Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

zakelijke diensten

GORTcoaching helpt organisaties en hun medewerkers bij loopbaan- en functioneringsvraagstukken. Ons team van 110 coaches met verschillende specialisaties en op verschillende niveaus werkt aan vraagstukken op het gebied van communicatie, samenwerken, assertiviteit, stress/burnout, persoonlijke groei, loopbaan planning, werk-privé balans, persoonlijk leiderschap, re-integratie en outplacement. Naast coaching hebben we ook een team van bedrijfspsychologen voor meer gecompliceerde vraagstukken.

hoofdthema’s & vragen waarbij coaching wordt ingezet

1. loopbaan vraagstukken

Uw medewerker wil aan de slag met zijn loopbaan, of u vindt dat hij in beweging moet komen. Het kan zijn dat uw medewerker met de volgende vragen bij u komt:

 1. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 2. Welke functie past het beste bij mij?
 3. Hoe (her)vind ik passie in mijn werk?
 4. Ik wil eigenlijk wat anders, maar vraag me af wat en hoe?
 5. Hoe kan ik me verder ontwikkelen in mijn loopbaan?
 6. Waar sta ik nu en waar wil ik naartoe in mijn carrière?

Of u ziet het volgende bij uw medewerker gebeuren:

 • Uw medewerker zit niet op zijn plek, hoe krijgt u hem in beweging?

2. stress/burnout vraagstukken
U bent bang dat uw medewerker dreigt uit te vallen of uw medewerker zit al met overspannenheidsklachten thuis door een teveel aan stress. Stress en burnout coaching biedt uitkomst!

Welke signalen kunt u zelf herkennen bij uw medewerker:

 1. Overmatig perfectionisme
 2. Zaken erg persoonlijk nemen
 3. Medewerker komt niet door het werk heen en neemt dit mee naar huis
 4. Thuissituatie of combinatie werk/privé zorgt voor veel stress.
 5. Emotioneel reageren

3. verbeteren functioneren
 1. Uw medewerker functioneert niet conform verwachting in de huidige rol, wat kunt u doen?
 2. Uw medewerker heeft hulp nodig bij het bewust maken van keuzes en werken aan persoonlijk leiderschap
 3. Uw medewerker heeft hulp nodig bij werken aan zelfvertrouwen en assertiviteit
 4. Communicatie met collega, leidinggevende of klanten verloopt stroef
 5. Een leidinggevende kan hulp gebruiken met het effectief aansturen van zijn team

4. persoonlijke groei
 1. Uw medewerker is ambitieus en u wilt hem daarin optimaal ondersteunen. U ziet daarbij het groeipotentieel van uw medewerker en u wilt hem hulp bieden om te groeien als professional.
 2. Uw medewerker is leidinggevende, functioneert goed en wil zich verder ontwikkelen als manager. U herkent zijn ambitie en potentieel en wil hem daarbij faciliteren.

 

 

loopbaan vraagstukken

Wij zijn gespecialiseerd in loopbaancoaching gericht op heroriëntatie van werk, functie of studie. Bent u niet zeker of uw medewerker op de juiste plek zit binnen de organisatie? Dan is loopbaancoaching van GORTcoaching zeker iets voor u en uw collega’s.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Meer informatie

stress/burnout vraagstukken

Stress op de werkvloer is beroepsziekte nummer één geworden in Nederland. Meer dan een miljoen mensen lopen jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Betekent dit dat we stress zoveel mogelijk moeten voorkomen?

Ziekte moet je zoveel mogelijk voorkomen, maar of dat lukt door stress uit te sluiten is maar de vraag. Stress is namelijk een normale reactie op abnormale omstandigheden. Veel beter is het om de omstandigheden aan te passen en te leren hoe je anders met stress kunt omgaan.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Meer informatie

%

95% van onze klanten is tevreden over onze coaches en het programma

%

90% van onze klanten functioneert beter na een traject met één van onze coaches

Onze coaches worden beoordeeld met een rapportcijfer 8.8

verbeteren functioneren

Functioneren op de werkvloer. Daar draait eigenlijk alles om. Maar wanneer functioneert uw medewerker en wanneer is er sprake van disfunctioneren? We spreken van disfunctioneren wanneer de medewerker niet voldoet aan wat de functie vereist.

Goed functioneren is een gezamenlijke verantwoordelijkheid van de werkgever en werknemer. Een werknemer is primair verantwoordelijk voor eigen functioneren. Van de werknemer mag u verwachten dat hij/zij kennis heeft genomen van de eisen die functie stelt en dat hij/zij er alles aan doet om aan deze eisen te voldoen. Echter een werkgever heeft vanuit de eis van goed werkgeverschap de plicht om goed functioneren te bevorderen.

Is er sprake van onvoldoende functioneren dan is er ook sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid. U kunt disfunctioneren van de medewerker niet maar zo eenzijdig bij de medewerker neerleggen tenzij daar een duidelijke aanleiding voor is.

Meer informatie
lifestyle coaching

persoonlijke groei

Persoonlijke ontwikkeling is de manier waarop je aan je eigen vaardigheden werkt. Door je bewust te worden van alles wat je in je mars hebt en aan de slag te gaan om dit te verbeteren, blijf je leren en ontwikkelen.

Zo bereik je je gestelde doelen en werk je aan je zelfvertrouwen. Dit kunnen vaardigheden of eigenschappen zijn voor thuis of voor op de werkvloer.

Laat u verder informeren door één van onze consultants.

Meer informatie
Persoonlijke groei

aan de slag met coaching

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, een coachtraject opstarten voor uw medewerker of sparren over een specifieke case? Bel ons op 088 – 170 1540 of mail naar zakelijk@gortcoaching.nl en we helpen u en uw medewerker direct weer op weg

onze werkwijze in 3 stappen

1. intake

Een zoektocht naar drijfveren, talenten en mogelijkheden van uw medewerker.

2. coachtraject

Onze coach helpt uw medewerker bij het opnieuw omschrijven van ambitie(s) en vaardigheden.

3. actieplan

Wat moet uw medewerker doen om het carrièreplan in actie te brengen?

wellicht ook interessant

coachend leidinggeven

STAP-budget Coachend Leidinggeven

voor teams

teamcoaching

intervisie

intervisie

TESTEN

Test inzetten tijdens een individueel coachtraject

Tijdens een coachtraject zorgt een test voor meer inzicht in functioneren, vaardigheden en talenten. Ben je op zoek naar specifieke test? Klik dan op het logo van de test om een bijpassende coach te vinden. Wil je advies? Bel 0881701500 of chat met ons.

Test inzetten voor een team

Testen voor teams worden vaak ingezet om meer inzicht te krijgen in talenten of functioneren van een team. Ben je aan het overwegen om een test in te zetten voor het hele team? Dan is het waarschijnlijk fijn om advies te krijgen. Neem gerust contact met ons op via 0881701502 voor meer informatie.

Test inzetten voor de gehele organisatie

Testen kunnen ook organisatiebreed ingezet worden. HR-doelen zijn dan bijv. competenties in kaart brengen of werken aan motivatie/functioneren. Wil je organisatiebreed een test inzetten? Neem dan contact met ons op via 0881701502.

Resultaat

Tests worden vaak ingezet omdat de meetnauwkeurigheid en voorspellende waarde van een betrouwbare test meer oplevert dan alleen gesprekstechniek. Wanneer een test wordt ingezet zijn de resultaten betrouwbaarder, meer valide en objectiever dan wanneer wordt afgegaan op indruk. Dit zorgt voor een goede basis bij een effectief coachingstraject.

Werkwijze

De werkwijze verschilt per test en per coach. In het algemeen zal er eerst een intakegesprek plaatsvinden waaruit duidelijk wordt wat u graag zou willen onderzoeken en hoe het proces zal verlopen. Hierna vindt de testafname plaats, deze vult u online of op papier in. De resultaten van de test bespreekt u met de coach en gezamenlijk wordt er een plan voor de toekomst gemaakt. Dit kan ofwel een actieplan zijn voor uzelf ofwel u maakt de beslissing om een traject met meerdere gesprekken te doen. Dit hangt af van uw vooropgestelde doel.

Voordelen van een test laten afnemen

Het afnemen van een test kan de uitkomst bieden als u op zoek bent naar uw sterke kanten en/of ontwikkelpunten. Door de inzichten die u opdoet mee te nemen vergroot u uw zelfkennis en kunt u zich beter profileren. Ook als u een medewerker wilt analyseren op zijn/haar functioneren kan een test uitkomst bieden. Als team is er ook veel voordeel te behalen bij het doen van een test. Zo kan de analyse van teamrollen leiden tot een betere en soepelere samenwerking als team.

In deze testen zijn wij gespecialiseerd:

Klik op de test voor informatie en gecertificeerde coaches die de testen direct kunnen afnemen.