Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Mensen stellen bepaalde doelen voor zichzelf in hun werk. Ze weten wel waar ze uiteindelijk uit willen komen, maar niet welke stappen ze daarvoor moeten ondernemen. Met behulp van loopbaanadvies kun je concrete oefeningen en acties bedenken en afspreken om dichter bij je einddoel te komen. Dit zijn oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt om verder te komen.

Voorbeelden van concrete doelen en voornemens die tijdens loopbaanadvies kunnen worden opgesteld:

  • Mijn doel is werk vinden dat echt bij me past.
  • Mijn voornemen is deze week zes advertenties te verzamelen die mij aanspreken.
  • Mijn doel is uitvinden of ik kan leidinggeven.
  • Mijn voornemen is om drie vertrouwde collega’s de komende drie weken om feedback te vragen over mijn kwaliteiten als leidinggevende.

Doelen en voornemens zijn natuurlijk per persoon verschillend. Loopbaanadvies zal je helpen om je doelen vast te stellen en deze zo concreet mogelijk te maken zodat je er meteen mee aan de slag kunt. Heb jij een doel voor ogen maar weet je niet hoe je deze moet realiseren?

Klik dan hier om het aanbod te bekijken van onze loopbaanadviseurs  »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden