Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Apeldoorn

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Apeldoorn!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Coach Marlous

DIT IS MARLOUS: Concreet, empathisch, optimistisch, doelgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Pleasers, Work-life balance, Communicatie, Solliciteren, Zelfvertrouwen, Faalangst, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Relatiecoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ronald

DIT IS RONALD: Empathisch, ontwikkelingsgericht, uitdagend en stimulerend.

Specialisaties: Assertiviteit, Balanszoekers, Coaching on the job, Communicatie, Competentie coaching, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Executives, Harmonie, High Potentials, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach John

DIT IS JOHN: Authentiek, oprecht, nuchter en inlevend

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Zelfvertrouwen, Faalangst, Communicatie, Emoties, Perfectionisten, Ondernemers, Studiekeuze, Professionals, Productie sector, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Ellen

DIT IS ELLEN: Vertrouwd, doortastend, betrokken, duidelijk en resultaatgericht.

Specialisaties: Work-life balance, Balanszoekers, Perfectionisten, Moeders, Millennials, Professionals, Vitaliteit, Veerkracht, Management coaching, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Life coaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Carolien

DIT IS CAROLIEN: Inlevend, betrokken, stimulerend en resultaatgericht.

Specialisaties: Perfectionisten, Work-life balance, Competentie coaching, Management coaching, Talentontwikkeling, Teamcoaching, Rouw & Verlies, Professionals, Leiderschap, TMA, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Outplacement, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Re-integratie, Stresscoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Top-level Coach Mayke

DIT IS MAYKE: Empathisch, analytisch, doortastend, resultaatgericht.

Specialisaties: Leiderschap, Management coaching, Executives, Expats, Solliciteren, Loopbaanadvies, Communicatie, Zingeving, Zelfvertrouwen, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Outplacement, Re-integratie 2e spoor, Stresscoaching, Burn out coaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Apeldoorn

Een lifestyle coach in Apeldoorn richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Apeldoorn aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Apeldoorn zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Apeldoorn

Lifestyle coaching Apeldoorn is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Apeldoorn

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Apeldoorn dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Apeldoorn?

Bij een lifestyle coach in Apeldoorn kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Een lifestyle coach in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een lifestyle coach in Apeldoorn? Wij bij GORTcoaching helpen je hier graag mee verder. Je kunt op deze pagina al onze lifestyle coaches in Apeldoorn vinden. Wanneer je op een profiel van een lifestyle coach in Apeldoorn klikt, zul je meer informatie vinden over de werkwijze en specialisaties van deze lifestyle coach in Apeldoorn.

Heb je een goed gevoel bij een lifestyle coach in Apeldoorn? Bekijk dan de beschikbaarheid van de lifestyle coach in Apeldoorn en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek met een lifestyle coach in Apeldoorn

Wij bij GORTcoaching vinden een klik met een lifestyle coach in Apeldoorn erg belangrijk. In het oriëntatiegesprek zal je erachter komen of deze klik er is en zal jouw coachvraag besproken worden. Daarnaast zal er gevraagd worden wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat je verwacht van het coachtraject met jouw lifestyle coach in Apeldoorn. Wanneer je geen klik ervaart of als het kennismakingsgesprek niet aan je verwachtingen voldoet, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Apeldoorn in te plannen. Op die manier hopen we dat je een geschikte lifestyle coach in Apeldoorn vindt die écht bij je past.

Een coachtraject met een lifestyle coach in Apeldoorn

Gedurende het coachtraject met een lifestyle coach in Apeldoorn zal je aan de slag gaan met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Dit doe je door middel van coachsessies met jouw lifestyle coach in Apeldoorn en door het maken van reflectie-oefeningen en opdrachten. Hoelang het coachtraject met jouw lifestyle coach in Apeldoorn zal gaan duren is afhankelijk van jouw coachvraag. Tussen de 5 en 10 coachsessies is gebruikelijk, deze duren vaak 60 of 75 minuten. Dit is allemaal bespreekbaar met de lifestyle coach in Apeldoorn. Aan het einde van het coachtraject zal er geëvalueerd worden en besproken worden hoe je het traject met jouw lifestyle coach in Apeldoorn hebt ervaren.

Liever persoonlijk advies voor een geschikte lifestyle coach in Apeldoorn?

Het kan lastig zijn de juiste keuze te maken voor een passende lifestyle coach in Apeldoorn. Daarom adviseren wij je graag. Je kan telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of gebruik te maken van de chatfunctie rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Apeldoorn en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Apeldoorn

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501

 

 

 

Veelgestelde vragen

Hoe vind ik een kwalitatief goede Life coach in Apeldoorn?

Het aanbod van life coaches is groot en het kan een uitdaging zijn om een goede coach te vinden. Je kunt op een aantal dingen letten als je op internet op zoek gaat naar een coach in Apeldoorn. Zo hebben kwalitatief goede life coaches altijd een geaccrediteerde coachopleiding gevolgd en hebben ze vaak een persoonlijke certificering behaald bij een van de beroepsverenigingen in Nederland. Ook volgen kwalitatief goede coaches intervisie, supervisie en blijven ze bijscholen. In sommige gevallen zijn de coaches aangesloten bij een coachbureau, waar de kwaliteit van de coachgesprekken gemonitord wordt. Lees hier verder over het vinden van een goede life coach in Apeldoorn.

Hoe vind ik een life coach die bij mij en mijn vraagstuk past?

Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt wat je coachvraag is. Heb je deze helder? Dan kun je op zoek naar een coach die gespecialiseerd is in jouw vraagstuk en die werkt met jouw doelgroep. Ook is het goed om te letten op de werkwijze van de life coach. Heb je een coach gevonden die op het eerste gezicht goed bij je past? Dan is het belangrijk om een oriënterend gesprek te voeren om te kijken of er een klik is tussen jullie. Vaak bieden coaches dit oriëntatiegesprek kosteloos en vrijblijvend aan. Lees hier verder over het vinden van een passende life coach.

Wat zijn de kosten voor een loopbaancoach in Rotterdam?

De kosten voor een coach lopen nogal uiteen. De kosten hangen vaak af van de ervaring van een coach en diens kwalificaties. Ook maken sommige life coaches onderscheid tussen zakelijke en particuliere trajecten. Sommige coaches geven een niet goed, geld terug garantie. Ben je niet tevreden? Dan kost een coachgesprek je niets. Lees hier verder over de kosten voor een life coach in Apeldoorn.