LIFE COACH DEN HAAG

Ga met een life coach in Den Haag aan de slag met jouw levensvragen

Woonzaam in Den Haag en opzoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Den Haag staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Den Haag!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in Den Haag die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Life Coach Den Haag
Welkom bij GORTcoaching team Den Haag

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Den Haag?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Den Haag

 

Bent u op zoek naar een life coach in Den Haag die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Den Haag. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Den Haag.

Senior Coach Petra

DIT IS PETRA: Oprecht, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Midden- en hoger management, Pleasers, Uitstellers, Professionele ontwikkeling, Keuzestress, Zelfvertrouwen, Persoonlijke effectiviteit, Work-life balance, Faalangst, Grenzen aangeven, Zingeving

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching, Life coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Petra

Coach Sebastiaan

DIT IS SEBASTIAAN: Aanpakker, creatief, spiegelend, energiek

Specialisaties: Millenials, "Thirtysomething", Professionals (MBO/HBO), Jongvolwassenen, Mensen met een ingrijpende levenservaring, Persoonlijk leiderschap en ontwikkeling, Omgaan met veranderingen, (Eigen) grenzen, Identiteit en zingeving

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Sebastiaan
coach nico

Senior Coach Nico

DIT IS NICO: Empathisch, betrokken, analytisch, doelgericht.

Specialisaties: Young & mid-career professionals, ZZP-ers, LGBT's, Identiteit & zingeving, Ondernemerschap

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nico

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Mid career professionals, Leidinggevenden en managers, Perfectionisten, Zoekers, Zelfvertrouwen, Persoonlijke effectiviteit, Identiteit en zingeving

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Management coaching, Competentie coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jan Frits

Coach Rosanne

DIT IS ROSANNE: Betrouwbaar, doelgericht, positief, empathisch.

Specialisaties: Perfectionisten, Balans/rustzoekers, Young & midcareer professionals, Pleasers, Ouders in de 'tropenjaren', Omgaan met verlies/veranderingen, Vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen, Balans werk/privé, Versterken van communicatieve vaardigheden

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Rosanne

Senior Coach Maaike

DIT IS MAAIKE: Stimulerend, doelgericht, verbindend, met humor.

Specialisaties: Young professionals, Managers, Engelstaligen (expats), Werkende moeders, Perfectionisten, (Privé-werk) balans, Solliciteren, Zelfvertrouwen

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Management coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Maaike

Coach Marianne

DIT IS MARIANNE: Empathisch, doelgericht, enthousiast, effectief

Specialisaties: Leidinggevenden, Gedreven young/senior professionals, Theoretisch opgeleiden, Vastlopers in werk en/of privé, Pleasers, Perfectionisten, Zingeving, Zelfvertrouwen, Leiderschapsontwikkeling, Doorbreken van patronen, Teams met stroef verlopende samenwerking.

Soorten coaching: Management coaching, Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Marianne

Coach Abe

DIT IS ABE: Resultaatgericht, humoristisch, empathisch, ondersteunend en effectief.

Specialisaties: Professionals in zorg en onderwijs, Startende ondernemers, Ambitieuze millenials, Onthaasters, Perfectionistische twijfelaars, Vitaliteit, Doorbreken van patronen, Zelfvertrouwen, Zingeving, Werk-privé balans

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Abe

Het life coachtraject in Den Haag

 

In een coachtraject wordt altijd gekeken naar waar uw behoeften liggen. Maar voor het meest effectieve resultaat is de basis van het traject als volgt opgebouwd:

Gratis oriëntatiegesprek met life coach in Den Haag

Om te ontdekken of u een klik heeft met de door u gekozen coach starten wij het coachtraject altijd eerst met een gratis oriëntatiegesprek. In dit gesprek bespreekt u samen wat u uit dit traject zou willen halen. Merkt u dat er geen klik met de life coach blijkt te zijn, dan kunt u altijd opnieuw een gratis oriëntatiegesprek inplannen met een andere coach. Daarnaast wordt in dit eerste gesprek ook gekeken of er mogelijkheden zijn voor vergoeding van het coachtraject.

Nastreven van uw doelen

In de sessie na het oriëntatiegesprek gaat u samen met de life coach aan de slag om uw persoonlijke doelen helder te krijgen. Deze zullen de rode draad vormen voor de coachgesprekken en u zult door middel van coachgesprekken en/of opdrachten aan deze doelen werken.

Gemiddeld kunt u rekenen op 5 à 10 coachgesprekken in het coachtraject, dit is ook afhankelijk van uw hulpvraag en doelen. Een gesprek duurt vaak tussen de 60 en 75 minuten en vinden doorgaans om de 2 weken plaats.

Evalueren met uw life coach in Den Haag

Als afronding van het coachtraject vindt er altijd een evaluatie plaats met uw life coach in Den Haag. Tijdens dit laatste gesprek zult u samen terugkijken op het coachtraject. Reflecteren of uw doelen behaald zijn en hoe ver u nu bent. Uiteraard wordt er ook gekeken waar u nog aan wilt werken in de toekomst.

Via GORTcoaching starten met een life coach in Den Haag

Life coaching kan zeer waardevol zijn als u graag (nog) meer uit het leven wilt halen of als u momenteel een moeilijke periode doormaakt. Heeft u na het bekijken van de informatie over life coaching via GORTcoaching nog vragen? Of heeft u liever hulp bij het vinden van een life coach in Den Haag? U kunt ons op werkdagen altijd bereiken via de chat of telefonisch op: ☏ 088 170 1500.

Life coaching is één van de soorten ooaching waar wij in gespecialiseerd zin. Wij hebben locaties door heel Nederland, waardoor er altijd een life coach in Den Haag of omgeving beschikbaar is om u te helpen met uw coachvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Ervaringen

 

Marianne is een coach met een zeer goede mensenkennis. Deze kennis gebruikt zij om mij op de juiste manier daar te brengen waar ik in het coachtraject wilde komen. Daarnaast combineert Marianne haar expertise met een vriendelijke, persoonlijke en motiverende stijl van coaching.

Anoniem

Over coachtraject bij Coach Marianne

Nico daagt je steeds weer uit om tot de kern te komen. Hij is daarbij integer, eerlijk en zonder oordeel. De coachgesprekken en de praktijkoefeningen hebben een blijvend positief effect in mijn dagelijks leven.

Anoniem

Over coachtraject bij Senior Coach Nico

Dankzij haar coaching heb ik helder gekregen waar ik me op wil focussen. Hermione houd je – op een prettige manier – een spiegel voor. Door de juiste vragen te stellen laat ze je reflecteren op je acties en leer je je eigen gedrag beter te begrijpen. Dit maakt het makkelijker om hier verandering in aan te brengen. Ze heeft een positieve en open benadering.

Anoniem

Over coachtraject bij Senior Coach Hermione

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Den Haag?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!


Het GORTcoaching team staat voor je klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten

 >  Life coach Den Haag