Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

COACHING

Als landelijk coachbureau en marktleider zijn wij de absolute specialist die jou en je collega’s verder kunnen helpen.

"

COACHOPLEIDING

Incompany Coachopleiding

Ga voor een incompany coachopleiding en leer het hele team coachend leidinggeven.

Coachopleiding Fundament

Deel 1 | 3-daags

Werkervaringstraject

Voor startende coaches

INTERVISIE

Intervisie

Kies zelf de intervisie coach of laat ons jou adviseren.

OUTPLACEMENT

Ouplacement

Kies zelf de outplacement coach of laat ons jou adviseren.

PSYCHOLOOG

Psycholoog

Kies zelf de psycholoog of laat ons jou adviseren.

RE-INTEGRATIE

Re-integratie & 2e spoor re-integratie

Maak coaching onderdeel van jullie re-integratie traject. Plan een afspraak met onze re-integratie expert Mayke. 

TESTEN

Test inzetten tijdens een individueel coachtraject

Tijdens een coachtraject zorgt een test voor meer inzicht in functioneren, vaardigheden en talenten. Ben je op zoek naar specifieke test? Klik dan op het logo van de test om een bijpassende coach te vinden. Wil je advies? Bel 0881701500 of chat met ons.

Test inzetten voor een team

Testen voor teams worden vaak ingezet om meer inzicht te krijgen in talenten of functioneren van een team. Ben je aan het overwegen om een test in te zetten voor het hele team? Dan is het waarschijnlijk fijn om advies te krijgen. Neem gerust contact met ons op via 0881701502 voor meer informatie.

Test inzetten voor de gehele organisatie

Testen kunnen ook organisatiebreed ingezet worden. HR-doelen zijn dan bijv. competenties in kaart brengen of werken aan motivatie/functioneren. Wil je organisatiebreed een test inzetten? Neem dan contact met ons op via 0881701502.

Resultaat

Tests worden vaak ingezet omdat de meetnauwkeurigheid en voorspellende waarde van een betrouwbare test meer oplevert dan alleen gesprekstechniek. Wanneer een test wordt ingezet zijn de resultaten betrouwbaarder, meer valide en objectiever dan wanneer wordt afgegaan op indruk. Dit zorgt voor een goede basis bij een effectief coachingstraject.

Werkwijze

De werkwijze verschilt per test en per coach. In het algemeen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden waaruit duidelijk wordt wat u graag zou willen onderzoeken en hoe het proces zal verlopen. Hierna vindt de testafname plaats, deze vult u online of op papier in. De resultaten van de test bespreekt u met de coach en gezamenlijk wordt er een plan voor de toekomst gemaakt. Dit kan ofwel een actieplan zijn voor uzelf ofwel u maakt de beslissing om een traject met meerdere gesprekken te doen. Dit hangt af van uw vooropgestelde doel.

Voordelen van een test laten afnemen

Het afnemen van een test kan de uitkomst bieden als u op zoek bent naar uw sterke kanten en/of ontwikkelpunten. Door de inzichten die u opdoet mee te nemen vergroot u uw zelfkennis en kunt u zich beter profileren. Ook als u een medewerker wilt analyseren op zijn/haar functioneren kan een test uitkomst bieden. Als team is er ook veel voordeel te behalen bij het doen van een test. Zo kan de analyse van teamrollen leiden tot een betere en soepelere samenwerking als team.

In deze testen zijn wij gespecialiseerd:

Klik op de test voor informatie en gecertificeerde coaches die de testen direct kunnen afnemen.