Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Professionele groei
Bij de executive coaching van GORTcoaching wordt gefocust op het ontwikkelen van de persoonlijke leiderschapsstijl van u als executive. Er wordt uitgegaan van de obstakels die u tegenkomt bij het behalen van korte en lange termijndoelen. Bij professionele groei krijgt men automatisch te maken met groeiende verschillen in hiërarchie en spanning binnen werkrelaties.

Oprechte feedback
Hoe hoger het niveau dat een werknemer bereikt, des te onbetrouwbaarder en onbereikbaarder de feedback. Executives wordt vaak verteld wat zij willen horen in plaats van de waarheid over werksituaties en hun leiderschapsstijl. Als executive kunt u uw blinde vlek moeilijk overzien en van uw fouten leren zonder oprechte reflectie. GORTcoaching biedt u objectieve en oprechte feedback om uw doelstelling te behalen en uw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Coach als sparringspartner
Een executive coach biedt persoonlijke reflectie op uw persoonlijke werkniveau. Hierbij kunt u de executive coach zien als een ervaringsdeskundige collega die met u kan sparren over procesverbeteringen en uw persoonlijke leiderschapsstijl. De executive coaches van GORTcoaching spreken uw vakjargon en zijn op de hoogte van het reilen en zeilen binnen uw organisatie. Op die manier kan passend worden aangestuurd op uw persoonlijke behoefte en die van het bedrijf. Tevens is het coachtraject volledig aan te passen aan uw wensen.

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden