Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Groningen

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Groningen!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Nantsje

DIT IS NANTSJE: Aandachtig, analytisch, toegankelijk, bewustwordingsgericht.

Specialisaties: Angst, Authenticiteit, Bewustwording, Communicatie, Competentie coaching, Conflicten, Cultuurverschillen, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Psycholoog, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Rosa

DIT IS ROSA: Zorgzaam, resultaatgericht, authentiek en creatief.

Specialisaties: Hoogsensitieven, Ondernemers, Piekeren, Perfectionisten, Autisme, Overtuigingen, Vitaliteit, Relatiecoaching, NLP, Counselling, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Burn out coaching, Stresscoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Vivian

DIT IS VIVIAN: Enthousiast, ruimdenkend, laat je jezelf zijn, resultaatgericht.

Specialisaties: Persoonlijk leiderschap, Leiderschap, Executives, Management coaching, Positiviteit, Talentontwikkeling, Werkgeluk, Daadkracht, Competentie coaching, Loopbaanadvies, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Life coaching, Jobcoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Groningen

Een lifestyle coach in Groningen richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Groningen aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Groningen zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Groningen

Lifestyle coaching Groningen is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Groningen

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Groningen dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Groningen?

Bij een lifestyle coach in Groningen kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Lifestyle coaching in Groningen

Wanneer je opzoek bent naar een passende lifestyle coach in Groningen kan dit een lastige opgave zijn. Wij proberen je hierbij zo goed mogelijk te helpen door op deze pagina een divers aanbod van lifestyle coaches in Groningen aan te bieden. Wanneer je op een profiel van een lifestyle coach in Groningen klikt, zul je zijn/haar bijbehorende specialisaties en vraagstukken vinden. Op deze manier hopen wij dat je een geschikte lifestyle coach in Groningen kunt vinden.

Heb je een passende lifestyle coach in Groningen gevonden? Bekijk dan direct de beschikbaarheid van de lifestyle coach in Groningen. Op deze pagina kun je snel en gemakkelijk een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met de lifestyle coach in Groningen inplannen.

Een gratis oriëntatiegesprek met een lifestyle coach in Groningen

Het eerste gesprek dat je met de lifestyle coach in Groningen voert is een oriëntatiegesprek. Dit oriëntatiegesprek is echt bedoeld om te ervaren of er een klik is met de lifestyle coach in Groningen en om samen met de lifestyle coach in Groningen te bespreken wat jouw coachvraag is. Ook zullen de verwachtingen van beide kanten worden besproken. Daarnaast zal er samen met de lifestyle coach in Groningen gekeken worden naar de vergoedingsmogelijkheden.

Voldoet de lifestyle coach in Groningen toch niet helemaal aan je verwachtingen? Of ervaar je geen klik? Dan is het altijd mogelijk om opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Groningen in te plannen.

Het traject met een lifestyle coach in Groningen

Ben je na het oriëntatiegesprek enthousiast geworden en wil je aan de slag met de lifestyle coach in Groningen? Dan zal er besproken worden hoelang het coachtraject ongeveer zal duren en wordt het tijdstip van de coachsessies afgesproken. Gemiddeld duurt een coachsessie 60 tot 90 minuten en zal er één keer per twee weken een sessie plaatsvinden. Het aantal sessies is afhankelijk van jouw coachvraag, deze coachvraag wordt samen besproken met jouw lifestyle coach in Groningen. Tijdens het coachtraject zal je samen met jouw lifestyle coach in Groningen aan de slag gaan met het behalen van jouw persoonlijke doelen. Dit zal gebeuren door in gesprek te gaan met de lifestyle coach in Groningen, maar ook door het uitvoeren van reflectieoefeningen en opdrachten.

Hulp nodig bij het kiezen van een passende lifestyle coach in Groningen?

Vind je het lastig om een geschikte lifestyle coach in Groningen te vinden? Dan zijn wij er voor jou! Je kunt telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 1700 1500 of met ons te chatten door middel van de chatfunctie rechtsonder in het scherm. Graag helpen we met het vinden van een passende lifestyle coach in Groningen.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Groningen en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Groningen

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501