Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Iedereen heeft weleens van die momenten, dat je niet eens weet waar je moet beginnen omdat je zoveel werk hebt. Bij sommige mensen komt dit echter te vaak voor, wat voor veel stress kan zorgen. Daarnaast doe je ook langer over je werk en werk je minder efficiënt. Het hebben van een goede planning is dus essentieel! Om je hierbij te helpen geeft coaching Almere jou alvast een aantal tips om je werk beter in te plannen.

Maak een planning voor al je activiteiten
Als je voor een dag een goede planning wilt maken, is het belangrijk om naast je werkactiviteiten ook je privé bezigheden te plannen. Dit zorgt er ten eerste voor dat je op je werk niet meer hoeft na te denken over wanneer je boodschappen gaat halen en of je nog tijd over hebt om de was te doen. Daarnaast is er soms ook een overlap tussen privé- en werkactiviteiten, waardoor je je niet alleen op één van deze aspecten kunt focussen bij het maken van een planning.

Bepaal je prioriteiten
Voer je taken niet zomaar in een willekeurige volgorde uit, maar geef in je planning aan welke zaken prioriteit hebben. Op die manier zul je niet ineens geconfronteerd worden met een deadline die je niet gaat halen omdat je bepaalde taken niet afgemaakt hebt, aangezien deze taken prioriteit zullen krijgen in je planning. Je kan de prioriteit van je taken aangeven door bijvoorbeeld het belangrijkste bovenaan te zetten en het minst belangrijke onderaan te zetten. Coaching Almere kan jou helpen bij het geven van prioriteit aan bepaalde taken.

Zorg voor een opgeruimde werkplek
Het is ten eerste belangrijk om je mailbox op te ruimen en te sorteren. Dit scheelt ontzettend veel tijd bij het zoeken naar bepaalde informatie. Daarnaast is het belangrijk dat je bureau opgeruimd is, zodat je ook belangrijke documenten snel kan vinden en je weet in welke mappen je moet zoeken. Naast dat een opgeruimde werkplek er voor zorgt dat je sneller en efficiënter werkt, zorgt het mentaal voor een rustig en opgeruimd gevoel.

Wil jij bij het plannen professioneel begeleid worden door een coach? Plan dan hier een gratis oriëntatiegesprek in met coaching Almere.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden