Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

RE-INTEGRATIE DEN HAAG

RE-INTEGRATIE DEN HAAG

Re-integratie Den Haag
Re-integratie in Den Haag richt zich op medewerkers die langdurig ziek zijn. In het eerste jaar van ziekte wordt onderzocht of de medewerker terug kan keren in de eigen functie. Als dit niet het geval is, dan kan gekeken of een andere functie binnen de organisatie beter aansluit. Dit wordt ook wel re-integratie eerste spoor genoemd.

Indien het tweede ziektejaar aanbreekt en het niet lukt om een passende functie binnen de organisatie te vinden, dan moet de werkgever samen met de werknemer zoeken naar een passende baan bij een andere werkgever. In dit geval gaat het om een tweede spoor traject.

Vind jouw re-integratie coach in Den Haag

 

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Den Haag – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een re-integratie coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Den Haag en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Re-integratie in Den Haag bij GORTcoaching

Re-integratie in Den Haag bij GORTcoaching

Gespecialiseerd in re-integratie

Reflecteren op uw kwaliteiten en ambities

Begeleiding op basis van uw werkgerelateerde en persoonlijke doelen en waarden

Gericht op persoonlijke ontwikkeling en het verkrijgen van life-changing inzichten in de inrichting van uw leven

Starten met re-integratie coach in Den Haag

Wil je starten met een re-integratie coach in Den Haag? Dan is de eerste stap het kiezen van een re-integratie coach in Den Haag. Hiervoor is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt. Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat je een coachtraject begint met een re-integratie coach in Den Haag die écht bij jou past. Daarom proberen wij jou het zo gemakkelijk mogelijk te maken door op deze pagina per re-integratie coach in Den Haag meer informatie te geven. Op het coachprofiel van een re-integratie coach in Den Haag zul je zijn/haar specialisaties, doelgroepen, werkwijzen en veel voorkomende vragen vinden. Wij hopen dat je met deze informatie een goede keuze kunt maken in het vinden van een re-integratie coach in Den Haag. Een re-integratie coach gevonden die goed bij jou wensen en behoeftes aansluit? Wacht dan niet langer en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

 

Het oriëntatiegesprek met een re-integratie coach in Den Haag

De eerste stap in het coachtraject met jouw re-integratie coach in Den Haag, is het oriëntatiegesprek. Dit gesprek is écht bedoeld om te kijken of er een klik is met de re-integratie coach in Den Haag. Wij bij GORTcoaching vinden dit erg belangrijk. Daarnaast zal de re-integratie coach in Den Haag vragen wat jouw coachvraag is en wat je van het coachtraject verwacht. Heb je tijdens het oriëntatiegesprek met de re-integratie coach in Den Haag geen klik ervaren? Dan is het uiteraard mogelijk om opnieuw een oriëntatiegesprek met een andere re-integratie coach in Den Haag in te plannen!

 

Hoe ziet een coachtraject eruit met een re-integratie coach in Den Haag

Een coachtraject met een re-integratie coach in Den Haag bestaat vooral uit verdiepende gesprekken met jouw re-integratie coach in Den Haag. Naast deze gesprekken zal je ook aan de slag gaan met opdrachten en reflectie-oefeningen, om zo effectief en snel jouw persoonlijke doelen te behalen! Aan het einde van het coachtraject zul je met jouw re-integratie coach in Den Haag evalueren hoe het coachtraject is bevallen en waar je nu staat. Hoelang het coachtraject zal duren is afhankelijk van jouw coachvraag en jouw persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 à 10 coachsessies, maar dit is bespreekbaar met jouw re-integratie coach in Den Haag.

 

Moeite met het vinden van een geschikte re-integratie coach in Den Haag? Wij helpen je graag!

Wanneer je het lastig vindt om een geschikte re-integratie coach in Den Haag te vinden, staan wij voor je klaar! Voor een passend advies voor de juiste re-integratie coach in Den Haag, bel naar het nummerof maak gebruik van onze chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een re-integratie expert? We helpen u graag