een excellent team”
Als team los komen van het dagelijks werk helpt om op een frisse en andere manier te kijken naar jullie functioneren. Ik help het team door transparant terug te geven en te bevragen wat er gebeurde tijdens de Escape Room en kom met jullie tot stappen voor het bereiken van the next level: Een professioneler en zelfs excellent team….teamleden op kwaliteit inzetten, een passende rolverdeling, meer begrip voor elkaar, een betere samenwerking.

Sylvia

”Teamontwikkeling was nog nooit zo leuk”
Als ik jouw/jullie team begeleid mag je uitgaan van een vrolijke, positieve insteek en een waarderende benadering van ieders individuele bijdrage aan deze teamopdracht. In de evaluatie bespreken we met het hele team wat zichtbaar wordt onder druk in de onderlinge samenwerking. En vervolgens vertalen we dat samen naar concrete ontwikkelings- en actiepunten voor op de werkvloer. Samen werken aan teamontwikkeling was nog nooit zo leuk!

Corinne

”Een betekenisvol bedrijfsuitje – als mens en als team”
De Escape Room Teamcoaching biedt de perfecte balans tussen een gezellig en grappig teamuitje en een waardevolle leerervaring. Een ervaring die door ieder mens anders beleeft wordt. Mijn focus als coach is zowel gericht op elk individu als ook het team als geheel. Om de escape room uit te komen is elk individu met zijn talenten en krachten belangrijk maar ook teamprocessen zoals communicatie en vertrouwen… Wil jij uitvinden hoe dit bij jezelf en bij je team zit? Dan is de Escape Room Teamcoaching zeker iets voor jou!

Teamcoaching is goedkoper dan een bedrijfsuitje

Belastingvoordelen

Naast de gezelligheid én teamontwikkeling zijn er belastingvoordelen verbonden aan het doen van de Escape Room Teamcoaching.

Belastingdienst en de werkkostenregeling
Een belemmering voor het organiseren van bedrijfsuitjes is vaak gelegen in de hoge kosten die ermee gepaard gaan. Dit komt mede door de hoge belastingtarieven op bedrijfsuitjes buiten de zogenaamde werkkostenregeling (WKR).

De werkkostenregeling houdt in dat werkgevers maximaal 1,2% van de totale loonsom van de medewerkers mogen gebruiken voor vergoedingen, verstrekkingen of terbeschikkingstellingen. Hierbij kunt u denken aan alle extraatjes als kerstpakketten, goederen van de zaak, etentjes of andere bedrijfsuitjes. Buiten deze 1,2% dient er 80% belasting te worden betaald over de extra uitgaven.

De oplossing
De oplossing voor de hoge belastingtarieven voor bedrijfsuitjes kan worden gevonden in de combinatie van het bedrijfsuitje met teamcoaching. De escape room met teamcoaching valt namelijk buiten de werkkostenregeling. Dit is dus fiscaal aantrekkelijk voor uw organisatie.

Een arrangement met Escape Room, evaluatie, lunch én drankafkoop kunt u al boeken voor slechts €169,95 p.p. Door het toevoegen van teamcoaching aan uw bedrijfsuitje is het uitje volledig zakelijk aftrekbaar!

Let op: Omdat GORTcoaching niet de ontvanger is van het belastingvoordeel kan de belastingdienst GORTcoaching geen garantie geven over deze interpretatie. Raadpleeg om zekerheid te krijgen uw belastingconsulent of de belastingdienst.

Is mijn bedrijf geschikt?

De Escape Room kan worden doorlopen in verschillende etappes. Het team zal worden opgesplitst in groepen van 4-8 personen die één voor één de escape room in gaan. Elke groep zal ook een afzonderlijke evaluatie hebben om de persoonlijkheid van de evaluatie te waarborgen. Of u nu een klein, midden of een wat groter bedrijf bent, elk bedrijf kan terecht bij Real Life Escape Maarssen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Real Life Escape van Bison Bowling Maarssen of een mail sturen naar escape@gortcoaching.nl

Testimonials

De coach had een positieve en enthousiaste houding die doorwerkte op de groep. Ze heeft een ongedwongen sfeer weten te creëren waarin iedereen aan bod kwam.

Met ons bedrijf hebben wij de Escape Room met Teamcoaching gedaan. De coach voelde goed aan waar wij behoefte aan hadden, waardoor er een open en vertrouwde sfeer ontstond. De teamcoaching heeft ons nieuwe inzichten gegeven in hoe wij als team functioneren en hoe de individuele teamrollen (zouden moeten) zijn.

De avond in de Escape Room vormde de ideale combinatie van ontspanning en teambuilding. Via de sterke feedback van de coaches hebben we elkaar en ieders kwaliteiten beter leren kennen in een ongedwongen sfeer.

Ik vond de evaluatie inhoudelijk erg goed. Het was een mooie koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor je ook op de werkvloer echt aan de slag kunt met de gekregen feedback.

Ontzettend leuke en leerzame dag gehad. De coach gaf ons eerst uitleg over de verschillende teamrollen en hoe deze worden gevormd in de Escape Room. Vooral het deel met persoonlijke voorbeelden en de videobeelden erbij gaf veel inzichten in hoe wij als team te werk gaan. De coach leidt het gesprek op een enthousiaste en intelligente wijze, ze kan zich goed inleven en kent alle ins en outs van de Escape Room.

Contactformulier

Contact-formulier

14 + 14 =