Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het doel van een eerste gesprek is om samen met je coach inzicht te krijgen in jouw specifieke situatie. Dit oriënterende gesprek kan de volgende onderdelen bevatten.

Voorstellen
Je geeft een introductie over jezelf en beschrijft onder andere je woon-, studie- en/of werksituatie. Er wordt gevraagd of je ervaring hebt met coaching en om welke reden je dit nu zou willen.

De vraag
Hoe functioneer je op dit moment in je leven/studie/werk? Wat gaat er goed en wat kan beter? Vervolgens is de vraag waar je aan wilt werken en wat daarbij prioriteit heeft. Wat houdt je op dit moment tegen om optimaal te functioneren? Hierbij wordt bekeken welke hulpbronnen je kan inzetten om beter te functioneren.

Eigen ontwikkeling
Ben je zelf al aan de slag gegaan om beter te functioneren? Je gaat uitzoeken wat er in je eigen ontwikkeling tot nu toe wel werkte en wat er niet werkte.

Het doel
Welk doel wil je stellen voor dit komende traject? Daarbij worden de verwachtingen voor de samenwerking tijdens het traject naar elkaar uitgesproken.

Voel jij je vertrouwd genoeg bij de coach? Vind je deze manier van begeleiding fijn? Dit eerste gesprek is bedoeld om te beslissen of jij en een samenwerkingsrelatie wil aangaan.

Ben je geïnteresseerd in een eerste gesprek?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek met onze coaches »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden