Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw wandelcoach in Voorburg

Welkom bij GORTcoaching wandelcoach team Voorburg!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE WANDELCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte wandelcoach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ester

DIT IS ESTER: Resultaatgericht, uitdagend, betrokken, oprecht.

Specialisaties: Angst, Assertiviteit, Balanszoekers, Biografisch coachen, Coaching on the job, Conflicten, Dertigers, Familiecoaching, Familieopstelling, Geluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosanne

DIT IS ROSANNE: Betrouwbaar, doelgericht, positief, empathisch.

Specialisaties: Perfectionisten, Professionals, Pleasers, Ouders, Verlies, Veranderingen, Zelfvertrouwen, Bewustwording, Work-life balance, Communicatie, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Wat is wandelcoaching?

Samen met een wandelcoach in Voorburg werk je aan jouw persoonlijke of professionele doelen, terwijl je wandelt. Bewegen kan het makkelijker maken om na te denken en zorgt daarbij dat je hoofd tot rust komt. Jij en jouw wandelcoach in Voorburg voeren coachgesprekken tijdens het wandelen. Tempowisselingen, ruimte en prikkelingen van de zintuigen kunnen helpen bij het doorgronden van gedachten en emoties. Jullie hebben niet continu oogcontact, wat als prettig ervaren kan worden en kan bijdrage aan het vertrouwen tussen jou en de wandelcoach in Voorburg.

Voor wie is wandelcoaching?

Wandelcoaching in Voorburg is voor iedereen die met een levensvraag zit. Coachvragen die bij wandelcoaching in Voorburg ter sprake komen kunnen bijvoorbeeld werk-, stress-, competentie-, emotie-, of zingeving gerelateerd zijn. Alles wat ervoor zorgt dat jij ongemakken ervaart in je dagelijks leven, kan behandeld worden. Wandelcoaching in Voorburg is vooral geschikt voor coachees die niet graag in een kamer hun coachvraag bespreken, maar juist in beweging willen zijn. Wandelen is ook effectief voor coachees die moeite hebben met emoties reguleren, tijdens het wandelen kan je alles even van je af lopen. Jouw wandelcoach in Voorburg helpt je om weer op het juiste pad te komen door het traject geheel op jou af te stellen.

Met welke vragen kan ik terecht bij een wandelcoach in Voorburg?

Bij wandelcoaching in Voorburg kunnen verschillende soorten coachvragen behandeld worden, afhankelijk van de specialisaties van de desbetreffende wandelcoach. Je kan onder andere terecht met deze vragen:

  • Hoe kom ik op gezonde manier weer van mijn burn-out af?
  • Ik heb een coachvraag maar ik voel me ongemakkelijk wanneer ik tegenover iemand zit. Kan ik op een andere manier in gesprek?
  • Wat zijn mijn kwaliteiten en wat kan ik daarmee bereiken?
  • Ik heb weinig zin en plezier in mijn leven/werk, wat doe ik daaraan?
  • Ik moet een lastig besluit nemen en ik weet niet hoe ik het moet aanpakken
  • Hoe verminder ik mijn stress?
  • Hoe ga ik verder in mijn loopbaan?

De geschikte wandelcoach in Voorburg die bij je past. Hoe vind je die?

Je zoekt een wandelcoach in Voorburg, dan kan het soms best ingewikkeld zijn om de juiste te vinden. Hoe kom je er nou achter of de wandelcoach in Voorburg bij jou past? Je kunt hieronder aan de pagina alle profielen van de wandelcoaches in Voorburg bekijken. Op deze profielen staan de specialisaties en de doelgroep. Een wandelcoach in Voorburg gevonden die bij je past? Bekijk dan het gehele profiel. Je vindt hier veel informatie en kunt op deze manier beter bekijken of deze wandelcoach in Voorburg aansluit op jouw vraag. Sluit deze wandelcoach in Voorburg aan op jouw vraagstuk? Dan kun je op hun profiel de agenda inzien en een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen bij deze wandelcoach in Voorburg.

Een gratis oriëntatiegesprek met jouw wandelcoach in Voorburg

Het is heel belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en de wandelcoach in Voorburg. Je haalt zo meer uit je traject, omdat het meer effect heeft. Daarom kun je er in het gratis en vrijblijvende oriëntatiegesprek achter te komen of er sprake is van deze klik met jouw wandelcoach in Voorburg. Je kunt er ook achter komen of de verwachtingen overeenkomen en of deze wandelcoach past bij jouw coachvraag. Ook bespreek je eventuele vergoedingsmogelijkheden en hoelang het coachtraject duurt. Dit is gemiddeld tussen de 6 en 10 gesprekken van 60 tot 75 minuten. Als alles past bij jouw verwachtingen, dan kun je akkoord geven en het traject starten met de wandelcoach in Voorburg. Is dat niet het geval? Plan dan gerust een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een andere wandelcoach in Voorburg.

Het coachtraject met jouw wandelcoach in Voorburg.

Het traject met de wandelcoach in Voorburg kan van start gaan als jij je goed voelt bij het oriëntatiegesprek en akkoord hebt gegeven. Je gaat dan samen met jouw wandelcoach in Voorburg aan de slag met gesprekken, oefeningen en opdrachten. Zo probeer je jouw gestelde doelen te behalen. Aan het eind van het traject vindt er een evaluatie plaats met jouw wandelcoach in Voorburg. Je bekijkt dan of je jouw doelen hebt behaald en of je daarna nog behoefte hebt aan een follow-up gesprek.

Kun je geen passende wandelcoach in Voorburg vinden? Wij staan voor jou klaar!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je er niet uitkomt en je niet de passende wandelcoach in Voorburg vindt. Als dat zo is kun je contact met ons opnemen. Telefonisch kan dat viaof via het chatvenster rechts onderin beeld. Wij helpen jou graag!

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Voorburg

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501