Kies jouw counsellor in Spijkenisse
- Altijd een gratis oriëntatiegesprek
- Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw counsellor
- Vind een gediplomeerd counsellor bij jou in de buurt
- Vaak al deze week starten
- Kwaliteitsbewaking van jouw counselling traject
onze coaches in Spijkenisse
Er zijn geen professionals gevonden in Spijkenisse, maar er zijn altijd coaches bij jou in de buurt.
Enthousiast, eerlijk, analyserend en resultaatgericht.
Enthousiast, eerlijk, analyserend en resultaatgericht.
Vind jouw counsellor in Spijkenisse bij GORTcoaching
Een counselling traject in Spijkenisse bij GORTcoaching starten? Dat kan vaak deze week al. Een counsellor in Spijkenisse vinden is gemakkelijk: Klik op een van de profielen en kijk of de counsellor in Spijkenisse bij jou wensen en behoeftes aansluit. Als je een counsellor hebt gevonden, kan je gelijk een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen. Meestal kan je dezelfde week al beginnen met jouw counselling traject in Spijkenisse.
Kennismaken met jouw counsellor in Spijkenisse
De eerste kennismaking met jouw counsellor in Spijkenisse vindt plaats tijdens het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een goede klik is tussen jou en de counsellor in Spijkenisse. Ook bekijken jullie samen hoe jouw coachvraag verder uitgewerkt kan worden, die jullie zullen behandelen tijdens het counselling traject in Spijkenisse. Het kan natuurlijk zo zijn dat je geen goed gevoel hebt bij de counsellor, dan is het altijd mogelijk om een oriëntatiegesprek in te plannen met een andere counsellor in Spijkenisse. Ook dit gesprek is dan gratis en geheel vrijblijvend.
Een counselling traject in Spijkenisse
Wanneer het oriëntatiegesprek goed is verlopen, kan je vrijwel direct starten met jouw counselling traject in Spijkenisse. Hoe dit traject er precies uit gaat zien, bespreek je tijdens het oriëntatiegesprek. Gemiddeld duurt een counselling traject in Spijkenisse tussen de 5 en 10 sessies, van elk 60 tot 75 minuten. Tijdens de sessies met jouw counsellor in Spijkenisse voer je gesprekken en maak je diverse (reflectie-)opdrachten. Jouw inzet en motivatie zijn belangrijk om zoveel mogelijk uit jouw counselling traject in [plaatnaam] te halen. Het laatste gesprek is een evaluatiegesprek om te kijken of jouw doelen zijn behaald en wat nu jouw vervolgstappen zullen zijn.
Hulp nodig bij het vinden van een counsellor in Spijkenisse
Het kan ingewikkeld zijn om de juiste persoon te vinden om jou te begeleiden tijdens het counselling traject in Spijkenisse. Dat begrijpen wij bij GORTcoaching heel goed. Je kan daarom gemakkelijk contact met ons opnemen zodat we je kunnen helpen met het vinden van een counsellor in Spijkenisse. Bereik ons telefonisch viaof chat met ons via de chatfunctie rechts onderin het scherm. Weten wat je echt wilt is nu binnen handbereik!
Counselling of counseling?
Counselling kan op twee manieren geschreven worden, namelijk counselling of counseling, Hetzelfde geldt voor counsellor en counselor. Met een dubbele L is de Brits-Engelse manier van schrijven, en met een enkele L de Amerikaanse. Het begrip heeft voor de rest dus dezelfde betekenis.
Kwaliteitsmanager Andrea
Jouw coach, psycholoog of therapeut is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw traject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.
Let us take care of you, we care!
Het verschil tussen counselling en coaching
Counselling richt zich vooral op het emotionele coachvragen. Een counsellor gaat samen met jou kijken waar jij op emotioneel vlak tegen aanloopt, en op die manier kijken wat de kern is van de coachvraag. Je stelt dus nog niet gelijk een doel, maar werkt daar naar toe. Daarentegen zal een coach aan het begin van het traject een duidelijk doel stellen en jou ondersteunen om dat doel te bereiken. Counselling is dus geschikt als je zelf je coachvraag nog niet helemaal weet te doorgronden.
Wat levert counselling op?
Een counsellor helpt je met de gevoelsmatige kant van jouw coachvraag. Het helpt je om de gevoelens die je dwars zitten een plek te geven waardoor je zelf weer beter in balans komt. Dit kan je niet alleen helpen met het balans binnen in jezelf, maar ook met de balans in relaties met anderen. Samen met je counsellor werk je aan het omgaan met de emoties of gevoelens die je in de weg staan.
Met welke vragen kan ik terecht bij een counsellor?
Je kan bij een counsellor terecht met onder andere vragen als:
- Hoe kom ik uit deze sleur?
- Ik voel me somber, wat doe ik daar aan?
- Hoe zet ik mezelf weer aan tot actie?
- Hoe creëer ik weer balans binnen mijn gezin?
- Hoe moet ik omgaan met emoties die mij dwarszitten?
- Wat moet ik doen als ik relaties niet goed kan onderhouden?
- Ik merk dat ik niet goed in mijn vel zit maar ik weet niet waarom?