LIFE COACH EINDHOVEN

Ga met een life coach in Eindhoven aan de slag met jouw levensvragen

Woonzaam in Eindhoven en opzoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Eindhoven staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Eindhoven!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in Eindhoven die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Life coach Eindhoven
Welkom bij GORTcoaching team Eindhoven

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Eindhoven?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Eindhoven

 

Bent u op zoek naar een life coach in Eindhoven die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Eindhoven. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Eindhoven.

Senior Coach Nancy

DIT IS NANCY: Bewustmakend, warm, betrokken, humor.

Specialisaties: Midden- en senior professionals (MBO+, HBO, WO), Laag zelfbeeld en onzekerheid, Relatieproblemen, Communicatie, Persoonlijke effectiviteit verbeteren

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Competentie coaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nancy

Senior Coach Ronald

DIT IS RONALD: Positief, stimulerend, empathisch, resultaatgericht.

Specialisaties: Managers, Teamleiders, Sporters, Laatbloeiers, Zelfvertrouwen, Solliciteren

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Competentie coaching, Management coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Ronald

Senior Coach Claudia

DIT IS CLAUDIA: Open en nieuwsgierig, enthousiast, resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Ambitieuze professionals, Piekeraars, Twijfelaars, Hooggevoeligen, Flow, Veerkracht ontwikkeling, Bewustwording, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijke effectiviteit, (Zelf)vertrouwen

Soorten coaching: Stresscoaching, Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Claudia

Coach Jolien

DIT IS JOLIEN: Enthousiasteling, inspirerend, spiegelend, levenskrachtig.

Specialisaties: Avonturiers, Piekeraars, Vrijheidszoekers, Twijfelaars, Doeners, Persoonlijk leiderschap, Angst, Zingeving, Relaties & verbinding

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jolien

Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: Authentiek, inspirerend, betrokken, optimistisch.

Specialisaties: Professionals, Ambitieuze moeders, MBO+/HBO/WO theoretisch opgeleiden, Balans en rustzoekers, Perfectionistische werknemers, Vitaliteit, Zelfvertrouwen, Balans werk-privé

Soorten coaching: Burn out coaching, Life coaching, Loopbaancoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mirjam

Coach Anny

DIT IS ANNY: Eerlijk, oplossingsgericht, spiegelend, toegankelijk.

Specialisaties: Startende ondernemers, Balanszoekers, Persoonlijke vraagstukken, Ambitieuze moeders, Agrarische ondernemers, Werkende, Werkzoekende, Burn-out herstellende, Puberouders

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Anny

Coach Roland

DIT IS ROLAND: Toegankelijk, direct, positief, resultaatgericht.

Specialisaties: Werknemers profit-sector, Teamleiders, Studenten, Mensen in verandertrajecten, Grenzen stellen, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Teamcoaching

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Competentie coaching, Life coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Roland

Het life coachtraject in Eindhoven

 

Een life coachtraject wordt afgestemd uw wensen, maar de basis van het traject ziet er vaak hetzelfde uit om zo het meest effectieve resultaat te behalen:

Gratis oriëntatiegesprek met uw life coach in Eindhoven

Het eerste gesprek ik het coachtraject is altijd een gratis oriëntatiegesprek. In dit vrijblijvende gesprek kunt u bepalen of u tevreden bent met uw keuze voor de life coach. Maar ook zult u samen uw hulpvraag bespreken en wat u uit dit traject wilt halen. Mocht er geen klik zijn met de coach, dan bent u altijd in de gelegenheid nog een oriëntatiegesprek in te plannen, geheel gratis. OOk zal de coach u tijdens dit gesprek informeren over eventuele vergoedingsmogelijkheden van het coachtraject.

Aan de slag met uw doelen van het coachtraject

In de vervolgsessie gaat u samen met de life coach aan de slag met het veruidelijken van uw persoonlijke doelen. Deze doelen zullen ieder coachgesprek de rode draad zijn waaraan gewerkt wordt. Dit gebeurt door middel van gesprekken, maar ook opdrachten en reflectie-oefeningen kunnen mogelijk aan bod komen.

Het aantal coachgesprekken ligt doorgaans tussen de 5 à 10, dit is afhankelijk van uw doelen en uw hulpvraag. Een sessie duurt over het algemeen tussen de 60 en 75 minuten en vinden vaak om de twee weken plaats.

Evaluatie met uw life coach in Eindhoven

Ter afronding van het coachtraject vindt er een evaluatie plaats met uw life coach in Eindhoven. In deze evaluatiesessie zult u samen met de coach reflecteren op het traject. U zult o.a. kijken of de doelen zijn behaald en waar u nog aan zou willen werken in de toekomst.

Life coaching via GORTcoaching in Eindhoven

Voelt u dat u (nog) meer uit het leven wilt halen of maakt u momenteel een lastige periode door? Dan is life coaching een waardevolle vorm van coaching. Heeft u na het lezen van bovenstaande informatie vragen over life coaching via GORTcoaching? Of wilt u graag advies bij het vinden van een een life coach in Eindhoven ? Neemt u dan contact met ons op via onze chat. Liever telefonisch contact? Dan zijn wij te bereiken via ☏ 088 170 1500.

Wij zijn bij GORTcoaching gespecialiseerd in life coaching! Wij hebben locaties door heel Nederland waardoor er ook in Eindhoven een coach is die u kan helpen met uw hulpvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Ervaringen

 

Jolien weet altijd snel het ijs te breken zodat ik me altijd erg op mijn gemak voelde bij haar. Door op verschillende manieren vragen te stellen, goed te luisteren en door te vragen heeft ze mij na laten denken over hoe ik bepaalde zaken anders aan kan pakken. Ik ben tot inzichten gekomen,waardoor ik grote stappen heb kunnen zetten en veel sterker ben geworden dan dat ik was.

Anoniem

Over coachtraject bij Coach Jolien

Ik deed niet meer wat ik leuk vind maar en wist ook niet wat ik dan wel. Ronald heeft hierin een ontzettend belangrijke rol gespeeld. Hij heeft mij mee teruggenomen naar de basis en heeft mij handvaten gegeven om beter naar mijzelf te leren luisteren. Door het traject met Ronald zijn mijn keuzes beter afgestemd op wie ik ben en wat ik graag wil vanuit de kern. Hij is een goede luisteraar en durft ook kritisch te zijn en komt op de juiste momenten met goede tips en ideeën.

Anoniem

Over coachtraject bij Senior Coach Ronald

Ik had niet verwacht dat ik er zoveel van zou leren. Het heeft mijn leven veranderd. Nancy is confronterend maar op een hele prettige manier. Omdat ik me veilig voelde bij haar kon ik uit mijn comfort zone komen. Ik ben me veel bewuster geworden van hoe ik de dingen deed en waarom ik dat zo deed. Het is een mooi, intensief traject geweest waarbij ik mezelf beter heb leren kennen. Door mijn bewustwording heb ik nu de keuze om dingen anders te doen. Nancy; bedankt!

Anoniem

Over coachtraject bij Senior Coach Nancy

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Eindhoven?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!


Het GORTcoaching team staat voor je klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten

 >  Life coach Eindhoven