Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Stress in jouw werksituatie
Op de werkvloer kun je te maken krijgen stressvolle situaties. Zo kunnen een te hoge werkdruk of conflicten op het werk behoorlijk snel stress uitlokken. Vaak start dit met kleine frustraties, maar het kan regelmatig tot serieuze gezondheidsproblemen leiden. Het is daarom van belang met deze stress om te leren gaan! Op langere termijn zorgt goed kunnen omgaan met stress ervoor dat je kan laten zien wat je waard bent en met plezier blijven werken, zonder dat je gebukt gaat onder stressklachten. Zo kun je dus op een gezonde wijze carrière maken!

Klink dit herkenbaar? Heb jij ook soms last van stress op je werk? Denk eens na over de volgende vragen:

  • Erger jij je soms aan je collega’s of aan je supervisor? Ervaar je soms gevoelens van frustratie?
  • Probeer je soms met een uitvlucht of een leugentje om eigen bestwil later op je werk te komen of om zelfs thuis te blijven?
  • Kom je ’s avonds vaak te moe thuis om nog leuke dingen te ondernemen?
  • Voel je je vaak gespannen?
  • Heb je op de werkvloer dikwijls last van hoofdpijn, maag of last van spanning in je nek, rug of schouders?
  • Werk je heel hard, maar merk je dat je veel minder plezier ervaart dan vroeger?
  • Vind je het soms moeilijk om je op je werk te concentreren omdat je te emotioneel reageert als er zich een bepaald incident of probleem heeft voorgedaan?

Als je op twee of meer van deze vragen ‘ja’ hebt geantwoord, is er een grote kans dat je te maken hebt met werk-gerelateerde stress.

Mogelijkheden om stress aan te pakken
Wanneer je meer inzicht wilt krijgen in de achterliggende oorzaken achter deze stress en benieuwd bent naar de mogelijkheden om deze stress aan te pakken, zou je kosteloos een oriëntatiegesprek aan kunnen vragen. Gedurende dit gesprek kan duidelijk worden gemaakt wat coaching voor jouw situatie kan betekenen.

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met een stresscoach.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden