Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Er worden veel verschillende soorten coaching aangeboden bij GORTcoaching; competentie coaching, executive coaching, life coaching, job coaching, management coaching, ondernemers coaching, outplacement coaching, stress coaching en expat coaching. Het lijkt alsof de verschillende soorten coaching niet veel overeenkomstig hebben. Toch is dit wel degelijk het geval. Hier een aantal algemene kenmerken:

Systematisch proces
Coaching is een systematisch proces waarbij het faciliteren van ontwikkeling centraal staat. Er wordt gestructureerd gewerkt naar een oplossing voor jouw belemmeringen en jouw ontwikkeling. Welk gedrag is helpend voor het behalen van jouw doel en welk gedrag werkt het behalen van jouw doel tegen? Deze eerste vorm van gedrag wordt gestimuleerd en het tweede wordt zo mogelijk aangepakt. Het is dus een doelgericht leerproces waarbij het gaat om jouw toekomst.

Op maat
De coach past haar manier van werken aan op jouw behoeftes en wensen. Elk traject is daarom anders en uniek. Jij bepaalt wat er besproken wordt en hoe het traject verloopt. Hier krijg je verdere begeleiding bij door jouw coach.

Samenwerkende en gelijkwaardige relatie
De coach staat op gelijke voet met jou. Dit betekent dat zij niet taken op gaat leggen of eisen gaat stellen waar jij het niet mee eens bent. Tevens zal ze je nooit veroordelen. Er is een vertrouwelijke band waarin je jezelf open kan stellen. Een coach richt zich op jouw sterke punten, samen met jou wordt er toegewerkt naar een haalbaar doel.

Wil je meer weten? Plan een sessie bij een van onze coaches!

Plan hier een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met een van onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden