Workshops bij GORTcoaching!

GORTcoaching organiseert regelmatig dynamische en interactieve workshops. Tijdens de workshops staan elke keer verschillende thema’s centraal, zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie en aandacht!

Er worden workshops aangeboden in de avond op het hoofdkantoor van GORTcoaching in Amsterdam. Ook bieden we verschillende workshops aan op locatie. Deze zijn toegankelijk voor iedereen!

Waarom doen wij dit?

Bij GORTcoaching staan persoonlijke ontwikkeling, verbondenheid, continue kwaliteitsverbetering en resultaat centraal. Deze waarden proberen wij op verschillende manieren tot uiting te brengen. Omdat alle coaches verspreid door heel Nederland werken is het team op het hoofdkantoor niet altijd zichtbaar voor iedereen. Hier willen wij graag verandering in brengen! Door middel van workshops op het GORT hoofdkantoor, ontstaat er een kans om verbonden te raken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn een mooie manier om te investeren in jezelf, te leren van anderen, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken waar jij nog aan wilt werken. Kortom: ze dienen als een waardevolle aanvulling op je huidige coachtraject of als een mooie kennismaking met GORTcoaching.

Voor wie?
  • Wil jij je actief blijven ontwikkelen?
  • Wil jij graag praktische handvaten aangereikt krijgen?
  • Wil je nieuwe kanten van jezelf ontdekken?
  • Heb jij de behoefte eens uit je comfort zone te stappen?

Dan is dit wat voor jou!

Workshops bij GORTcoaching

&

Persoonlijke ontwikkeling

Investering in jezelf

Behalen van resultaat

Verbinding met anderen

Schrijf je nu in!

 

Wij zijn momenteel nieuwe workshops aan het ontwikkelen!
 

Houd onze website en facebook in de gaten hiervoor.

De trainers

Jurjen

Een verschil maken, klein of groot, dat is waar mijn passie ligt. Als arbeids- en organisatiepsycholoog en trainer ben ik geïnteresseerd in het verbeteren en optimaliseren van werkprocessen. Wij besteden over het algemeen een groot deel van ons volwassen leven op een werkplek. Omdat dit zo’n essentieel onderdeel van ons leven is wil ik de beleving op het werk voor mensen optimaliseren. Hier komt dan ook mijn passie voor training vandaan. Het doel als trainer is een verschil maken bij een groep of individuen. Dit kan het aanwakkeren van een potentieel zijn, het faciliteren van groepsprocessen of een leerproces inzetten voor een geheel team. Ik streef ernaar dat elke training of workshop iets meegeeft. Hierdoor kan een individu en/of team zich in positieve zin blijven ontwikkelen.

Roeli

Mensen zien groeien en hen daarbij helpen, dat is wat ik ontzettend graag doe. De workshops van GORTcoaching verzorg ik daarom met veel plezier. Als arbeids- en gezondheidspsycholoog ben ik gespecialiseerd in groepsprocessen en persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn workshops probeer ik altijd theorie met praktijk te verbinden en praktische handvaten te bieden. Dit doe ik met enthousiasme en een open houding.

Testimonials

Ze hebben een ongedwongen sfeer weten te creëren waar allemaal mensen met verschillende achtergronden vrij en ook gezellig met elkaar een gesprek konden aangaan.

Met ons bestuur hebben wij bij Jochem en Justine de workshop Teambuilding gevolgd. Zij voelden goed aan waar wij behoefte aan hadden en hierdoor ontstond er een open en vertrouwde sfeer. De workshop heeft ons nieuwe inzichten gegeven in hoe wij als team functioneren en hoe wij als individu te werk gaan in een team.

Ik vond het inhoudelijk erg sterk, een mooie koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor het ook makkelijker wordt om er na de workshop zelf mee aan de slag te gaan.

De workshop ‘ontdek jouw passie’ was uitstekend uitgedacht en vanuit je ziel gepresenteerd, chapeau!

Ontzettend leuke en inspirerende workshop gehad. Zij hebben ons kort door de theorie van de Roos van Leary geleid. Vooral het praktische deel met persoonlijke voorbeelden daarna gaf veel inzichten en heb ik al een paar keer nadien zelf toegepast. Ze trainen op een enthousiaste en intelligente wijze, kunnen zich goed inleven en weten veel van de inhoud af.

Gaaf om te zien hoe je ondanks het werken met een vrij diverse groep alles toch op rolletjes laat lopen en zorgt dat iedereen iets uit de training haalt.