Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Makkelijke vs actieve vrijetijdsbesteding
Wanneer je je vrije tijd besteedt aan iets wat je graag doet, werk je zowel aan jouw succes als jouw geluk. Vaak doen we echter niet wat we het liefste doen, maar het makkelijkste. Met een zak chips de hele avond op de bank zitten kan op korte termijn heel verleidelijk zijn, maar op langere termijn hadden we misschien toch wel meer voldoening gehaald uit een fijne bos- of strandwandeling. Actieve vrijetijdsbesteding is veel aangenamer, maar vereist meer moeite. Televisie kijken is natuurlijk makkelijker, echter hangt dit jammer genoeg samen met een lagere levensvoldoening en toenemende angstgevoelens.

Gelukkigst wanneer je wordt uitgedaagd
Als we dit even terugkoppelen naar werk zijn mensen met een interessante en uitdagende job ook gelukkiger wanneer ze werken dan wanneer ze thuis wat rondhangen. Tegelijkertijd geven deze mensen echter aan liever thuis te zitten dan te werken. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat denken en werken je gelukkiger maken, maar mensen vermijden deze dingen zoveel mogelijk omdat op de bank liggen veel makkelijker is. Soms is het dus nodig om tegen je instinct in te gaan. Je voel je uiteindelijk het gelukkigst wanneer je wordt uitgedaagd, vooral als de uitdaging draait om iets waar je nu al goed in bent. Dit geeft je extra energie om naar nieuwe doelen te streven!

Dromen waarmaken
Zo’n geconcentreerde oefening kan leiden tot expertise en succes in het leven. Een lifecoach kan u hierin deskundig begeleiden. Wilt u van uw passie ook uw ambitie maken en die volgen in uw werk en privé-leven, zover als dat mogelijk is? Lifecoaching kan u de mogelijkheid bieden de focus te leggen op uw passies en uitdagingen. Zo kunnen er al met kleine verbeteringen dromen worden waargemaakt.

Geïnteresseerd geraakt in onze lifecoaches?

» Kijk direct in de agenda en vraag een gratis oriëntatiegesprek aan met een van onze lifecoaches


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden