Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Kies jouw Lifestyle coach in Oss

Welkom bij GORTcoaching lifestyle coach team Oss!

N

Altijd een gratis oriëntatiegesprek

N

Vrijblijvend hulp bij het kiezen van jouw coach

N

Vaak al deze week starten

Lees in het profiel van een coach meer over diens certificeringen

Coach Amsterdam
Ons team staat voor jou klaar!

KIES JE LIFESTYLE COACH

gecertificeerd coach
gecertificeerd coach

Kom je er zelf niet uit? Wij helpen je graag met het vinden van een geschikte lifestyle coach – ☏ 088 170 1500

Senior Coach Ronald

DIT IS RONALD: Empathisch, ontwikkelingsgericht, uitdagend en stimulerend.

Specialisaties: Assertiviteit, Balanszoekers, Coaching on the job, Communicatie, Competentie coaching, Daadkracht, Duurzame inzetbaarheid, Executives, Harmonie, High Potentials, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Marlous

DIT IS MARLOUS: Concreet, empathisch, optimistisch, doelgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Pleasers, Work-life balance, Communicatie, Solliciteren, Zelfvertrouwen, Faalangst, Patronen doorbreken, Persoonlijk leiderschap, Relatiecoaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Stresscoaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching, Loopbaancoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Femke

DIT IS FEMKE: Inspirerend, invoelend, tactvol, oplossingsgericht.

Specialisaties: Assertiviteit, Geluk, Identiteit, Keuzes maken, Millennials, Pleasers, Solliciteren, Studenten, Vitaliteit, Werkgeluk, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Life coaching, Burn out coaching, Loopbaancoaching, Lifestyle coaching, Stresscoaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior Coach Mirjam

DIT IS MIRJAM: No-nonsense, energiek, praktisch en actiegericht.

Specialisaties: Leiderschap, Zelfvertrouwen, Uitstelgedrag, Comfortzone, Doelen, Daadkracht, Assertiviteit, Emoties, Onzekerheid, Vitaliteit, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Jobcoaching, Life coaching, Lifestyle coaching.

Gratis oriëntatiegesprek

Coach Roland

DIT IS ROLAND: Toegankelijk, direct, positief, resultaatgericht.

Specialisaties: Professionals, Leiderschap, Studenten, Veranderingen, Assertiviteit, Zelfvertrouwen, Patronen doorbreken, Teamcoaching, Work-life balance, Competentie coaching, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Life coaching, Stresscoaching, Lifestyle coaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Een lifestyle coach in Oss

Een lifestyle coach in Oss richt zich op gedragsverandering. Je gaat samen met jouw lifestyle coach in Oss aan de slag met het realiseren van een gezonder leven. Voeding en beweging is waar de lifestyle coach in Oss zich vooral op focust, maar ook andere gewoontes zoals overmatig telefoon gebruik of je slaapritme. De onderliggende facetten van een lifestyle coachtraject zijn voeding, beweging, stress management en ontspanning.

Voor wie is lifestyle coaching Oss

Lifestyle coaching Oss is voor iedereen die heel graag een gezonder leven wil. Vaak is het een uitdaging om niet terug te vallen in oude gewoontes en om nieuwe gewoontes vast te houden. Dit kan een onderliggende oorzaak hebben. Het kan bijvoorbeeld liggen aan een gebeurtenis die nooit verwerkt is, een negatief zelfbeeld, een irrationele gedachte, enzovoorts.

Waarom kiezen voor een lifestyle coach in Oss

Waar een personal trainer en een diëtiste zich niet tot weinig richt op het mentale aspect, doet een lifestyle coach in Oss dit wel. Lifestyle coaching wordt dan ook gezien als een holistische en duurzame aanpak.

Met welke vragen kan ik terecht bij een lifestyle coach in Amsterdam?

Bij een lifestyle coach in Amsterdam kan je terecht met een breed scala aan vragen. Een lifestyle coach pakt alles op dat te maken heeft met een gezondere leefstijl. Denk hierbij aan:
• Gezonder eten
• Beweging
• Niet drugsgerelateerde verslavingen
• Dag & nacht ritme
• Stress & time management

Een lifestyle coach in Oss

Ben je op zoek naar een lifestyle coach in Oss? Wij bij GORTcoaching helpen je hier graag mee verder. Je kunt op deze pagina al onze lifestyle coaches in Oss vinden. Wanneer je op een profiel van een lifestyle coach in Oss klikt, zul je meer informatie vinden over de werkwijze en specialisaties van deze lifestyle coach in Oss.

Heb je een goed gevoel bij een lifestyle coach in Oss? Bekijk dan de beschikbaarheid van de lifestyle coach in Oss en plan direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in!

Een gratis en vrijblijvend oriëntatie gesprek met een lifestyle coach in Oss

Wij bij GORTcoaching vinden een klik met een lifestyle coach in Oss erg belangrijk. In het oriëntatiegesprek zal je erachter komen of deze klik er is en zal jouw coachvraag besproken worden. Daarnaast zal er gevraagd worden wat jouw persoonlijke doelen zijn en wat je verwacht van het coachtraject met jouw lifestyle coach in Oss. Wanneer je geen klik ervaart of als het kennismakingsgesprek niet aan je verwachtingen voldoet, is het altijd mogelijk opnieuw een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een andere lifestyle coach in Oss in te plannen. Op die manier hopen we dat je een geschikte lifestyle coach in Oss vindt die écht bij je past.

Een coachtraject met een lifestyle coach in Oss

Gedurende het coachtraject met een lifestyle coach in Oss zal je aan de slag gaan met het verwezenlijken van jouw persoonlijke doelen. Dit doe je door middel van coachsessies met jouw lifestyle coach in Oss en door het maken van reflectie-oefeningen en opdrachten. Hoelang het coachtraject met jouw lifestyle coach in Oss zal gaan duren is afhankelijk van jouw coachvraag. Tussen de 5 en 10 coachsessies is gebruikelijk, deze duren vaak 60 of 75 minuten. Dit is allemaal bespreekbaar met de lifestyle coach in Oss. Aan het einde van het coachtraject zal er geëvalueerd worden en besproken worden hoe je het traject met jouw lifestyle coach in Oss hebt ervaren.

Liever persoonlijk advies voor een geschikte lifestyle coach in Oss?

Het kan lastig zijn de juiste keuze te maken voor een passende lifestyle coach in Oss. Daarom adviseren wij je graag. Je kan telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 088 170 1500 of gebruik te maken van de chatfunctie rechtsonder in het scherm.

Hulp nodig bij het kiezen van een coach? We helpen jou graag!

Vind een coach bij jou in de buurt

Vind je het belangrijk om bij jou in de buurt af te kunnen spreken? Hieronder zie je de kaart van Oss en waar ons team onder andere actief is. Zie je een coach bij jou in de buurt? Klik op de locatie en bekijk het uitgebreide profiel van deze coach.

Sabine Hayn

Kwaliteitsmanager van team Oss

Jouw coach is de enige die op de hoogte is van wat jullie inhoudelijk met elkaar hebben besproken. Als kwaliteitsmanager van GORTcoaching bewaak ik op de achtergrond de kwaliteit en afhandeling van jouw coachtraject. Samen met de coaches zorg ik er voor dat alles zo goed mogelijk verloopt, waarbij jij als klant centraal staat. Verloopt iets niet zoals je het had verwacht, of zijn er zaken onduidelijk, dan kun je via onderstaand nummer direct contact met mij opnemen! Ik help je graag.

 

 

Let us take care of you, we care!

sabine@gortcoaching.nl / ☏ 088 170 1501