Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw loopbaanadviseur in Oss

Welkom bij GORTcoaching loopbaanadvies team Oss!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw loopbaanadviseur

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een loopbaanadviseur meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LOOPBAANADVISEUR

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte loopbaanadviseur – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: No-nonsense, energiek, praktisch en actiegericht.

Specialisaties: Leiderschap, Zelfvertrouwen, Uitstelgedrag, Comfortzone, Doelen, Daadkracht, Assertiviteit, Emoties, Onzekerheid, Vitaliteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is loopbaanadvies in Oss?

Belemmeringen in werk, functie of studie

Je kunt loopbaanadvies in Oss inzetten wanneer je belemmeringen ervaart in jouw werk, functie of studie. Loopbaanadvies in Oss zorgt ervoor dat je weet wat je wilt en hoe je jouw doelen gaat behalen.

Aan de slag

Loopbaanadvies in Oss is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of je op dit moment zonder baan zit of juist al een baan hebt.

Controle weer terug

Een loopbaanadviseur in Oss is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht bij een loopbaanadviseur in Oss?

Met deze (en andere loopbaan-) vragen kun je terecht bij een loopbaanadviseur in Oss:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een loopbaanadviseur? We helpen jou graag

Vind een loopbaanadviseur bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Oss en waar ons team onder andere actief is. Zie je een loopbaanadviseur bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze loopbaanadviseur.

Behoefte aan loopbaanadvies in Oss. Hoe vind ik de juiste loopbaanadviseur?

Als je behoefte hebt aan loopbaanadvies in Oss kan het nog lastig zijn om de passende loopbaanadviseur te vinden. Daarom hebben wij het jou vast wat makkelijker gemaakt. Wij hebben de geschikte loopbaanadviseurs voor loopbaanadvies in Oss voor jou voorgeselecteerd. Hier zie je een foto, de omschrijving, specialisaties en de doelgroep van de loopbaanadviseurs voor loopbaanadvies in Oss. Is er een specifieke loopbaanadviseur die jou aanspreekt? Klik dan op de blauwe knop om het hele profiel te lezen. Hier vind je een uitgebreide omschrijving van de specialisaties van de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss. Sluit dit goed aan op jouw vraag? Bekijk dan de agenda van deze loopbaanadviseur en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek voor loopbaanadvies in Oss

Nu je de geschikte loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss hebt gevonden, is het tijd voor het gratis en vrijblijvende kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om te kijken of er een klik is met de loopbaanadviseur in Oss en of de verwachtingen overeenkomen. In dit gesprek worden de behoeftes en verwachtingen besproken. Je komt er in dit gesprek achter of er een klik is tussen jou en de loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss. Ook de vergoedingsmogelijkheden worden besproken in dit gesprek.

Is dit niet helemaal de klik waar je op gehoopt hebt, of komen de verwachtingen niet overeen? Dan kun je altijd nog een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek inplannen met een andere loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss.

Het traject voor loopbaanadvies in Oss

Nu je de juiste loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss hebt gevonden en je voelt een klik met deze loopbaanadviseur, dan kan het traject starten. Je stelt doelen voor jezelf en probeert deze samen met jou loopbaanadviseur in Oss deze doelen te behalen. Dit doe je door middel van gespreksvoering, reflectie-oefeningen en opdrachten. Door optimale inzet te tonen haal je het meest uit jouw traject voor loopbaanadvies in Oss. Aan het eind van het traject vindt er een evaluatiegesprek plaats. Deze is bedoeld om te kijken of je al jouw doelen hebt behaald en of er wellicht een vervolggesprek ingepland kan worden.

Gemiddeld duurt een traject 6 tot 10 gesprekken met een duur van 60 tot 75 minuten. Je bepaalt dit geheel in overleg met de coach en je kunt jouw voorkeur aangeven.

Het beste advies voor loopbaanadvies in Oss

Het kan zijn dat je er toch niet helemaal uitkomt bij het vinden van een passende loopbaanadviseur voor loopbaanadvies in Oss. Geen zorgen! Wij staan voor jou klaar om je persoonlijk te adviseren. Neem telefonisch contact op via 088 170 1500, of via het chatvenster rechts onderin. Wij helpen jou graag!

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Oss

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501