Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Naaldwijk

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Naaldwijk!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Professionals, Executives, Perfectionisten, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Identiteit, Zingeving, Competentie coaching, Management coaching, Leiderschap, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Naaldwijk werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Naaldwijk voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Naaldwijk.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Naaldwijk is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Naaldwijk ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Naaldwijk is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Naaldwijk helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Naaldwijk?

Bij wandelcoaching in Naaldwijk kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Hoe vind je de wandelcoach in Naaldwijk die bij jou past?

Het is voor jouw traject met een wandelcoach in Naaldwijk belangrijk dat je de juiste persoon vindt. De wandelcoach in Naaldwijk moet aansluiten op jouw coachvraag en behoeften. Wij hebben een voorselectie gemaakt van alle wandelcoaches in Naaldwijk, die worden op deze pagina getoond. Je vindt hier de profielen van de coaches, waarop je hun specialisaties, doelgroep en omschrijving kan bekijken. Als er een wandelcoach in Naaldwijk is die aansluit op jouw vraag en behoeften, dan kun je het gehele profiel bekijken door op de blauwe knop de klikken. Hier vind je de gehele beschrijving van de wandelcoach in Naaldwijk. Als dit aansluit bij jouw vraag en behoeften, dan kun je de beschikbaarheid controleren en een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek bij deze coach inplannen.

Het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met jouw wandelcoach in Naaldwijk

Het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek met jou wandelcoach in Naaldwijk kan nu plaatsvinden. Omdat jouw coachtraject effectiever is met een coach die goed aansluit, vinden wij het belangrijk dat je er in dit gesprek achter komt of er een klik is met de wandelcoach in Naaldwijk. Ook kom je erachter of deze coach aansluit bij jouw vraagstuk. Verder wordt hierin besproken hoelang het traject zal duren. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 90 minuten. Tot slot worden er eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken.

Als de wederzijdse verwachtingen overeenkomen, kan het traject starten! Is dit nog niet helemaal wat je zoekt? Dan kun je altijd nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij een andere wandelcoach in Naaldwijk.

Een traject met een wandelcoach in Naaldwijk

Het traject met jouw wandelcoach in Naaldwijk kan starten wanneer het oriëntatiegesprek tussen jou en de coach goed is verlopen. Je zult samen met jouw wandelcoach in Naaldwijk doelen opstellen waar je gedurende het traject aan zult werken. Door in gesprek te gaan met jouw coach probeer je deze doelen te realiseren. Ook worden er opdrachten en oefeningen gemaakt om dichter bij jouw doel te komen. Aan het einde van het traject evalueer je samen met jouw wandelcoach in Naaldwijk waar je nu staat, wat je hebt bereikt en waar je in de toekomst nog aan zou willen werken. Je kunt vervolgens nog een follow-up gesprek inplannen.

Laat je adviseren bij het vinden van een passende wandelcoach in Naaldwijk

Wij staan voor jou klaar als je er niet helemaal uit komt bij het vinden van een passende wandelcoach in Naaldwijk. Neem telefonisch contact op viaof via het chatvenster op onze website en wij adviseren jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Naaldwijk

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501