Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Tell a friend | coachtraject

GEEF 20,-

KRIJG 20,-

Gaat iemand door jou starten met een coachtraject?

Dan krijgen jullie allebei 20,- korting op je volgende factuur. 

Hoe werkt het?

Simpel! Mail naar fan@gortcoaching.nl en geef aan ons door wie er door jou is gestart met een coachtraject. Vervolgens verwerken wij de korting direct op de factuur van de nieuwe coachee en op jouw volgende factuur. Je geeft dus 20,- en je krijgt 20,-. Hoe leuk is dat?

Al klaar met je traject?

Je tegoed blijft 2 jaar staan dus spaar door voor een gratis terugkom/onderhouds- gesprek met je coach, trakteer jezelf op een leuke test of doe een coachopleiding. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Hoe vaak kan ik meedoen?

Je kan zo vaak meedoen als je zelf wilt. Sharing is caring.

Tell a friend | coachopleiding

GEEF 50,-

KRIJG 50,-

Gaat iemand door jou starten met een coachopleiding?

Dan krijgen jullie allebei 50,- korting op je volgende factuur.

Hoe werkt het?

Simpel! Als er door jou een nieuwe deelnemer is begonnen met de coachopleiding (deel 1 of deel 2) mail je naar fan@gortcoaching.nl. Jij krijgt op je volgende factuur 50,- tegoed (bijv. voor coachopleiding deel 2 of supervisie). De nieuwe deelnemer krijgt direct 50,- korting op de factuur. Door een nieuwe deelnemer aan te dragen krijg je dus 50,- en geef je 50,-. Hoe leuk is dat?

Al klaar met je coachopleiding of coachtraject?

Je tegoed blijft 2 jaar staan dus spaar door voor andere leuke activiteiten, doe een test of plan een gesprek met een coach waar jij inspiratie van krijgt. Er is altijd wel iets leuks en nuttigs te doen, laat het ons weten dan helpen we je met meedenken! Je kan ons altijd bellen voor inspiratie:  0881701500.

Kan ik meerdere deelnemers aandragen?

Je kan zo veel deelnemers aandragen en dus zo vaak meedoen als je zelf wilt. We ♥ fans! En wij weten hoe life-changing een gave coachopleiding kan zijn! Dat gun je toch iedereen?

Marloes van Hamburg

Heb je vragen over de actie? Neem gerust contact met mij op! 

Bel of mail mij, ik help je graag!

fan@gortcoaching.nl
☏ 0881701530