Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Loopt u tegen een aantal obstakels op het carrièrepad? Bent u net afgestudeerd en denkt u: hoe nu verder? Of bent u gewoon benieuwd naar wat goed aan sluit op uw capaciteiten? Met de Savickas methode ontdekt u antwoorden op deze vragen.

Hoe werkt de methode?

De Savickas methode is eenvoudig opgebouwd en blijkt daardoor zeer effectief in de praktijk bij het maken van keuzes die betrekking hebben op loopbaanvragen. De methode wordt ook wel de narratieve methode genoemd. Het leven van u, als coachee, wordt namelijk in een boekvorm vertaald. De coach gaat samen met u op onderzoek uit om terugkerende thema’s te ontdekken in uw verhaal. Aan de hand van deze thema’s wordt een vertaalslag gemaakt richting uw interessegebieden op het werk of studie. Op deze manier wordt een loopbaanadvies aan de hand van deze methode uiterst persoonlijk gemaakt, een antwoord op maat, waar u echt mee aan de slag kunt.

Een belangrijk uitgangspunt van deze methode is dat zij er vanuit gaat dat u reeds  in het bezit bent van de antwoorden, echter vaak geheel onbewust, en dat de coach de verbindingen legt. Deze verbindingen komen voor u vaak als een verrassing en kunnen voor veel opheldering zorgen bij het maken van loopbaankeuzes.

Mark Savickas, PhD, is hoogleraar en voorzitter van de afdeling gedragswetenschappen aan de Northeastern Ohio Universiteiten College of Medicine en hoogleraar van de counselor onderwijs op Kent State University. De onderwerpen van zijn 70 artikelen, 23 hoofdstukken in boeken, en 500 presentaties voor beroepsgroepen beslaan hoofdzakelijk beroepsgerelateerde gedragswetenschappen en loopbaanbegeleiding. Hij is lid van de raad van bestuur van de Internationale Vereniging voor de studie- en beroepskeuzevoorlichting.

Met een loopbaanadvies van Savickas, loopt u carrière zo weer in de pas!

Plan een gratis oriëntatiegesprek in met een van onze loopbaanadviseurs


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden