Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Alledaagse activiteiten op orde brengen
Natuurlijk is het heel efficiënt te weten wat je visie is en wat de missie is van jezelf en van het bedrijf waar je werkt. Daarnaast is het echter ook van belang inzicht te krijgen in jouw alledaagse activiteiten. Want juist door het beginnen met deze simpele, alledaagse taken en voornemens kan je je horizon verbreden.

Ruimte creëren voor het grotere geheel
Hoe dan? Doordat je dagelijks zoveel gewone taken uitvoert, kan je je nauwelijks nog concentreren op de grotere einddoelen. Wanneer je weet wat er op dit moment in je hoofd afspeelt en het bakje op je bureau bevindt en je dit altijd weet, verruim je letterlijk je geest. Een coach kan je hier uitstekend in begeleiden zodat je in de toekomst altijd productief op deze wijze aan de slag kan gaan. Zo krijg je meer ruimte voor creativiteit en energie om met het grotere geheel aan de slag gaan.

Nieuwe visies en creativiteit
Wanneer je hiermee aan de slag gaat kan je veel makkelijker aan de grotere doelen denken. Wanneer het management op niveau van de details dus op orde is, kan je dus veel soepeler aan de slag met de grotere doeleinden. De ervaring leert dat creatieve ideeën en visies bovendien makkelijker op komen borrelen, wanneer je de complexheid van het dagelijks werk op orde hebt. Op deze manier krijg je ook  meer zelfvertrouwen om aan de slag te gaan met de resultaten van nieuwe creativiteit.

Zou je naast dit inzicht in details meer over de methoden willen weten die je productiever en efficiënter laten werken?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatie gesprek met coach »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden