Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Een bedrijfspsycholoog
Er is steeds meer vraag naar de diensten van een bedrijfspsycholoog. De expertise van een bedrijfspsycholoog ligt in het identificeren en realiseren van het volledige potentieel van werknemers. Bedrijfspsychologen houden zich bezig met de resultaten van mensen in hun werk. Daarnaast bieden zij trainingen, gericht op ontwikkeling en begrip van hoe organisaties functioneren en hoe individuen en groepen zich op het werk gedragen.

Organisaties maken zich veel zorgen over de behoefte om te rekruteren, behouden en realiseren van het werknemerspotentieel van wie hun succes afhankelijk is. De bedrijfspsychologen van GORTcoaching zijn het beste gekwalificeerd om te adviseren over human resource strategieën en oplossingen.

Maak het verschil
Er is nooit een volledige opsomming te maken van de vakgebieden waarin een bedrijfspsycholoog van GORTcoaching kan opereren, omdat die in ieder gebied een bijdrage kan leveren aan het begrijpen en assisteren van mensen in hun werkomgeving, middels psychologisch onderzoek. Een bedrijfspsycholoog bij GORTcoaching is ervaren met de volgende onderwerpen:

      1. Identificeren van vaardigheden en ontwikkelen van potenties, bijvoorbeeld door gebruik te maken van psychologische tests en werk-relevante oefeningen.
      2. Werknemers motiveren, bijvoorbeeld door beloningssystemen te introduceren en te adviseren over gezondheids- en veiligheidsaspecten.
      3. Assessments afnemen van de prestaties zowel op het werk als daar buiten.
      4. Werknemers en organisaties helpen aanpassen en begeleiden bij ingrijpende veranderingen, bijvoorbeeld door te adviseren over attitudes en gedrag die de klantenservice verbeteren.
      5. Effectiviteit van organisaties vergroten, bijvoorbeeld door te adviseren over de beste managementstijl, identificeren wat de beste HR-strategie is en het ontwikkelen van banen die aansluiten op de werknemerskwaliteiten.

     Hulp
     Wilt u weten wat een bedrijfspsycholoog van GORTcoaching voor u of uw bedrijf kan betekenen? Plan dan nu een gratis oriëntatiegesprek!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden