Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Actieve ondersteuning
De aanleiding voor een outplacementtraject is in vele gevallen niet altijd even plezierig en kan gepaard gaan met veel emoties. De coach helpt bij het verwerken en afstand nemen. Outplacement biedt actieve ondersteuning waardoor vertrek uit de vorige functie beheersbaar en efficiënt overgaat in een nieuwe uitdaging elders. Zo werk je met de coach samen aan een traject dat meer inhoudt dan alleen het verwerven van een nieuwe werkkring.

Welke adviezen en diensten verleent de coach bij jouw outplacementtraject?

  • Een in het oog springende brief met CV spreekt aan en is een goede stap in de richting van kennismakingsgesprekken en uitnodigingen.
  • Leren uit het verleden, bewuste keuzes maken, nieuwe ontwikkelingen in gang zetten door het zorgvuldig uitstippelen van een loopbaanrichting en doelgericht solliciteren vormen de basis voor toekomstig succes in de nieuwe werkkring.
  • Door samen op zoek te gaan naar verworven inzicht in sterke en minder sterke kwaliteiten, zelfkennis en een heldere presentatie lukt het je om de gewenste nieuwe baan in de wacht te slepen. Zou je willen kijken of de adviezen en diensten die outplacement kan bieden, passen bij jouw situatie?

Plan nu een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in bij een van onze coaches.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden