Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Iedereen heeft wel een beeld van wat hij of zij graag wil bereiken in het leven, hoe abstract dat idee ook moge zijn. Maar hoe bereik je deze ideale toekomst? Claude Bristol, een succesvolle Engelse zakenman uit de 20ste eeuw, zei hierover ooit: “We worden zonder twijfel wat we onszelf voorstellen.” En dat is precies waar succes gedeeltelijk om draait: het geloof in je eigen kunnen om jouw ideaal te bereiken. Onze coaches in Rotterdam kunnen je helpen om dit geloof te ontwikkelen en optimaal in te kunnen zetten in jouw weg naar succes!

De kern van geloofskracht
De kern van jouw persoonlijke geloofskracht zit in de verbinding die je weet te leggen tussen het bewuste en onbewuste. Dit klinkt erg ingewikkeld, maar het valt in werkelijkheid erg mee! In onze onbewuste geest bevindt zich jouw diepste geloof en je puurste verlangens. Dat, wat je altijd al hebben willen zijn of hebben willen worden. Maar alleen deze onbewuste verlangens leiden niet tot succes. De kern ligt in de manier waarop dit onbewuste invloed heeft op ons dagelijks leven en dat is de intuïtie.

Intuïtie
In een maatschappij waar vooral de ratio wordt beschouwd als een grote kwaliteit is de menselijke intuïtie een onderbelicht onderwerp. En dat is zonde! Coaching kan jou uitstekend helpen om meer te vertrouwen op je intuïtie. Het is in het leven namelijk belangrijk om je gevoel vaker aan te kunnen spreken. Wegen naar succes bevinden zich overal om ons heen, maar sommige mensen kunnen hier simpelweg beter op inspelen. Dit komt omdat zij situaties vaker benaderen vanuit hun gevoel dan anderen. Als jij dit ook doet leidt dit ertoe dat je meer gedreven zal worden door je echte geloof en verlangens en op deze manier ook sneller in situaties zal komen die voor jou persoonlijk leiden tot succes.

Wil ook jij succesvoller worden door je onbewuste geloofskracht aan te spreken? Of ben je er ook van overtuigd dat intuïtie je grote voordelen kan bieden, maar ben je er nog niet uit hoe je jouw gevoel het beste kan inzetten? Een coach in Rotterdam kan jou hier perfect bij helpen. Kijk snel in de agenda om een gratis oriëntatiegesprek in te plannen!

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden