BESTE COACHOPLEIDING VAN NEDERLAND

Deel 1 – Het Fundament

Driedaagse coachopleiding vol met krachtige, bewezen coachmethodieken

GORTcoaching biedt u een 3-daagse coachopleiding, die zowel ICF, Post-HBO als EMCC/NOBCO geaccrediteerd is. De International Coach Federation (ICF) is de grootste wereldwijde beroepsvereniging voor coaching. De EMCC bevordert het ontwikkelen van het coachvak en is een keurmerk voor de kwaliteit voor coaching binnen Europa. Er is geen enkele andere coachopleiding in Nederland die u al deze keurmerken kan bieden.

Coachopleiding vanuit onze geweldige trainingslocatie:

Vanuit de inspirerende en luxe trainingsruimte in Amsterdam gaat u in een kleine groep gelijkgestemden met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling uw coach skills verdiepen. Leer uzelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen en effectieve interventies toe te passen. Intensiveer de manier waarop u vragen kan stellen en bekrachtig uw kennis over het toepassen van coaching op de werkvloer. U zult door middel van uw nieuw verworven coachvaardigheden direct meer geluksgevoel creëren in uw leef- en werkomgeving.

Deze opleiding tot coach is geschikt voor:

Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen met HBO werk- en denkniveau en zich in de brede zin wil bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven deze coachopleiding vaak als life changing, omdat u via het aanleren van coachvaardigheden vooral met uzelf als instrument aan de slag gaat. Onze erkende coachopleiding biedt u verdieping, inspiratie, kennis en vaardigheden, waarmee u uw beroep als coach nog beter kunt uitoefenen. Daardoor blijft u zich continu ontwikkelen.

Binnen deze opleiding leert u:

  • Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen.
  • Volgens de richtlijnen van de NOBCO een eigen coach interventie toe te passen.
  • Door middel van het stellen van de juiste vragen meer diepgang bevorderen in uw relaties.
  • Coaching kunnen toepassen bij uw collega’s om zo beter te worden in coachend leidinggeven.
  • Verschillende manieren kennen waarop u coaching zou kunnen toepassen in uw leven en op de werkvloer.

Na succesvolle afronding van deze 3-daagse coachopleiding ontvangt u van GORTcoaching een internationaal erkend coach diploma op EMCC foundation niveau. Daarnaast vormt deze 3-daagse de start van een door de ICF geaccrediteerde opleiding op ACC niveau. U kunt hierna direct aan de slag met het toepassen van uw coachvaardigheden in de praktijk. Wat deze coaching opleiding bijzonder maakt is dat -Fundament deel 1/3- zowel op ICF als EMCC niveau geaccrediteerd is en dat de groepsgrootte is beperkt tot slechts 15 personen. Hierdoor krijgt u de aandacht die u nodig heeft. Met een opleiding van GORTcoaching kunt u zich in korte tijd ontwikkelen als coach.

Op de hoogte blijven van onze vernieuwde coachopleiding?

Momenteel zijn wij achter de schermen hard aan het werk om onze coachopleiding verder door te ontwikkelen en kwalitatief nog sterker te maken. Wij verwachten in de zomer van 2019 onze pilot versie te kunnen draaien. Voor deze pilot versie hanteren wij een speciaal kortingstarief, waar je als deelnemer van kunt profiteren! wilt u op de hoogte blijven van verdere ontwikkelingen omtrent onze coachopleiding of wilt u alvast interesse tonen? Meld u dan aan via ons inschrijfformulier.

Judith Burgemeister

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!
Ik ben kwaliteitsmanager bij GORTcoaching en verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen over de coachopleiding. Ik kan je helpen met inhoudelijke en praktische vragen over fundament, gecertificeerd coach en het vervolg.

Bel of mail mij, ik help je graag!

judith@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1523

Schrijf je hier in voor een optie op de opleiding:

Let op! De pilot zal op zijn vroegst zomer 2019 starten.

Helder overzicht van certificeringen:

 >  Beste coachopleiding van nederland – fundament