Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Coaching groeit
Coaching ontwikkeld zich steeds meer als wetenschappelijke en uitvoerende tak. Steeds meer mensen vragen een coach om hen inzichten en hulpmiddelen te geven om uitdagingen te overwinnen in zowel werkgerelateerde gebieden als in het privéleven. Heb jij ook de behoefte je verder te ontwikkelen? En ben je benieuwd naar manieren om obstakels te overbruggen? Of wil je juist weten hoe je jouw kwaliteiten en talenten in kan zetten? Met een coachingstraject kan je vragen zoals deze samen met je coach beantwoorden.

Wat te verwachten van jouw coach
Jouw coach helpt je om inzicht te krijgen in de belemmerende en bevorderende factoren in jouw situatie en geeft je handvatten om zelf je uitdagingen mee tegemoet te gaan. Er wordt gewerkt op een doelgerichte manier en gebruik gemaakt van modellen en benaderingen die gegrond zijn in gevestigde theorieën. Daarnaast zal de samenwerking plaats vinden op een manier die bij jou past.

Samen met jouw coach verken jij mogelijkheden en kansen om jouw functioneren in privé- en werksituaties te optimaliseren.

>> Benieuwd naar coaching? Vraag direct een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek aan.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden