Gratis workshops bij GORTcoaching - GORTcoaching

Workshops bij GORTcoaching!

GORTcoaching organiseert regelmatig dynamische en interactieve workshops. Tijdens de workshops staan elke keer verschillende thema’s centraal, zoals persoonlijke ontwikkeling, communicatie en aandacht! Er worden GRATIS workshops aangeboden in de avond op het hoofdkantoor van GORTcoaching in Amsterdam. Deze zijn toegankelijk voor iedereen!

Nu ook NIEUW bij GORTcoaching: belevingsworkshops! Maandelijks worden deze georganiseerd op een zaterdag. Deze belevingsworkshops zijn uniek vergeleken met andere workshops omdat u de geleerde theorie gelijk in de praktijk gaat uitvoeren.

Waarom doen wij dit?

Bij GORTcoaching staan persoonlijke ontwikkeling, verbondenheid, continue kwaliteitsverbetering en resultaat centraal. Deze waarden proberen wij op verschillende manieren tot uiting te brengen. Omdat alle coaches verspreid door heel Nederland werken is het team op het hoofdkantoor niet altijd zichtbaar voor iedereen. Hier willen wij graag verandering in brengen! Door middel van GRATIS workshops op het GORT hoofdkantoor, ontstaat er een kans om verbonden te raken en te werken aan persoonlijke ontwikkeling. De workshops zijn een mooie manier om te investeren in jezelf, te leren van anderen, nieuwe ideeën op te doen en te ontdekken waar jij nog aan wilt werken. Kortom: ze dienen als een waardevolle aanvulling op je huidige coachtraject of als een mooie kennismaking met GORTcoaching.

Voor wie?
  • Wil jij je actief blijven ontwikkelen?
  • Wil jij graag praktische handvaten aangereikt krijgen?
  • Wil je nieuwe kanten van jezelf ontdekken?
  • Heb jij de behoefte eens uit je comfort zone te stappen?

Dan is dit wat voor jou!

Workshops bij GORTcoaching

&

Persoonlijke ontwikkeling

Investering in jezelf

Behalen van resultaat

Verbinding met anderen

Schrijf je nu in!

Hoe ontdek je jouw passie?

Tijdens een viertal workshops komen we dichterbij het antwoord op de vraag wat uw passie is. Loopt u met de vraag rond dat u eigenlijk niet zo goed weet wat u wilt gaan doen of zit u momenteel in een baan die u minder aanspreekt? Middels deze workshops krijgt u meer inzicht in wie u bent: zoals o.a. inzicht in uw krachten en valkuilen; doelen en waarden. Door meer inzicht in uzelf te krijgen komt u ook dichterbij de vraag wat het beste bij u als persoon past! 

Deze zoektocht is over een viertal avonden verspreid, zodat u zo nog meer kunt leren dan in een workshop van 2 uur. Als u dus veel over dit onderwerp te weten wilt komen raden wij aan om alle vier de workshops te volgen. Mochten niet alle vier de data van de workshops passen in uw agenda is het in overleg ook mogelijk om aan enkele workshops deel te nemen.

Kosten: Gratis  
Wanneer: Maandag 3 april, 1 mei en 29 mei, 26 juni
Locatie: GORTcoaching hoofdkantoor in Amsterdam
Tijdstip: 18.30-20.30
Inschrijven: Stuur een mail met daarin je naam en telefoonnummer naar justine@gortcoaching.nl

 

Belevingsworkshop: Samen Roeien

Tijdens deze actieve en sportieve workshop gaat u leren samenwerken in een roeiboot! sportpsycholoog en coach susannah zal deze dag begeleiden. Een geweldige manier om een keer kennis te maken met de roeisport en uzelf te ontwikkelingen op gebied van samenwerking. Geen ervaring vereist!

Kosten: 50,-
Wanneer: zaterdag 8 april
Locatie: Roeivereniging Amsterdam
Tijdstip: 10.00 – 13.00
Inschrijven: Stuur een mail naar susannah@gortcoaching.nl

 

De trainers

Kim

Tijdens een intensieve trainers-cursus in mijn master organisatie psychologie ben ik erachter gekomen dat ik een passie heb voor het geven van workshops. Ik hou ervan om te werken in dynamische omgevingen waar persoonlijke groei centraal staat. Door samen te leren, creëren en ontdekken, ontstaan er nieuwe mogelijkheden en inzichten! Ik kijk uit naar de avonden die zullen komen.

Lizzy

Zowel gedurende mijn opleiding tot trainer als in het dagelijks leven haal ik mijn voldoening uit het motiveren en begeleiden van anderen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Tijdens mijn master gezondheidspsychologie heb ik hier veel ervaring in opgedaan. Ik geloof dat echte kennis zelfkennis is en we hier nooit in zijn uitgeleerd. Keer op keer kijk ik uit naar de workshops en de inzichten die hier zullen worden geworven.

Susannah

Als sport- en prestatiecoach ben ik gefascineerd door hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Ik ben nieuwsgierig en creatief en houd ervan om processen te verbeteren door kritisch te kijken naar de huidige manier van doen en door de nieuwe oplossingen te bedenken waar dat nodig is. Ik geloof dat plezier in je werk en de mogelijkheid je te ontwikkelen een van de belangrijkste ingrediënten zijn voor een succesvolle en langdurige carrière, of dit in de sport is of in je werk.

Justine

Tijdens mijn opleiding Gezondheidspsychologie is mijn interesse voor training en coaching gewekt. Ik ben gedurende mijn opleiding tot trainer erachter gekomen hoe mooi ik het vind om mensen in hun kracht te zien staan en hieraan te kunnen bijdragen. Ik geloof dat je moet blijven leren om te kunnen groeien en dat je nooit bent uitgeleerd. Ik hoop dat we tijdens de workshops veel nieuwe inzichten zullen opdoen met elkaar!

Testimonials

Kim & Lizzy hebben een ongedwongen sfeer weten te creëren waar allemaal mensen met verschillende achtergronden vrij en ook gezellig met elkaar een gesprek konden aangaan.

Ik vond het inhoudelijk erg sterk, een mooie koppeling tussen theorie en praktijk, waardoor het ook makkelijker wordt om er na de workshop zelf mee aan de slag te gaan.

Ontzettend leuke en inspirerende workshop gehad van Lizzy & Kim. Samen hebben zij ons kort door de theorie van de Roos van Leary geleid. Vooral het praktische deel met persoonlijke voorbeelden daarna gaf veel inzichten en heb ik al een paar keer nadien zelf toegepast. Lizzy en Kim trainen op een enthousiaste en intelligente wijze, kunnen zich goed inleven en weten veel van de inhoud af.