Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Lees hier over de ervaringen van anderen met een jobcoach van GORTcoaching:

Anna en haar ervaring met een jobcoach van GORTcoaching

Toen Anna contact opnam met GORTcoaching werkte zij bij een bedrijf waar ze niet lekker in haar vel zat. Ze kwam er zelf niet achter hoe dit kwam en daarom is ze samen met een coach op zoek gegaan naar wat voor haar belangrijk was binnen een organisatie en een baan. De coach heeft haar wat handvatten gegeven waarmee ze niet alleen haar leidinggevende, maar ook mensen in haar privé leven, gemakkelijker kon benaderen. “Jij oke, ik oke.”

Ilse en haar ervaring met een jobcoach van GORTcoaching

Ilse is naar GORTcoaching gegaan omdat ze graag volledig gezien en erkend wilde worden door haar team van medewerkers. Ze wilde zichtbaar worden en zichzelf duidelijk positioneren als behandelcoördinator en vanuit die stevigheid haar personeel aansturen. Daarnaast had ze als doel om haar behoeften, en ook die van haar leidinggevende, te leren kennen en daarnaar te handelen. Ze heeft door de coaching al meer geleerd om kritisch naar zichzelf te kijken en direct acties te ondernemen op basis hiervan.

Liselore en haar ervaring met een jobcoach van GORTcoaching

Liselore is naar GORTcoaching gekomen omdat ze bleef haken in haar ontwikkeling. Liselore is heel erg perfectionistisch en zette de standaard heel hoog voor zichzelf, te hoog eigenlijk. Deze standaard handhaafde ze ook bij andere mensen. Daar kwam ook bij dat ze heel goed wist wat haar kwaliteiten waren (zijn) maar dat ze zich toch heel vaak onzeker voelde en daarom niet goed om hulp of een gunst durfde te vragen bij anderen. Daar zat ook veel angst voor afwijzing bij, terwijl ze eigenlijk heel makkelijk contact maakt met mensen. De coach had het al meteen door: alles aan kwaliteiten en kennis zat al in haar, maar het kwam er niet uit. Ze liet zich ook heel erg beïnvloeden door ‘wat zullen anderen wel niet van mij denken’ of ‘ben ik wel goed genoeg om…’ Maar daar tegenover is ze ook een redelijk dominant persoon en wil ze graag de leiding en het beter weten. Ze heeft dan ook geleerd om rustig op anderen én haarzelf te reageren.

Plan een gratis orientatiegesprek met een van onze jobcoaches

 


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden