Gratis workshops bij GORTcoaching - GORTcoaching
Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Workshops bij GORTcoaching!

GORTcoaching organiseert regelmatig dynamische en interactieve workshops. Tijdens de workshops staan elke keer verschillende thema’s centraal, zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie en aandacht!

Er worden GRATIS workshops aangeboden in de avond op het hoofdkantoor van GORTcoaching in Amsterdam. Ook bieden we verschillende workshops aan op locatie. Deze zijn toegankelijk voor iedereen!

Waarom doen wij dit?

Bij GORTcoaching staan persoonlijke ontwikkeling, verbondenheid, continue kwaliteitsverbetering en resultaat centraal. Deze waarden proberen wij op verschillende manieren tot uiting te brengen. Omdat alle coaches verspreid door heel Nederland werken is het team op het hoofdkantoor niet altijd zichtbaar voor iedereen. Hier willen wij graag verandering in brengen! Door middel van GRATIS workshops op het GORT hoofdkantoor, ontstaat er een kans om verbonden te raken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn een mooie manier om te investeren in jezelf, te leren van anderen, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken waar jij nog aan wilt werken. Kortom: ze dienen als een waardevolle aanvulling op je huidige coachtraject of als een mooie kennismaking met GORTcoaching.

Voor wie?
  • Wil jij je actief blijven ontwikkelen?
  • Wil jij graag praktische handvaten aangereikt krijgen?
  • Wil je nieuwe kanten van jezelf ontdekken?
  • Heb jij de behoefte eens uit je comfort zone te stappen?

Dan is dit wat voor jou!

Workshops bij GORTcoaching

&

Persoonlijke ontwikkeling

Investering in jezelf

Behalen van resultaat

Verbinding met anderen

Schrijf je nu in!

Effectief communiceren

Wil je ook de beste communicator in jezelf ontdekken? We praten wat af met z’n allen, maar komt ook alles wat we zeggen echt aan? Goed kunnen communiceren is van essentieel belang. Dit geldt zowel in het dagelijks leven als op professioneel vlak. Wil je meer inzicht in je eigen stijl van communiceren en technieken aanleren om deze te verbeteren? In deze gratis workshop gaan we aan de slag met communicatie en geven we je de tools die je nodig hebt om bij iedereen binnen te komen!

 

Wanneer: Maandag 30 oktober
Locatie: GORTcoaching hoofdkantoor in Amsterdam
Tijdstip: 18.30 – 20.00 uur
Kosten: Gratis
Inschrijven: Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar joelle
@gortcoaching.nl

De trainers

Jochem

Al lang voordat ik aan de studie psychologie begon hield ik al van de diepgang opzoeken, omdat ik altijd nieuwsgierig was naar wat de ander drijft. Dit is gebleven en komt nu tot wasdom in het trainersvak, waarbij ik gefascineerd ben door persoonlijke ontwikkeling en alles wil doen om anderen daarbij te helpen. Tijdens trainingen ga ik opzoek naar de connectie en ieders eigen doelen, het liefst met een flinke dosis humor. Ik kijk uit naar komende workshops, want samen komen we verder!

Joëlle

Bijdragen aan het groeiproces van anderen, zowel op individueel als op groepsniveau, is wat mij gelukkig maakt! Anderen zien floreren geeft mij een enorme energieboost. Door mijn ervaring in topsport en met de kennis van sociale psychologie heb ik geleerd hoe mensen op het hoogste niveau kunnen presteren. Ik hoop deze kennis naar de workshops mee te nemen en samen mooie ontwikkelingen mogelijk te maken!

Testimonials

Ze hebben een ongedwongen sfeer weten te creëren waar allemaal mensen met verschillende achtergronden vrij en ook gezellig met elkaar een gesprek konden aangaan.

Met ons bestuur hebben wij bij Jochem en Justine de workshop Teambuilding gevolgd. Zij voelden goed aan waar wij behoefte aan hadden en hierdoor ontstond er een open en vertrouwde sfeer. De workshop heeft ons nieuwe inzichten gegeven in hoe wij als team functioneren en hoe wij als individu te werk gaan in een team.

Ik vond het inhoudelijk erg sterk, een mooie koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor het ook makkelijker wordt om er na de workshop zelf mee aan de slag te gaan.

De workshop ‘ontdek jouw passie’ was uitstekend uitgedacht en vanuit je ziel gepresenteerd, chapeau!

Ontzettend leuke en inspirerende workshop gehad. Zij hebben ons kort door de theorie van de Roos van Leary geleid. Vooral het praktische deel met persoonlijke voorbeelden daarna gaf veel inzichten en heb ik al een paar keer nadien zelf toegepast. Ze trainen op een enthousiaste en intelligente wijze, kunnen zich goed inleven en weten veel van de inhoud af.

Gaaf om te zien hoe je ondanks het werken met een vrij diverse groep alles toch op rolletjes laat lopen en zorgt dat iedereen iets uit de training haalt.