LIFE COACH ROTTERDAM

Ga met een life coach in Rotterdam aan de slag met jouw levensvragen

Woonzaam in Rotterdam en opzoek naar een life coach?

Samen met een life coach in Rotterdam staat u stil bij wie u bent als persoon, wat u wilt en hoe u dit kan bereiken. Life coaching wordt gedefinieerd als ‘een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit uw leven te halen’. De life coach luistert naar uw specifieke behoeften en helpt u de levensveranderingen te maken die u wilt.

Natuurlijk zoekt u de beste life coach in Rotterdam!

Dat begrijpen wij maar al te goed. De coaches van GORTcoaching zijn gespecialiseerd in life coaching. Wij kiezen onze coaches niet alleen uit op diploma’s, maar ook op persoonlijkheid. Iedere coach is bijzonder en heeft een eigen stijl. Wij matchen u daarom graag aan een life coach in Rotterdam die bij uw vraagstuk past.

Plan eenvoudig zelf een gratis oriëntatiegesprek en ontdek of er een klik is tussen u en de coach. Vaak al deze week starten!

Life coach Rotterdam
Welkom bij GORTcoaching team Rotterdam

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Rotterdam?

Chat direct met ons in het venster rechtsonder of neem telefonisch contact met ons op.

Onze life coaches in Rotterdam

Bent u op zoek naar een life coach in Rotterdam die u kan helpen met uw hulpvraag? Hieronder vindt u onze life coaches die werkzaam zijn in Rotterdam. De coaches kunt u selecteren op diverse criteria, zoals specialisaties en doelgroepen. Indien gewenst kunt u zelfs filteren op expertise level. Bij GORTcoaching werken we met coaches, senior coaches en top-level coaches. Indien u een life coach heeft gevonden die u aanspreekt, kunt u meer over hem of haar op de profielpagina van deze life coach in Rotterdam.

Senior Coach Petra

DIT IS PETRA: Oprecht, down-to-earth, respectvol, sympathiek

Specialisaties: Midden- en hoger management, Pleasers, Uitstellers, Professionele ontwikkeling, Keuzestress, Zelfvertrouwen, Persoonlijke effectiviteit, Work-life balance, Faalangst, Grenzen aangeven, Zingeving

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Competentie coaching, Life coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Petra
coach nico

Senior Coach Nico

DIT IS NICO: Empathisch, betrokken, analytisch, doelgericht.

Specialisaties: Young & mid-career professionals, ZZP-ers, LGBT's, Identiteit & zingeving, Ondernemerschap

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Management coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nico

Senior Coach Jan Frits

DIT IS JAN FRITS: Doelgericht, empathisch, doortastend en betrokken

Specialisaties: Mid career professionals, Leidinggevenden en managers, Perfectionisten, Zoekers, Zelfvertrouwen, Persoonlijke effectiviteit, Identiteit en zingeving

Soorten coaching: Life coaching, Loopbaancoaching, Management coaching, Competentie coaching, Stresscoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Jan Frits

Coach Debbie

DIT IS DEBBIE: Empathisch, confronterend, oprecht, creatief.

Specialisaties: Persoonlijke leiderschapsontwikkeling, Bewustwording, Zelfkennis, Eigenaarschap & Zelfregie, Teamcoaching, Gedreven professionals, Ziekte preventie en herstel, Organisatie en teamontwikkeling, Young & midcareer professionals

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Life coaching, Management coaching, Burn out coaching, Outplacement.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Debbie

Senior Coach Maaike

DIT IS MAAIKE: Stimulerend, doelgericht, verbindend, met humor.

Specialisaties: Young professionals, Managers, Engelstaligen (expats), Werkende moeders, Perfectionisten, (Privé-werk) balans, Solliciteren, Zelfvertrouwen

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Management coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Maaike

Coach Nicolette

DIT IS NICOLETTE: Empathisch, ontwikkelingsgericht, intuïtief, motiverend.

Specialisaties: Identiteit- en zingevingzoekers, Werkgevers/werknemers, Perfectionisten, Familiebedrijven, Persoonlijke effectiviteit, Persoonlijk leiderschap, Het vergroten van zelfkennis, Zelfvertrouwen en zelfwaardering, Stresshantering

Soorten coaching: Stresscoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Competentie coaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Nicolette

Het life coachtraject in Rotterdam

 

Gratis, vrijblijvend oriëntatiegesprek met een life coach in Rotterdam

We beginnen het coachtraject altijd met een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. Tijdens dit eerste gesprek kunt u namelijk ontdekken of er een klik is met de door u gekozen coach. Samen bespreekt u wat u uit dit traject wilt halen. Blijkt er geen klik met de life coach te zijn? Dan is het uiteraard mogelijk om een nieuw (gratis) kennismakingsgesprek in te plannen met een andere coach naar keuze. Tijdens het oriëntatiegesprek wordt er tevens gekeken of er mogelijkheden zijn in vergoeding van het coachtraject.

Doelen nastreven tijdens het coachtraject

Na het kennismakingsgesprek gaat u samen met de life coach uw persoonlijke doelen verduidelijken. In ieder coachgesprek zullen jullie werken aan deze doelen door middel van coachgesprekken, opdrachten en reflectie-oefeningen.
Afhankelijk van uw doelen en coachvraag kunt u rekenen op in totaal 5 à 10 coachgesprekken. Deze sessies duren tussen de 60 en 75 minuten, maar dit is bespreekbaar. De gesprekken vinden vaak om de twee weken plaats.

Evaluatie met uw life coach in Rotterdam

Indien het coachtraject is afgerond, zal er een evaluatiegesprek plaatsvinden. In dit laatste gesprek zullen u en uw coach reflecteren op het traject. Zijn uw doelen behaald? Hoe ver bent u? Waar wilt u nog aan werken in de toekomst? Dit zijn vragen die tijdens het evaluatiegesprek met uw life coach in Rotterdamworden besproken.

Life coaching in Rotterdam via GORTcoaching

Wilt u (nog) meer uit uw leven halen of maakt u momenteel een moeilijke periode door? Dan kan life coaching zeer waardevol zijn. Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie meer weten over life coaching via GORTcoaching? Of wilt u graag advies bij het vinden van een match met een life coach in Rotterdam? Neemt u dan contact met ons op via onze chat. Liever telefonisch contact? Dan zijn wij te bereiken via ☏ 088 170 1500.

Wij zijn gespecialiseerd in life coaching! Doordat wij locaties door heel Nederland hebben, kunnen wij u vast in contact brengen met een life coach in Rotterdam die u kan helpen met uw coachvraag.

Interesse in life coaching?

Plan direct een gratis oriëntatiegesprek

Ervaringen

 

Via via kwam ik bij Abe terecht. Ik zag er tegenop mijn problemen te bespreken met iemand die ik niet ken. Abe stelde mij meteen op mijn gemak en begreep heel goed met welke uitdagingen ik te maken had. Hij gaf me heldere opdrachten. Daardoor kreeg ik een goed beeld van wat bij mij past. Ik vond het contact met Abe erg prettig, zijn gevoel voor humor en het feit dat hij niet al te strikt op de tijd let. Hij heeft me laten zien welke kwaliteiten ik meer kan inzetten en daardoor zie ik weer perspectief in mijn huidige werk

Anoniem

Over coachtraject bij Coach Abe

Doortastend, op een vriendelijke manier confronterend. Humor en goed aansluiten bij wat de coachee nodig heeft. Ze zet meerdere methoden in om resultaat te bereiken. Resultaatgericht. Niet oordelend. Weet een goede werksfeer te creëren. Maakt verschillende belangen duidelijk zonder een kant te kiezen om meer perspectieven te laten zien.

Anoniem

Over coachtraject bij Top-level Coach Judith

Dankzij haar coaching heb ik helder gekregen waar ik me op wil focussen. Hermione houd je – op een prettige manier – een spiegel voor. Door de juiste vragen te stellen laat ze je reflecteren op je acties en leer je je eigen gedrag beter te begrijpen. Dit maakt het makkelijker om hier verandering in aan te brengen. Ze heeft een positieve en open benadering.

Anoniem

Over coachtraject bij Senior Coach Hermione

Tarieven & vergoeding

 

Als standaard tarief hanteren wij een zakelijk tarief voor organisaties en instellingen. Maar omdat wij het belangrijk vinden dat coaching voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar is hanteren wij speciale tarieven voor particulieren die coaching vanuit eigen middelen financieren. Deze vindt u in onderstaand overzicht, waarin wij onderscheid maken tussen 3 levels van coaches op ervaringsniveau.

Voor zowel particulieren als organisaties gelden er vergoedingsmogelijkheden. Benieuwd of je in aanmerking komt voor deze vergoedingen?
Kijk dan hier voor particuliere vergoedingsmogelijkheden of hier voor vergoedingsmogelijkheden voor organisaties.

Hulp nodig bij het vinden van de juiste life coach in Rotterdam?

We helpen u graag via chat of telefonisch verder!


Het GORTcoaching team staat voor je klaar!

R

Altijd een waardevol inzicht

R

Geaccrediteerde coaches

R

Kwaliteitsbewaking van alle trajecten

 >  Life coach Rotterdam