Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

BESTE COACHOPLEIDING VAN NEDERLAND

Deel 1 – Het Fundament

Driedaagse coachopleiding vol met krachtige, bewezen coachmethodieken

GORTcoaching biedt u een 3-daagse coachopleiding.

Coachopleiding vanuit onze geweldige trainingslocatie:

Vanuit de inspirerende en luxe trainingsruimte in Amsterdam gaat u in een kleine groep gelijkgestemden met een sterke interesse in persoonlijke ontwikkeling uw coach skills verdiepen. Leer uzelf en het gedrag van anderen nog beter begrijpen en effectieve interventies toe te passen. Intensiveer de manier waarop u vragen kan stellen en bekrachtig uw kennis over het toepassen van coaching op de werkvloer. U zult door middel van uw nieuw verworven coachvaardigheden direct meer geluksgevoel creëren in uw leef- en werkomgeving.

Deze opleiding tot coach is geschikt voor:

Deze driedaagse coachopleiding is geschikt voor iedereen met HBO werk- en denkniveau en zich in de brede zin wil bezighouden met persoonlijke ontwikkeling. Mensen omschrijven deze coachopleiding vaak als life changing, omdat u via het aanleren van coachvaardigheden vooral met uzelf als instrument aan de slag gaat. Onze erkende coachopleiding biedt u verdieping, inspiratie, kennis en vaardigheden, waarmee u uw beroep als coach nog beter kunt uitoefenen. Daardoor blijft u zich continu ontwikkelen.

Binnen deze opleiding leert u:

  • Verschillende coachtechnieken effectief toe te passen.
  • Door middel van het stellen van de juiste vragen meer diepgang bevorderen in uw relaties.
  • Coaching kunnen toepassen bij uw collega’s om zo beter te worden in coachend leidinggeven.
  • Verschillende manieren kennen waarop u coaching zou kunnen toepassen in uw leven en op de werkvloer.

Na succesvolle afronding van deze 3-daagse coachopleiding ontvangt u van GORTcoaching een internationaal erkend coach diploma. U kunt hierna direct aan de slag met het toepassen van uw coachvaardigheden in de praktijk. Wat deze coaching opleiding bijzonder maakt is dat de groepsgrootte is beperkt tot slechts 15 personen. Hierdoor krijgt u de aandacht die u nodig heeft. Met een opleiding van GORTcoaching kunt u zich in korte tijd ontwikkelen als coach.

Judith Burgemeister

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!

Ik ben het aanspreekpunt voor iedereen met vragen over de coachopleiding!
Ik ben Coaching Consultant bij GORTcoaching en verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen over de coachopleiding. Ik kan je helpen met inhoudelijke en praktische vragen over fundament, gecertificeerd coach en het vervolg.

Bel of mail mij, ik help je graag!

judith@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1523

Schrijf je hier in voor een plekje op de wachtlijst:

Alle plekken voor de coachopleidingen zijn helaas uitverkocht. Wij zijn momenteel hard aan het werk om de capaciteit te verhogen! Wij verwachten dit vanaf juni 2019 voor elkaar te hebben. Het is mogelijk om je alvast in te schrijven op de wachtlijst. We laten jou dan als eerste de nieuwe opleidingsdata weten en geven je dan voorrang bij het boeken. Je kan je gerust inschrijven voor de wachtlijst zonder enige verplichting. 

Helder overzicht van certificeringen:

 >  Beste coachopleiding van nederland – fundament