Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies uw Jobcoach in Hengelo

Welkom bij GORTcoaching jobcoach team Hengelo!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van uw jobcoach in Hengelo

N

Vaak al deze week starten

Jobcoach hengelo
Ons team staat voor u klaar!

KIES JE JOBCOACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte jobcoach in Hengelo- ☏ 088 170 1500

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Esther

DIT IS ESTHER: Empathisch, resultaatgericht, doortastend, krachtig.

Specialisaties: Perfectionisten, Hoogsensitieven, Piekeren, Technici, Moeders, Balanszoekers, Relatiecoaching, Ziekteverzuim, Zingeving, Spiritualiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Voor wie is jobcoaching?

Belemmeringen in werk, functie of studie
U kunt jobcoaching inzetten wanneer u belemmeringen ervaart in uw werk, functie of studie. Jobcoaching zorgt ervoor dat u weet wat u wilt en hoe u uw doelen gaat behalen.

Aan de slag
Jobcoaching is voor iedereen die aan de slag wil met zijn eigen loopbaan. Het maakt niet uit of u op dit moment zonder baan zit of juist al een baan heeft.

Controle weer terug
Jobcoaching is zowel voor mensen die het gevoel hebben de controle over hun eigen loopbaan volledig kwijt te zijn als voor mensen die dat zetje in de juiste richting nodig hebben om van een leuke baan naar een fantastische baan te gaan.

Met welke vragen kan ik terecht?

Met deze (en andere) vragen kunt u terecht bij onze jobcoaches:

  • Waar liggen mijn kwaliteiten en hoe kan ik deze optimaal inzetten in mijn werk?
  • Welke functie of studierichting past bij mij?
  • Hoe (her)vind ik de passie in mijn werk?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Ik wil eigenlijk iets anders, maar vraag me af wat en hoe?
  • Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar kan geen keuze maken.
  • Hoe kan ik mezelf verder ontwikkelen in mijn loopbaan/carrière?

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind uw jobcoach in Hengelo bij u in de buurt

Vind u het belangrijk om bij u in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder ziet u de kaart van Hengelo en waar ons team onder andere actief is. Ziet u een coach bij u in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Op zoek naar een jobcoach in Hengelo

Het vinden van een passende jobcoach in Hengelo kan soms een lastige opgave zijn. Wij proberen het jou daarom zo gemakkelijk mogelijk te maken door op deze pagina per jobcoach in Hengelo meer informatie te plaatsen. Zo kun je door te klikken op het profiel van een jobcoach in Hengelo erachter komen wat zijn/haar specialisaties zijn en welke werkwijze zij hanteren. Op die manier hopen we je de juiste keuze kunt maken bij het vinden van een geschikte jobcoach in Hengelo. Heb je een goed gevoel bij een gevonden jobcoach in Hengelo? Plan dan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in.

Het oriëntatiegesprek met een jobcoach in Hengelo

Het eerste gesprek met jouw jobcoach in Hengelo is een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek. In dit gesprek maak je kennis met jouw jobcoach in Hengelo. Op die manier kan je echt ervaren of de gekozen jobcoach in Hengelo bij je past. In het oriëntatiegesprek zal je samen met de jobcoach in Hengelo een aantal zaken bespreken. Zo zal er gevraagd worden wat jouw verwachtingen zijn van het coachtraject en of eventuele vergoedingsmogelijkheden van toepassing zijn. Wanneer je geen klik ervaart met de jobcoach in Hengelo of jouw verwachtingen niet overeenkomen, kan je opnieuw een gratis kennismakingsgesprek inplannen met een andere jobcoach in Hengelo.

Een coachtraject met een jobcoach in Hengelo

Het coachtraject met jouw jobcoach in Hengelo zal starten nadat het oriëntatiegesprek heeft plaatsgevonden. In het coachtraject zul je samen met de jobcoach in Hengelo afstemmen wat de werkwijze wordt, zodat er op effectieve wijze gewerkt kan worden aan jouw ambities. Hierbij zullen verschillende oefeningen en opdrachten van toepassing zijn. De duur van het coachtraject zal in afstemming gaan met jouw jobcoach in Hengelo en is voornamelijk afhankelijk van jouw coachvraag en persoonlijke doelen. Gemiddeld duurt een coachtraject tussen de 5 en 10 coachsessies. Wanneer het einde van het coachtraject met jouw jobcoach in Hengelo in zicht is, zal er worden geëvalueerd hoe jij het traject ervaren hebt.

Hulp nodig bij het vinden van een geschikte job coach in Hengelo?

Heb je hulp nodig bij het vinden van een passende jobcoach in Hengelo? Dan helpen wij je graag! Telefonisch zijn wij te bereiken op het nummer 088 170 1500. Ook kunt u gebruik maken van onze chatmogelijkheid rechts onderin het scherm.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Hengelo

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501