Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Loopbaancoach in Maastricht

Welkom bij GORTcoaching loopbaancoach team Maastricht!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coaching amsterdam
Coach Amsterdam
Ons team staat voor je klaar!

Kies jouw loopbaancoach in Maastricht

Selecteer hieronder jouw gecertificeerde loopbaancoach te Maastricht op basis van, soort coaching, level, of specialisatie. Lees meer over de loopbaancoaches en hun certificeringen in de profielen en plan gemakkelijk een vrijblijvend en gratis oriëntatiegesprek in. Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaancoach – ☏ 088 170 1500

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Uitnodigend, empathisch, inspirerend, positief.

Specialisaties: Professionals, Ondernemers, Ouders, Perfectionisten, Piekeren, Work-life balance, Zelfvertrouwen, Mindfulness, NLP, Scheiding, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mirjam

Coach Virginie

DIT IS VIRGINIE: Open minded, sensitief, aandachtig, scherpzinnig.

Specialisaties: Millennials, Ondernemers, Hoogsensitieven, Geluk, Persoonlijk leiderschap, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Budgetcoach, Moeders, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Jobcoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Virginie

Senior Coach Marlène

DIT IS MARLÈNE: Betrokken, analytisch, doelgericht en oplossingsgericht.

Specialisaties: Management coaching, Executives, Leiderschap, Perfectionisten, Veranderingen, Onderwijs, Zorg, Work-life balance, Faalangst, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Outplacement, Lifestyle coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marlène

Senior Coach Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open, nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Loopbaanadvies, Piekeren, Twijfelaars, Hoogsensitieven, Flow, Veerkracht, Artsen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Outplacement, Re-integratie.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Claudia

Voor wie is een loopbaancoach in Maastricht?

Belemmeringen in werk, functie of studie
Je kunt loopbaancoaching Maastricht inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaancoaching Maastricht zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag
Loopbaancoaching Maastricht is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug
Een loopbaancoach in Maastricht is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaancoach in Maastricht?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaancoach in Maastricht:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind jouw coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Maastricht en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Een passende loopbaancoach in Maastricht

Wanneer je opzoek bent naar een loopbaancoach in Maastricht is het belangrijk om iemand te vinden die aansluit bij jouw persoonlijke behoeftes en verwachtingen. Een groot aanbod van verschillende loopbaancoaches in Maastricht kan dit soms lastig maken. Wij hopen je te kunnen helpen bij het kiezen van een passende loopbaancoach in Maastricht. Op deze pagina vind je onze loopbaancoaches in Maastricht en hun bijbehorende coachprofielen. In deze coachprofielen vind je de omschrijvingen en specialisaties van onze loopbaancoaches in Maastricht. Heb je een loopbaancoach in Maastricht gevonden die bij jou past? Bekijk dan de beschikbaarheid van de loopbaancoach in Maastricht en plan vandaag nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Het verloop van een traject met een loopbaancoach in Maastricht

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een loopbaancoach in Maastricht

De eerste stap in het loopbaantraject bij GORTcoaching is het inplannen van een oriëntatiegesprek met een loopbaancoach in Maastricht. Dit oriëntatiegesprek is gratis en vrijblijvend en is echt bedoelt om te kijken of er een klik is met de loopbaancoach in Maastricht en om te kijken of de verwachtingen van beide kanten overeenkomen. In het oriëntatiegesprek zal er kennis gemaakt worden met jouw loopbaancoach in Maastricht en zal jouw coachvraag besproken worden. Hierin wordt verder uitgevraagd wat je uit het loopbaantraject wilt halen en aan welke doelen jij wilt werken met jouw loopbaancoach in Maastricht.

Wanneer er geen klik is met de loopbaancoach in Maastricht of de verwachtingen niet overeenkomen, is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in te plannen met een andere loopbaancoach in Maastricht

Samen met een loopbaancoach in Maastricht jouw persoonlijke doelen nastreven

Wanneer het oriëntatiegesprek met jouw loopbaancoach in Maastricht heeft plaatsgevonden, gaat het loopbaantraject verder van start. Samen met jouw loopbaancoach in Maastricht worden jouw persoonlijke doelen verduidelijkt of opgesteld. In het hele loopbaantraject zal je door middel van coachsessies, reflectie-oefeningen en opdrachten aan deze persoonlijke doelen werken.

De lengte van een coachtraject hangt af van jouw doelstelling, gemiddeld kun je rekenen op ongeveer 5 tot 10 coachsessies. Deze sessies duren tussen de 60 en 75 minuten, dit is bespreekbaar met jouw loopbaancoach in Maastricht. Vaak vinden de coachsessies eens in de twee weken plaats.

Het traject evalueren met jouw loopbaancoach in Maastricht

Het loopbaantraject wordt afgesloten met een evaluatie van het traject en het proces. Hier zul je samen met jouw loopbaancoach in Maastricht reflecteren op jouw persoonlijke doelen. Zijn deze behaald? Waar sta je nu en waar wil je nog aan werken? Dit zijn bekende vragen die vaak voorkomen bij een eindevaluatie.

Graag persoonlijk advies over een passende loopbaancoach in Maastricht?

Moeite met het kiezen van een geschikte loopbaancoach in Maastricht? Laat je adviseren en neem telefonisch contact op via 088 170 1500 of via de chatfunctie rechts onderin het scherm. Wij helpen je graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Maastricht

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501