Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

a&o nip psychologen

RBCZ

Informatie over A&O NIP psychologen

Arbeid- en Organisatiepsychologen zijn dé professionals en deskundigen op het gebied van mens, werk en organisatie. Als Registerpsycholoog NIP waarborgen deze psychologen een kwaliteitskenmerk. De Registerpsycholoog NIP heeft na een universitaire opleiding een tweejarig postmaster opleidingstraject gevolgd dat voldoet aan de vakbekwaamheidsnorm van het NIP. Hij onderhoudt zijn kennis en vaardigheid middels herregistratie, heeft zich verbonden aan de Beroepscode voor psychologen en valt onder het tuchtrecht van het NIP.

ALTIJD EEN MATCH

Met meer dan 100 coaches door heel Nederland is er altijd een geschikte coach te vinden!                

SNEL GEHOLPEN

Vraag een (zakelijke) offerte aan en ontvang binnen één werkdag reactie.                                      

PERSOONLIJK CONTACT?

Spreek met één van onze deskundige medewerkers. Wij helpen u graag!                                                               

Coaches met een N I P A&O registratie

Senior Coach Alwine

DIT IS ALWINE: Analytisch, nuchter, praktisch en evenwichtig.

Specialisaties: Keuzes maken, Persoonlijk leiderschap, Communicatie, Solliciteren, Netwerken, Competentie coaching, Samenwerken, RET, CMI, MBTI, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Jobcoaching, Outplacement.

Gratis oriëntatiegesprek

Senior psycholoog Christa

DIT IS CHRISTA: Empathisch, oplossingsgericht, inzichtgevend, praktisch.

Specialisaties: ADHD, Angst, Assertiviteit, Big Five, Communicatie, Concentratie, Creativiteit, Daadkracht, EMDR, Emoties, Bekijk alle specialisaties...

Soorten coaching: Loopbaancoaching, Stresscoaching, Burn out coaching, Outplacement, Jobcoaching, Life coaching, Re-integratie, Lifestyle coaching, Psycholoog.

Gratis oriëntatiegesprek

Meer informatie over A&O NIP psychologen 

Wat doet een A&O NIP psycholoog? 
Arbeids- en organisatiepsychologen professionals op het gebied van mens, werk en organisaties. Ze zijn werkzaam op verschillende gebieden: Coaching, training, evaluatie, carrièrekeuze en werkdruk, teamontwikkeling, organisatieverandering en leiderschapsontwikkeling. Een A&O-psycholoog zet zich in voor zowel de werkgever als de werknemer om tot een optimaal resultaat te komen.

Hoe kom ik in aanmerking voor een NIP registratie? 
Om in aanmerking te komen voor een NIP registratie, moet je eerst een vierjarige universitaire opleiding (masterdiploma) hebben afgerond. Na het behalen van je masterdiploma, is het de bedoeling dat je nog een tweejarige postacademische opleiding volgt of een gelijkwaardige daarvan in een 6 jarige individuele postacademisch opleidingstraject.