Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

5 vragen aan jezelf, voor de zomer.

De zomer komt eraan, dit is de ideale tijd om uw hoofd leeg te maken! Heeft u het gevoel dat u in een sleur zit? Zou u weleens willen uitzoeken hoe u het maximale uit uzelf kunt halen? Bent u er niet meer zeker van of u de juiste baan heeft? Wilt u weten wat u nou echt leuk vindt, wat uw passie is? De zomer is bij uitstek een periode om tot rust te komen en na te denken over uw leven en uw werk. Er is meer ruimte om nieuwe dingen uit te proberen, meer energie om aan uzelf te werken en meer tijd om eens een coach te bezoeken.
Met deze vijf vragen kunt u tijdens uw vakantie voorwerk doen, om na uw vakantie een coachtraject in te gaan en de ontspannen vakantie mindset mee te nemen naar uw alledaagse leven op de werkvloer. Oftewel, zodat u er weer met frisse zin tegenaan kunt.

Hoe zag en ziet u uw jaar? Sta aan de hand van de volgende 5 vragen eens stil bij uw ontwikkeling!

 • Wat vind ik van mijn prestaties in de eerste helft van 2016? Wat ging goed? Wat ging minder?
  Nu we op de helft van 2016 zijn is dit een goed moment om te evalueren. Er is genoeg tijd om wat tot nu toe niet liep zoals u wilt aan te passen en om wat goed ging uit te bouwen. Zo kijkt u op 31 december zeker met een goed gevoel terug op het jaar!
 • Wat vind ik van mijn werk? Zijn er dingen die ik nog wil bereiken?
  Iets meer afstand van uw werk zorgt ervoor dat u meer inzicht kunt krijgen op het grotere geheel. Gebruik deze kans! In september is (bijna) iedereen weer terug van vakantie en is de agenda weer vol. Om goed voorbereid te zijn is de zomer de ideale periode om over dit soort dingen na te denken. Zo weet u precies wat u wilt, als u terug komt op de werkvloer!
 • Als ik niets verander, hoe ziet mijn (werk)leven er dan over 4 jaar uit? Wil ik dat?
  Veranderen van gedrag, gedachten of baan kan heel eng klinken. Als mens zijn wij van nature gewoontedieren. Maar stel dat niets verandert – alles blijft precies zoals het is – klinkt dat juist niet eng?
 • Wat zijn mijn sterke eigenschappen en vaardigheden? Wat is mijn meerwaarde?
  Ook hier kunt u veel winnen door goed voorbereid de herfst in te gaan. Want weten wat u goed kan en daarnaar handelen zorgt ervoor dat u vooruit blijft gaan en met plezier en motivatie naar uw werk gaat. Onderzoek deze zomer eens wat uw talenten en unieke eigenschappen zijn!
 • Hoe kan ik mijn zomergevoel meenemen de winter in?
  De zomermaanden geven zo’n heerlijke ‘vakantie-flow’. De lange dagen, de zon, de warmte, de vrijheid, allemaal werken ze mee aan een bepaalde luchtige ‘state of mind’. Bij veel mensen verdwijnt dit gevoel al de eerste dag dat ze terug zijn van vakantie. Terwijl dit helemaal niet zo hoeft te zijn .. hoe gaat u dit voorkomen?

Er is dus geen beter moment om aan uzelf te werken dan nu! Juist de zomer neemt de nodige rust, ruimte en energie mee om coaching te volgen.
Plan een gesprek in met een coach bij u in de buurt en gun uzelf een eindeloze zomer ..


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden