Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

BUDGETCOACH

KIES JE BUDGETCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte coach – ☏ 088 170 1500

Coach Ina

DIT IS INA: Positief, doortastend, inzichtgevend, analytisch.

Specialisaties: Work-life balance, Zelfvertrouwen, Persoonlijk leiderschap, Ziekteverzuim, Assertiviteit, Ondernemers, Budgetcoach, Piekeren, Studenten, Authenticiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Outplacement, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

BUDGETCOACH

Wat doet een budgetcoach?

Jongeren, volwassenen en ouderen: iedereen kan in financiële problemen komen, doordat ze het overzicht over hun geldzaken kwijt zijn. Om uiteenlopende redenen wordt er meer geld uitgegeven dan er binnenkomt. Mensen met financiële zorgen, missen vaak de kracht en het inzicht om zelf de draad weer op te pakken. Door het op tijd inschakelen van een budgetcoach, voorkom je problematische schulden of administratieve chaos. De budgetcoaches bij GORTcoaching proberen om jou in een vroeg stadium te helpen, zodat je niet in de schuldhulpverlening terecht hoeft te komen. De bedoeling is je weer zicht op je financiën te geven en daar zelfstandig en op een verantwoorde wijze mee om te gaan.

Hoe helpt een budgetcoach mij?
Een budgetcoach oftewel een financieel coach stelt samen met jou een plan op. Een financieel plan waarbij je vasten lasten voorrang krijgen. Hierdoor worden je achterstanden meteen aangepakt. De coach helpt je om je luxe uitgaven te verminderen zodat je je schulden kunt systematisch weg kunt werken. Ook als u dreigt in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening is een financiele coach geschikt. De budgetcoach zal alles proberen om je uit de schulhulpverlening te houden of terecht te komen.

Budgetcoach

Competenties van een budgetcoach
Een budgetcoach kan zich uitermate goed verplaatsen in zijn coachee. De coach probeert jouw probleem te begrijpen door zich in jou te verplaatsen. Daarnaast heeft de budgetcoach verstand van finacien en kan hij of zij goed plannen en organiseren.

Waarom GORTcoaching?

Iemand met geldzorgen ervaart veel stress. Laat ons jou helpen!                                                             

ALTIJD EEN MATCH

Met meer dan 100 coaches door heel Nederland is er altijd een geschikte coach te vinden!                

PERSOONLIJK CONTACT?

Spreek met één van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag!                                                               

De budgetcoach is inzetbaar voor:

Overzicht en rust

Het coachende element van het gesprek helpt je waar nodig verandering aan te brengen.

Regelen van de schulden

Het vaststellen van de oorzaak van eventuele schulden kan bepalend zijn voor de aanpak en oplossingen.

Zelfredzaamheid

Financiële zelfredzaamheid is de basis voor waardigheid en zelfrespect

Z

Eigen ontwikkeling

Onze budgetcoach vergroot en stimuleert je effectiviteit, communicatie en samenwerking wat de basis is voor ontwikkeling.

Wat kost een budgetcoach?

Prijs

Vanaf 89,- euro per uur afhankelijk van de gekozen professional.

Wist je dat werkgevers heel vaak onze coachtrajecten vergoeden? Er zijn vele opties waar de coach je mee kan helpen. Vraag hier naar tijdens je gratis oriëntatiegesprek. Zie ook onze pagina's voor de vergoedingsmogelijkheden voor organisaties en voor particulieren.

U kunt direct starten

Kies nu je coach en plan direct een gratis oriëntatiegesprek.

Duur coachtraject

Afhankelijk van je doelstellingen kun je rekenen op gemiddeld 5 tot 10 coachgesprekken, ongeveer 1 keer per 2-3 weken.

Inhoudelijk over budgetcoaching

Wat is een budgetcoach?

Een budgetcoach is iemand die een coachee helpt binnen hun financiële huishouding. Het is dus geschikt voor iemand die moeite heeft met overzicht kan houden op zijn financiële overzicht. Heb jij moeite? Dan kan een budgetcoach een goede uitkomst zijn. Zowel op lange of korte termijn om u zaken op orde te stellen.

Hoe werkt een budgetcoach?

Als eerst stelt een budgetcoach samen met de coachee een persoonlijk financieel plan op. De budgetcoach helpt jou om je administratie geordend te krijgen. Daarnaast binnen het plan worden voor de vaste lasten voorrang verleent op alles, zodat je niet bijvoorbeeld je huis uit gezet hoeft te worden. Om zo schulden en je algehele uitgaven op orde te krijgen.

Wat voor competenties heeft een budgetcoach?
Als allereerst en meest belangrijkst een budget coach kan zich goed verplaatsen in een ander en probeert het probleem te begrijpen. Daarnaast heeft de coach veel verstand van financiën, organiseren en plannen. Om goed te kunnen werken moet een budgetcoach communicatief goed en sterk zijn. Er moeten namelijk in een traject of plan afspraken gemaakt worden. Ook kan de coach adviseren en heeft hij doorzettingsvermogen om het beste uit de situatie te halen. Dit is wat een budgetcoach maakt.

Veelgestelde vragen

Wat is een budgetcoach?

"Een budgetcoach is iemand die een coachee helpt binnen hun financiële huishouding. Het is dus geschikt voor iemand die moeite heeft met overzicht kan houden op zijn financiële overzicht."

Hoe werkt een budgetcoach?

Een budgetcoach stelt samen met de coachee een persoonlijk financieel plan op. De budgetcoach helpt jou om je administratie geordend te krijgen. Je gaat samen met een budgetcoach een gepersonaliseerd traject in om financieel minder zorgen te krijgen.

Wat voor competenties heeft een budgetcoach?

Als allereerst en meest belangrijkst een budget coach kan zich goed verplaatsen in een ander en probeert het probleem te begrijpen. Daarnaast heeft de coach veel verstand van financiën, organiseren en plannen.