Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Leiden

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Leiden!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Jorg

DIT IS JORG: Sensitief, Analytisch, Direct, Verdiepend

Specialisaties: ADD, Assertiviteit, Authenticiteit, Bewustwording, Communicatie, Conflicten, Cultuurverschillen, Emoties, Emotionele Intelligentie, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Professionals, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschap, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Zorg, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Hermione

DIT IS HERMIONE: Energiek, inspirerend, focus en mensgericht.

Specialisaties: Professionals, Persoonlijk leiderschap, Balanszoekers, Zingeving, Vitaliteit, Veerkracht, ICF, MBTI, Loopbaanbegeleiding, Wandelcoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Cécile

DIT IS CÉCILE: empathisch, rustig, geduldig, doortastend

Specialisaties: Accepteren, Assertiviteit, Authenticiteit, Bewustwording, Creativiteit, Duurzame inzetbaarheid, Emoties, Faalangst, Geluk, Keuzes maken, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Manon

DIT IS MANON: Verhelderend, empowering, doeltreffend.

Specialisaties: ACT, Agile, Arbeidsmarkt, Assertiviteit, Authenticiteit, Avonturiers, Blended Learning, Big Five, Cultuurverschillen, Duurzame inzetbaarheid, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Outplacement, Loopbaancoaching, Psycholoog, Jobcoaching, Re-integratie 2e spoor.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Leiden werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Leiden voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Leiden.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Leiden is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Leiden ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Leiden is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Leiden helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Leiden?

Bij wandelcoaching in Leiden kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

De beste wandelcoach in Leiden voor jouw vraagstuk. Hoe vind je die?

Als je een wandelcoach in Leiden zoekt, kan het soms wel eens lastig zijn om de juiste te vinden. Want hoe kom je erachter of de wandelcoach in Leiden bij jou past? Wij helpen jou daarbij door op deze pagina alle profielen van de wandelcoaches te tonen. Je kunt hierop hun specialisaties en doelgroep vinden. Staat er iets tussen wat aansluit op jouw vraag? Bekijk dan het gehele profiel van deze wandelcoach in Leiden. Je vindt hier meer informatie en kunt zo beter oordelen of deze wandelcoach in Leiden echt bij jou past. Als dit zo is, kun je op hun profiel de agenda bekijken of er een plek vrij is. Plan vervolgens een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij deze wandelcoach in Leiden.

Een gratis kennismakingsgesprek met de wandelcoach in Leiden

Wij bij GORTcoaching vinden het erg belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de wandelcoach in Leiden. Op deze manier heeft jouw coachtraject meer effect. Daarom is het belangrijk om er in het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek achter te komen of deze klik er is met jouw wandelcoach in Leiden. Je kunt er hierin ook achter komen of de verwachtingen overeenkomen en of deze wandelcoach aansluit op jouw vraagstuk. Verder bespreek je eventuele vergoedingsmogelijkheden en de duur van het coachtraject. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 75 minuten. Als alles aansluit bij jouw verwachtingen en behoeften, dan kun je het traject starten met jouw wandelcoach in Leiden. Zo niet, plan dan gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een andere wandelcoach in Leiden.

Het coachtraject met jouw wandelcoach in Leiden.

Het traject met de wandelcoach in Leiden kan beginnen als jij akkoord hebt gegeven. Je gaat dan aan de slag met het behalen van jouw doelen door middel van gesprekken, (reflectie-) oefeningen en opdrachten.  Aan het eind van het traject met jouw wandelcoach in Leiden vindt er een evaluatie plaats. Je bespreekt dan of je jouw doelen hebt behaald en of je wellicht behoefte hebt aan een follow-up gesprek.

Laat je adviseren als je er niet uit komt bij het vinden van een wandelcoach in Leiden

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je er niet helemaal uitkomt en je zelf niet de geschikte wandelcoach in Leiden kunt vinden. In dat geval kun je contact met ons opnemen. Telefonisch viaof via het chatvenster onderin beeld. Wij adviseren jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Leiden

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏/a>