Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

De psychodynamische benadering
Loop je tegen iets aan op je werk of heb je een vraag op werkgerelateerd gebied? De psychodynamische benadering kan dan via coaching ingezet worden. Deze benadering is erg handig omdat er van verschillende kanten gekeken wordt naar een probleem, om zo een integraal en volledig beeld te krijgen van het verband tussen jou als persoon, jouw rol in jouw werk en jouw organisatie. Deze drie aspecten kunnen verder onderzocht worden zodat er begrip komt over zes verdiepende domeinen. Gezien deze domeinen elkaar allemaal kunnen beïnvloeden is het handig hier meer te weten over te komen zodat er een balans gecreëerd kan worden tussen de domeinen. Wanneer je een probleem hebt op je werk kan je samen met jouw loopbaancoach op deze manier een totaal blik werpen op jouw situatie.

Zes domeinen van jouw werk
De zes domeinen waar informatie over gewonnen wordt met de psychodynamische benadering zijn:
• Professionele ontwikkeling
• Werk in context
• Dynamische omgeving van de organisatie
• Psychotherapeutische onderwerpen en persoonlijke ontwikkeling
• Begeleiding
• Training en kwalificaties

Door samen met jouw loopbaancoach een beter inzicht te krijgen in hoe jij, jouw rol en jouw organisatie van invloed zijn in de bovengenoemde domeinen, worden problemen beter zichtbaar en kunnen deze direct of indirect aangepakt worden om weer balans te krijgen in jouw werk, zodat je optimaal kan functioneren.

» Benieuwd hoe jouw loopbaancoach in je verder kan helpen of geïnteresseerd in andere vormen van coaching? Klik hier om te kijken naar het aanbod


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden