Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

We leven in een tijd waarin ontwikkelingen razendsnel plaatsvinden, waarin steeds meer concurrentie is en meer vraag naar ambitie, kennis en ervaring dan voorheen. Hoe zorg je voor een succesvolle loopbaan? Coaching biedt en geeft jouw  inzicht.

Trends en business opportunities
In een veranderlijke wereld is er behoefte aan iets wat blijvend is. Voor nieuwe trends os ‘business opportunities’ komen er nieuwe banen beschikbaar. Snel moet worden ingespeeld op deze mogelijkheden en dat heeft vaak nieuwe kennis nodig in de vorm van een nieuwe baan. Dit creëert kansen maar betekent soms ook het einde van een ‘verouderde’ loopbaan. GORTcoaching licht een tipje van de sluier op over hoe jij sterker in je loopbaan kan zijn.

Kansen zien en benutten
De eerste tip is het zien van kansen en leren deze te benutten. Als werkgever of werknemer is het nuttig om nieuwe ontwikkelingen in je loopbaan of tak van werken tijdig te spotten. Men zou kunnen zeggen dat voor een gezond en sterk bedrijf als loopbaan hier beide een verantwoordelijkheid in hebben. Hierdoor kan er op individueel en organisatorisch niveau ingespeeld worden op nieuwe kansen om aantrekkelijk te blijven voor de markt. Om dit te bereiken kun je denken aan kijken naar concurrentie, naar de (nieuwe) behoefte van je doelgroep, actief zijn op seminars en overleg met zakenpartners.

Zelfontwikkeling als constante
In de veranderlijke wereld van vandaag is er behoefte aan zekerheid. Om dit te kunnen vinden en bieden is zelfontwikkeling een must. Werkgevers willen graag nieuwe kennis winnen om op ontwikkelingen in te spelen, maar verliezen daarbij vaak de expertise van ouder werknemers. Wanneer je investeert in je ontwikkeling kun je beide bieden. Neem initiatief en verbreed je kennis, werk vanuit je ambitie en leer hier je kracht van te maken in je ontwikkeling.

Leren hoe je in je loopbaan dit kan bereiken kan lastig zijn. Zoek een passende coach en plan een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek in.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden