Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Coaching
Coaching, wat is dat nu eigenlijk? Coaching is een hot item in de huidige maatschappij. De kans is groot dat er veel mensen in jouw omgeving zijn die een coach hebben of willen. Maar wat doet een coach nu eigenlijk? Coaching is het ondersteunen bij het behalen van doelen, dit kan privé- of werkgerelateerd zijn. Er wordt geen lesmateriaal aangeboden, maar coaching werkt door te inspireren en te ondersteunen. Coaching Utrecht kan ook jou helpen om privé- of werkgerelateerde doelen te behalen!

Wanneer coaching?
Is coaching wat voor jou? Coaching kan jou helpen je zelfkennis en zelfvertrouwen te vergroten. Het is vaak onduidelijk hoe je over komt bij anderen en waar je goed in bent. Wanneer je je hier bewust van wordt zul je ook gemakkelijk je eigen waarden meer in gaan zien. Daarnaast kan coaching je helpen bij het ontwikkelen van je leiderschapskwaliteiten, denk hierbij bijvoorbeeld aan assertiviteitstraining. Een ander voorbeeld van wat coaching kan bieden is hulp bij het stellen van prioriteiten, wanneer je hier moeite mee hebt kan de dagelijkse druk hoog oplopen en zelfs leiden tot een burnout. Coaching Utrecht kan jou bij al deze – en meer – factoren ondersteunen.

Wanneer niet?
Coaching is echter niet altijd nuttig, wees je er bewust van dat volledige motivatie nodig is om jezelf te veranderen. Verandering kost moeite en wanneer je deze energie er niet in wilt stoppen zal het weinig nut hebben om met coaching te beginnen. Het nut van coaching is ook afhankelijk van de ernst van de klacht. Coaching is nuttig bij beginnende burnout verschijnselen, maar niet wanneer je al een burnout hebt. Wanneer je daadwerkelijk een burnout hebt is daar psychologische hulp bij nodig. Na een burnout kan coaching echter wel weer nuttig zijn.

Heb jij ook behoefte aan coaching? Plan dan snel een gratis oriëntatiegesprek, schroom je ook niet om te bellen met vragen wanneer u zich afvraagt of coaching nuttig is voor u!


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden