Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Dordrecht

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Dordrecht!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Coach Angeline

DIT IS ANGELINE: Doelgericht, oprecht, empathisch, creatief.

Specialisaties: Work-life balance, Patronen doorbreken, Leiderschap, Management coaching, Persoonlijk leiderschap, Assertiviteit, Professionals, Twijfelaars, Workaholics, Creativiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Leonie

DIT IS LEONIE: Humor, betrokken, praktisch, sensitief.

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Authenticiteit, Comfortzone, Doelen, Emoties, Faalangst, Harde werkers, Identiteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Jobcoaching, Outplacement, Lifestyle coaching, Life coaching, Re-integratie.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Wim

DIT IS WIM: luisterend, inspireren, oplossend, duidelijk.

Specialisaties: Accepteren, Agile, Assertiviteit, Bewustwording, Comfortzone, Conflicten, Cultuurverschillen, Emotionele intelligentie, Identiteit, Imposter syndrome, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Re-integratie, Outplacement, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching, Life coaching, Jobcoaching, Stresscoaching, Burn out coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Moniek

DIT IS MONIEK: Concreet, Begripvol, Praktisch, Humor

Specialisaties: Accepteren, Angst, Assertiviteit, Scheiding, Bewustwording, Conflicten, Counselling, Werkdruk, Bore-out, Faalangst, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Dordrecht

Een lifestyle coach in Dordrecht richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Dordrecht aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Dordrecht zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Dordrecht

Lifestyle coaching Dordrecht is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Dordrecht

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Dordrecht dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Dordrecht?

Bij een lifestyle coach in Dordrecht kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Op zoek naar een lifestyle coach in Dordrecht?

Wanneer je op zoek bent naar een lifestyle coach in Dordrecht is het belangrijk dat deze aansluit bij jouw wensen en behoeften. Het kan soms lastig zijn de juiste keuze te maken en daarom proberen wij jou dit zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wanneer je een profiel van een lifestyle coach in Dordrecht bekijkt, zul je hier meer informatie vinden over de lifestyle coach in Dordrecht.

Wanneer je een geschikte lifestyle coach in Dordrecht hebt gevonden, kun je direct een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek inplannen. De beschikbaarheid van de lifestyle coach in Dordrecht vind je onderaan de pagina van de desbetreffende lifestyle coach in Dordrecht.

Een eerste kennismaking met jouw lifestyle coach in Dordrecht

Het eerste gesprek met jouw lifestyle coach in Dordrecht is het oriëntatiegesprek. Hier maak je kennis met jouw lifestyle coach in Dordrecht en kan je ervaren of de gekozen lifestyle coach in Dordrecht echt bij je past. Daarnaast zul je samen met jouw lifestyle coach in Dordrecht bespreken wat jouw verwachtingen zijn en worden er eventuele vergoedingsmogelijkheden besproken. Wanneer er geen klik is met de lifestyle coach in Dordrecht of jouw verwachtingen niet overeenkomen met wat er met de lifestyle coach in Dordrecht besproken wordt, kan je opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Dordrecht inplannen.

Het traject bij een lifestyle coach in Dordrecht

Als je na het oriëntatiegesprek met jouw lifestyle coach in Dordrecht enthousiast bent geworden, kan het coachtraject gestart worden. Gedurende het eerste gesprek zal besproken worden hoeveel coachsessies er nodig zijn en hoelang een coachsessie zal duren. Gemiddeld bestaat een coachtraject uit 5 tot 10 coachsessies, die elk 60 tot 75 minuten duurt. Dit gaat altijd in overleg met de lifestyle coach in Dordrecht. In het coachtraject met jouw lifestyle coach in Dordrecht zal gewerkt worden aan het behalen van jouw persoonlijke doelen. Dit wordt gedaan door individuele gesprekken met jouw lifestyle coach in Dordrecht, reflectie-oefeningen en het maken van opdrachten. Het einde van het traject wordt afgesloten met een evaluatie.

Moeite met het vinden van een passende lifestyle coach in Dordrecht?

Wanneer je moeite hebt met het vinden van een geschikte lifestyle coach in Dordrecht, is het mogelijk contact met ons op te nemen voor een advies. Je kunt ons bereiken door te bellen naar het nummer 088 170 1500 of via de chatmogelijkheid rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Dordrecht en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Dordrecht

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501