Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

 

Heb jij je ook altijd al afgevraagd wat een coaching traject inhoudt, en wat het doel is van coaching? GORTcoaching kan hierbij een handje helpen. Bij GORTcoaching zijn wij, in algemene zin, gericht op de toekomst waarbij jouw kwaliteiten worden vrijgemaakt, uitgebouwd en versterkt zodat u effectiever kunt functioneren.

 

Wat houdt een coaching traject in?

Een individueel coaching traject begint met het onderzoeken wat nu jouw eigen waardes, overtuigingen en ambities zijn. Vervolgens ontdek je, samen met de coach, wat jouw daadwerkelijke kwaliteiten en talenten zijn, en welke je tevens wilt verbeteren of aanscherpen. Oftewel, wat wil ik leren of verbeteren? Eventuele belemmeringen of tegenslagen worden hierbij besproken zodat deze niet in de weg komen te staan van uw leerdoel. Daarnaast ga je, met begeleiding van een coach, het effectieve gedrag dat je voor ogen hebt ontwikkelen. De laatste stap in het traject is dat je het gewenste effectieve gedrag gaat realiseren en uitdragen, en natuurlijk ook volhouden.

Oftewel, een coaching traject is een resultaatgericht leerproces waarbij je persoonlijke leerdoelen stelt en verwezenlijkt zodat u uiteindelijk sterker in uw schoenen staat of juist effectiever functioneert. U bepaalt daarbij de inzet en de uitkomst van het traject. Bij GORTcoaching staan er op verschillende plekken in Nederland coaches voor u klaar om u verder in te lichten over coaching en het coaching traject. Wil jij aan de slag met een GORTcoach in Nederland?

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden