Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Elk jaar vinden er coachdagen plaats voor alumni van de Universiteit Utrecht. Tijdens deze dagen hebben (jonge)alumni van alle studie richtingen de mogelijkheid om al hun vragen rondom hun loopbaan en carrière te stellen aan een professionele coach. De coachdagen worden steeds drukker bezocht: wat begon met 2 dagen per jaar is nu uitgebreid tot 4 coachdagen die meerdere keren per jaar ingepland worden. De coachdagen blijken voor velen een makkelijke en toegankelijke manier om een professional te raadplegen.

 

Persoonlijke begeleiding

In een persoonlijk gesprek van een uur gaat de coach in op vragen over de loopbaan. Jouw vraag staat centraal, door vragen en praktische tips wordt een eerste stap gezet in het verhelderen van je vraag. Op deze manier komen nieuwe activiteiten en inzichten naar voren waar actie op ondernomen kan worden. De vragen tijdens deze dagen lopen uiteen van hoe zet ik de eerste stap in mijn loopbaan, tot advies over het CV en ‘zit ik wel op mijn plek, is dit wat ik wil?’

Waar ga je mee aan de slag?

Een voorbeeld van wat je in een coachgesprek kan verwachten is een eerste stap in het proces waarin je uitzoekt wat je allemaal leuk vindt en zou willen doen. Daarbij maak je niet alleen gebruik van wat je zelf altijd al had willen worden en wat jou leuk lijkt. Maar ook van feedback van vrienden en familie (in welke baan zie jij mij?), nationaleberoepengids.nl en LinkedIn. Dat laatste biedt je de mogelijkheid om te kijken waar mensen werken die eenzelfde studieachtergrond hebben of wat voor werk er bij een bepaalde organisatie wordt gedaan. Op die manier kun je inspiratie opdoen en focus aanbrengen in je zoektocht. Deze brainstorm kun je toepassen bij het zoeken naar je eerste baan, maar ook als al een tijdje werkt en in een baan zit waarvan je denkt ‘dit is het toch niet helemaal’.


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden