Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Enschede

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Enschede!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ellen

DIT IS ELLEN: Vertrouwd, doortastend, betrokken, duidelijk en resultaatgericht.

Specialisaties: Work-life balance, Balanszoekers, Perfectionisten, Moeders, Millennials, Professionals, Vitaliteit, Veerkracht, Management coaching, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Esther

DIT IS ESTHER: Empathisch, resultaatgericht, doortastend, krachtig.

Specialisaties: Perfectionisten, Hoogsensitieven, Piekeren, Technici, Moeders, Balanszoekers, Relatiecoaching, Ziekteverzuim, Zingeving, Spiritualiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Enschede werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Enschede voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Enschede.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Enschede is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Enschede ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Enschede is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Enschede helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Enschede?

Bij wandelcoaching in Enschede kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Hoe vind je de wandelcoach in Enschede die bij jou past?

Het is voor jouw traject met een wandelcoach in Enschede belangrijk dat je de juiste persoon vindt. De wandelcoach in Enschede moet aansluiten op jouw coachvraag en behoeften. Wij hebben een voorselectie gemaakt van alle wandelcoaches in Enschede, die worden op deze pagina getoond. Je vindt hier de profielen van de coaches, waarop je hun specialisaties, doelgroep en omschrijving kan bekijken. Als er een wandelcoach in Enschede is die aansluit op jouw vraag en behoeften, dan kun je het gehele profiel bekijken door op de blauwe knop de klikken. Hier vind je de gehele beschrijving van de wandelcoach in Enschede. Als dit aansluit bij jouw vraag en behoeften, dan kun je de beschikbaarheid controleren en een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij deze coach inplannen.

Het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met jouw wandelcoach in Enschede

Het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met jou wandelcoach in Enschede kan nu plaatsvinden. Omdat jouw coachtraject effectiever is met een coach die goed aansluit, vinden wij het belangrijk dat je er in dit gesprek achter komt of er een klik is met de wandelcoach in Enschede. Ook kom je erachter of deze coach aansluit bij jouw vraagstuk. Verder wordt hierin besproken hoelang het traject zal duren. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 90 minuten. Tot slot worden er eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken.

Als de wederzijdse verwachtingen overeenkomen, kan het traject starten! Is dit nog niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je altijd nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij een andere wandelcoach in Enschede.

Een traject met een wandelcoach in Enschede

Het traject met jouw wandelcoach in Enschede kan starten wanneer het oriëntatiegesprek tussen jou en de coach goed is verlopen. Je zult samen met jouw wandelcoach in Enschede doelen opstellen waar je gedurende het traject aan zult werken. Door in gesprek te gaan met jouw coach probeer je deze doelen te realiseren. Ook worden er opdrachten en oefeningen gemaakt om dichter bij jouw doel te komen. Aan het einde van het traject evalueer je samen met jouw wandelcoach in Enschede waar je nu staat, wat je hebt bereikt en waar je in de toekomst nog aan zou willen werken. Je kunt vervolgens nog een follow-up gesprek inplannen.

Laat je adviseren bij het vinden van een passende wandelcoach in Enschede

Wij staan voor jou klaar als je er niet helemaal uit komt bij het vinden van een passende wandelcoach in Enschede. Neem telefonisch contact op viaof via het chatvenster op onze website en wij adviseren jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Enschede

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501