Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Vooruitgang, ontwikkeling, jezelf verbeteren. Men verwacht tegenwoordig steeds meer van zichzelf en in een zich snel ontwikkelende samenleving staat stilstaan eigenlijk synoniem aan achteruitgang. We gaan als een sneltrein, die maar door blijft denderen, door het leven.

Dus doen we dat maar liever niet; stilstaan. Toch hoeft stilstaan het proces van ‘zelfontwikkeling’ niet altijd in de weg te zitten. Stilstaan, zelfreflectie en een moment nemen om in de spiegel te kijken kan op de lange termijn juist heel vruchtbaar zijn. Wie ben ik eigenlijk? Wat wil ik in het leven? En hoe kan ik deze doelen verwezenlijken? Oftewel, waar gaat deze sneltrein naartoe en hoe hou ik de boel op de rails? Dat is niet makkelijk en hulp kan hierbij welkom zijn. Iemand die helpt eruit te halen wat erin zit met zo min mogelijk vertraging; een life coach.

Wat houdt u tegen?
Voordat we weten wat de bestemming is, moeten we eerst weten waar we nu zijn. Om deze reis zo soepel mogelijk te houden is het natuurlijk belangrijk dat het spoor in perfecte staat is. Het helpt dan om alles wat jou tegenhoudt, vertraagt of onderuit haalt in kaart te brengen. Om de obstakels die we tegenkomen aan te kunnen is het een vereiste deze obstakels duidelijk te hebben; een overzicht te hebben van wat ons eventueel af kan houden van wat we willen.

Kansen!
Wellicht de tegenhanger van obstakels zijn kansen. Welke mogelijkheden biedt het leven u? Hoe kunt u deze met beide handen aangrijpen? Soms liggen deze mogelijkheden voor het oprapen, vaker nog is het flink zoeken naar kansen die uw ontwikkeling in een hogere versnelling zet. Bij het schakelen kan de life coach een helpende hand bieden. In het verwezenlijken van onze doelen blijkt life coaching een handige tool.

Het traject
Uit het in kaart brengen van kansen en belemmeringen vloeit uiteindelijk een zo vlot mogelijk traject voort. De life coach kan samen met u de best te nemen weg uitstippelen om zodoende de reis zo aangenaam mogelijk te maken. De life coach helpt bij het maken van een strategie, speelt in op het vergroten van het zelfvertrouwen en helpt bij het verwezenlijken van uw doelen in het leven. Een life coach kiest samen met u de juiste richting.

Het is natuurlijk belangrijk om de doelen strak in het vizier te houden, maar vergeet ondertussen niet te genieten van het uitzicht.

Enjoy your ride!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden