Plan een Gratis Oriëntatiegesprek

Het is moeilijk om te weten wat je te wachten staat bij een eerste gesprek met een coach. Je moet je persoonlijke problemen vertellen aan een vreemde en je kwetsbaar opstellen. Dit kan een bedreigend gevoel geven. Een erg belangrijke factor tijdens het eerste gesprek is het stellen van een aantal doelen.

  • Veilige werkrelatie creëren: In het eerste gesprek wordt een werkrelatie gestart tussen jou en de coach. Cruciaal is daarbij dat je genoeg veiligheid voelt om je te durven uiten.
  • Problemen verkennen: Om dit goed te laten verlopen zal de personal coach goed luisteren en begrip tonen. Hopelijk voel je je vervolgens vrij om haar inzicht te geven in jouw problemen en belevingswereld.
  • Problemen ordenen: Het is vaak moeilijk om het overzicht en de controle te houden over je problemen. Er komen vaak complexe factoren bij kijken die moeilijk kunnen worden geordend. Daarom is het effectief om een extern persoon in te schakelen die overzicht kan creëren en je die controle teruggeeft.
  • Duidelijkheid scheppen: Er wordt rust en veiligheid gecreëerd door duidelijk te maken wat de verwachtingen zijn van elkaar en hoe de verdere begeleiding eruit ziet.

Hopelijk zorgen deze doelen voor een goed begin van het coachingstraject zodat er naar een mooi resultaat kan worden gewerkt. Wil jij een eerste gesprek starten?

Kijk in de agenda en plan direct een gratis oriëntatiegesprek »


Nog vragen?


☏ 088 170 1500

Plan direct je gratis oriëntatiegesprek!

Deel deze pagina met bekenden