Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Nijmegen

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Nijmegen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Coach Marieke

DIT IS MARIEKE: Warm, doelgericht, oordeelvrij, doortastend.

Specialisaties: Accepteren, Bewustwording, Bore-out, Duurzame inzetbaarheid, Identiteit, Keuzes maken, Mindfulness, Onzekerheid, Opvoeding, Overtuigingen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Marlous

DIT IS MARLOUS: Concreet, empathisch, optimistisch, doelgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Pleasers, Work-life balance, Communicatie, Solliciteren, Zelfvertrouwen, Faalangst, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Relatiecoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Olga

DIT IS OLGA: Motiverend, doortastend, resultaatgericht, betrokken.

Specialisaties: Management coaching, Loopbaanbegeleiding, Duurzame inzetbaarheid, Persoonlijk leiderschap, Young professionals, Hoogsensitieven, Hoogbegaafden, Communicatie, Bewustwording, Keuzes maken, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Ad

DIT IS AD: Oprecht, empathisch, humoristisch, praktisch en resultaatgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Authenticiteit, Balanszoekers, Bewustwording, Coaching on the job, Communicatie, Conflicten, Counselling, Daadkracht, DISC, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Elise

DIT IS ELISE: Warm, empathisch, oplossingsgericht, deskundig.

Specialisaties: Mindfulness, Persoonlijk leiderschap, Hoogsensitieven, Onderwijs, Zorg, Ondernemers, Perfectionisten, Studiekeuze, Ziekteverzuim, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Life coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Nijmegen werk je aan jouw persooanlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Nijmegen voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Nijmegen.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Nijmegen is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Nijmegen ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Nijmegen is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Nijmegen helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Nijmegen?

Bij wandelcoaching in Nijmegen kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

Een wandelcoach in Nijmegen

Het vinden van een goed passende wandelcoach in Nijmegen kan wel eens lastig zijn. Wij proberen het jou daarom wat makkelijk te maken. Wij hebben op deze pagina een divers aanbod van de wandelcoaches in Nijmegen. Ook kun je alle wandelcoaches in Nijmegen hun specialisaties en doelgroep bekijken en op deze manier erachter komen welke wandelcoach in Nijmegen het beste bij jou past! Heb je een wandelcoach in Nijmegen gevonden waarbij je een goed gevoelt krijgt? Bekijk dan de beschikbaarheid in de agenda van deze wandelcoach in Nijmegen. Je kunt dan onderaan de pagina gemakkelijke het aanvraagformulier invullen voor een gratis oriëntatiegesprek met deze wandelcoach in Nijmegen.

Een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met de wandelcoach in Nijmegen

Het eerste kennismakingsmoment met jouw wandelcoach in Nijmegen is tijdens het oriëntatiegesprek. In dit gesprek zullen jouw behoeftes besproken worden en zal jouw coachvraag aan jou wandelcoach in Nijmegen naar voren komen. Verder vinden wij het heel belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de wandelcoach in Nijmegen, omdat het traject dan effectiever is. Het is dus ook de bedoeling dat je erachter komt of deze klik tussen jou en de wandelcoach in Nijmegen.

Als je geen klik is met de wandelcoach in Nijmegen of je verwachtingen komen niet helemaal overeen plan dan gerust opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere wandelcoach in Nijmegen.

Het traject met jouw wandelcoach in Nijmegen

Het oriëntatiegesprek heeft plaatsgevonden met jouw wandelcoach in Nijmegen. Jouw traject zal na akkoord van jou starten. Tijdens het coachtraject zul je door middel van coachgesprekken met jouw wandelcoach in Nijmegen, aan jouw doelen werken. Ook worden er oefeningen en opdrachten gemaakt. Het eindgesprek met de wandelcoach in Nijmegen zal bestaan uit een evaluatie. Hier wordt er gekeken naar jouw doelen en of deze behaald zijn. De duur van jouw coachtraject hangt af van jouw coachvraag. Je overlegt dit met jouw wandelcoach in Nijmegen. Een coachgesprek duurt ongeveer tussen de 60 en 75 minuten, maar ook hierin kun je jouw behoeftes aangeven.

Toch liever advies voor een wandelcoach in Nijmegen?

Vind je het toch moeilijk om een geschikte wandelcoach in Nijmegen te vinden? Wij helpen jou hier graag bij. Je kunt hiervoor telefonisch contact met ons opnemen en bellen naar 088 1700 1500 of via onze chatfunctie rechts onderin het scherm. Wij staat voor jou klaar.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Nijmegen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501