Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Wat houdt small group training in?
Bij dit product wordt er gebruik gemaakt van intensieve trainingen in kleine groepen. Door de groepen klein te houden kan men zorgen voor effectieve en persoonlijke begeleiding. Het komt vaak voor dat er meerdere medewerkers binnen uw organisatie de behoefte hebben aan eenzelfde opleiding. Door deze medewerkers niet individueel toe te wijzen aan een coach kunnen er veel kosten worden bespaard, met behoud van kwaliteit.

Hoe de small group training in zijn werk?
Allereerst vult de deelnemer een intakelijst in. Aan de hand van de intakelijsten zorgt GORTCoaching ervoor dat de inhoud van het programma zodanig afgestemd wordt dat dit optimaal bij de behoefte en wensen van de deelnemers aansluit. Tijdens de training werken we met eigen casussen van de deelnemers, simulaties, rollenspellen en bespreken we de theorie.
Op dit moment zijn trainingen beschikbaar voor de volgende onderwerpen: Acquisitie in de zakelijke dienstverlening; Leiding geven aan Professionals; Krachtig Coachen – NLP voor de coachende leidinggevende; Kracht door Balans – NLP voor jezelf; Harvard Onderhandelen en Adviesvaardigheden. Wij verwachten in de nabije toekomst dit aanbod verder uit te kunnen breiden met nog meer trainingen voor uzelf of uw collega’s.

Resultaten voor mij of mijn organisatie?
Dat small group training uiterst efficiënt is, blijkt uit de volgende feiten:
Er wordt tijdens de trainingen veel fundamentele kennis opgedaan door de deelnemers, vaak wordt gesproken van een verrijking van de kennis binnen het vakgebied van de training.
Groepen bestaan vaak uit 3 tot 5 personen. Door groepen klein te houden is de training intensief en persoonlijk.
Tijdens de trainingen ontvangen de deelnemers uitgebreide feedback. In combinatie met grondige oefeningen en zelfreflectie wordt vaak binnen een relatief korte tijd veel resultaat geboekt.
Doordat doen centraal staat tijdens de trainingen, worden deze door deelnemers als uiterst prettig ervaren. Vaak beter dan in het geval van cursussen waarbij enkel theorie wordt onderwezen.

Veelal wordt er gesproken van een openbaring door klanten die bij GORTcoaching een traject hebben afgelegd. De trainingen van GORTcoaching hebben een diepgaand effect op de leerweg en het handelen van mensen zowel op de werkvloer als in privé.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden