Gratis workshops bij GORTcoaching - GORTcoaching

Workshops bij GORTcoaching!

GORTcoaching organiseert regelmatig dynamische en interactieve workshops. Tijdens de workshops staan elke keer verschillende thema’s centraal, zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie en aandacht! Er worden GRATIS workshops aangeboden in de avond op het hoofdkantoor van GORTcoaching in Amsterdam. Deze zijn toegankelijk voor iedereen!

Waarom doen wij dit?

Bij GORTcoaching staan persoonlijke ontwikkeling, verbondenheid, continue kwaliteitsverbetering en resultaat centraal. Deze waarden proberen wij op verschillende manieren tot uiting te brengen. Omdat alle coaches verspreid door heel Nederland werken is het team op het hoofdkantoor niet altijd zichtbaar voor iedereen. Hier willen wij graag verandering in brengen! Door middel van GRATIS workshops op het GORT hoofdkantoor, ontstaat er een kans om verbonden te raken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn een mooie manier om te investeren in jezelf, te leren van anderen, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken waar jij nog aan wilt werken. Kortom: ze dienen als een waardevolle aanvulling op je huidige coachtraject of als een mooie kennismaking met GORTcoaching.

Voor wie?
  • Wil jij je actief blijven ontwikkelen?
  • Wil jij graag praktische handvaten aangereikt krijgen?
  • Wil je nieuwe kanten van jezelf ontdekken?
  • Heb jij de behoefte eens uit je comfort zone te stappen?

Dan is dit wat voor jou!

Workshops bij GORTcoaching

&

Persoonlijke ontwikkeling

Investering in jezelf

Behalen van resultaat

Verbinding met anderen

Schrijf je nu in!

Hoe ontdek je jouw passie?

Tijdens een viertal workshops komen we dichterbij het antwoord op de vraag wat jouw passie is. Loop je met de vraag rond dat je eigenlijk niet zo goed weet wat je wilt gaan doen of zit je momenteel in een baan die je minder aanspreekt? Middels deze workshops krijgt je meer inzicht in wie je bent: zoals o.a. inzicht in je krachten en valkuilen; doelen en waarden. Door meer inzicht in jezelf te krijgen kom je ook dichterbij de vraag wat het beste bij jou als persoon past! 

Deze zoektocht is over een viertal avonden verspreid, zodat je nog meer kunt leren dan in een workshop van 2 uur. Als je dus veel over dit onderwerp te weten wilt komen raden wij aan om alle vier de workshops te volgen. Mochten niet alle vier de data van de workshops passen in jouw agenda is het in overleg ook mogelijk om aan enkele workshops deel te nemen.

Kosten: Gratis  
Wanneer: Maandag 3 april, 1 mei, 29 mei en 26 juni
Locatie: GORTcoaching hoofdkantoor in Amsterdam
Tijdstip: 18.30-20.30
Inschrijven: Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar justine@gortcoaching.nl

 

Ontdek je kwaliteiten

In deze workshop ga je jouw zelfkennis vergroten. Wat zijn je kernkwaliteiten? Waar ben je goed in? Waar liggen je valkuilen, uitdagingen en allergieën? De workshop gebruikt het model van de kernkwadranten van Daniel Ofman om hierachter te komen. Door meer inzicht te krijgen in je eigen kernkwaliteiten creëer je een stevigere basis voor op de arbeidsmarkt. Verder helpen deze inzichten voor een effectieve communicatie en samenwerking!

Kosten: Gratis
Wanneer: Woensdag 10 mei
Locatie: GORTcoaching hoofdkantoor in Amsterdam
Tijdstip: 18.30 – 20.30 uur
Inschrijven: Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar justine@gortcoaching.nl

Feedback geven en ontvangen

Feedback is onmisbaar wanneer je met anderen samenwerkt. Toch vinden we het vaak lastig om feedback van anderen te ontvangen en te accepteren. We zien feedback vaak als kritiek en vergeten dat feedback een waardevol cadeautje is. Ook blijkt het geven van feedback vaak lastig en geeft het vaak niet het gewenste resultaat. Hoe geef je nou effectieve feedback? Hoe kan je ervoor zorgen dat de feedback ontvanger niet in de verdediging schiet? In deze workshop zal je hierachter komen en zal je jouw feedback vaardigheden ontwikkelen!

Kosten: Gratis
Wanneer: Woensdag 14 juni
Locatie: GORTcoaching hoofdkantoor in Amsterdam
Tijdstip: 18.30 – 20.30 uur
Inschrijven: Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar justine@gortcoaching.nl

De trainers

Justine

Tijdens mijn opleiding Gezondheidspsychologie is mijn interesse voor training en coaching gewekt. Ik ben gedurende mijn opleiding tot trainer erachter gekomen hoe mooi ik het vind om mensen in hun kracht te zien staan en hieraan te kunnen bijdragen. Ik geloof dat je moet blijven leren om te kunnen groeien en dat je nooit bent uitgeleerd. Ik hoop dat we tijdens de workshops veel nieuwe inzichten zullen opdoen met elkaar!

Jochem

Al lang voordat ik aan de studie psychologie begon hield ik al van de diepgang opzoeken, omdat ik altijd nieuwsgierig was naar wat de ander drijft. Dit is gebleven en komt nu tot wasdom in het trainersvak, waarbij ik gefascineerd ben door persoonlijke ontwikkeling en alles wil doen om anderen daarbij te helpen. Tijdens trainingen ga ik opzoek naar de connectie en ieders eigen doelen, het liefst met een flinke dosis humor. Ik kijk uit naar komende workshops, want samen komen we verder!

Susannah

Als sport- en prestatiecoach ben ik gefascineerd door hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik ben nieuwsgierig en creatief en houd ervan om processen te verbeteren door kritisch te kijken naar de huidige manier van doen en door de nieuwe oplossingen te bedenken waar dat nodig is. Ik geloof dat plezier in je werk en de mogelijkheid je te ontwikkelen een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor een succesvolle en langdurige carrière, of dit in de sport is of in je werk.

Testimonials

Ze hebben een ongedwongen sfeer weten te creëren waar allemaal mensen met verschillende achtergronden vrij en ook gezellig met elkaar een gesprek konden aangaan.

Met ons bestuur hebben wij bij Jochem en Justine de workshop Teambuilding gevolgd. Zij voelden goed aan waar wij behoefte aan hadden en hierdoor ontstond er een open en vertrouwde sfeer. De workshop heeft ons nieuwe inzichten gegeven in hoe wij als team functioneren en hoe wij als individu te werk gaan in een team.

Ivo Uitdenbogaart

Ik vond het inhoudelijk erg sterk, een mooie koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor het ook makkelijker wordt om er na de workshop zelf mee aan de slag te gaan.

Ontzettend leuke en inspirerende workshop gehad. Zij hebben ons kort door de theorie van de Roos van Leary geleid. Vooral het praktische deel met persoonlijke voorbeelden daarna gaf veel inzichten en heb ik al een paar keer nadien zelf toegepast. Ze trainen op een enthousiaste en intelligente wijze, kunnen zich goed inleven en weten veel van de inhoud af.