Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Birkman test

De Birkman-Methode is een zelfbeoordelingsinstrument die een helder inzicht geeft in de sterkten en zwakten, behoeften, belangstelling en stressgedrag van de mens.

Birkman methode

De Birkman Methode is het enige persoonlijkheidsinstrument dat gedrags- en beroepsgegevens uit één vragenlijst analyseert. Het geeft inzicht in de sterkten en de omgevingsvoorwaarden waarin mensen het beste werken en tot hun recht komen. Birkman voor een rijker beeld en dieper niveau van begrip.

De Birkman Methode is een succesvolle methode op het gebied van: Carrière management, Werving en selectie, Conflicthantering, Teambuilding en Outplacement

Birkman tool

Dr. Roger Birkman is een Amerikaanse organisatiepsycholoog die in 1950 deze unieke assessment methode heeft ontwikkeld. Zo wordt nauwkeurig de persoonlijkheid, motivatie, gedrag en werksituatie van mensen onderzocht en gedrag en werktevredenheid voorspeld. Hierbij worden vaardigheden verbeterd en relaties worden gericht op het behalen van maximale productie en succes.

U kunt bij GORTcoaching werken met een Birkman consultant of Birkman coach

GORTcoaching heeft voor u de volgende coaches en consultants die met de Birkman methode werken.

 

Hieronder ziet u onze coaches met een Birkman certificering:

coaching

Senior Coach Heleen

DIT IS HELEEN: Verhelderend, hartelijk, eerlijk, effectief.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Communicatie, Assertiviteit, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Autisme, Werkdruk, Werkplezier, Zelfvertrouwen, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Heleen

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Lees meer en plan een gratis oriëntatiegesprek met coach Mayke